K. Vary – Mountfield HK 2:1 (kon.) | HC Slovan – Sparta 1:6 (kon.) | Davos – Salzburg 2:1 (kon.)
Ukrajina – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 5:0 (kon.) | HS Riga – HC Slovan 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Salzburg 0:5 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.) | Třinec – Davos 1:3 (kon.)
HS Riga – Ukrajina 6:5 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HS Riga
6:5 (2:1, 1:3, 2:1)
Ukrajina
Pátek 05.08.2022, 19:15 • Mini Werk Arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HS Riga.
    Autorem vítězné branky je AUZINŠ.
    56:57 MACIJEVSKIS - 5:5
     
    56:57
    HS Riga právě vstřelila branku! Hosty mohou mrzet neproměněné šance, je totiž vyrovnáno. ANTONS MACIJEVSKIS se dostal ke kotouči na modré čáře a následnou pohotovou střelou mezi betony brankáře procedil kotouč do branky.
     
    45:58
    HS Riga právě vstřelila branku! Domácí se znovu prosazují z ojedinělé šance a snižují na rozdíl jediné branky. Kotouč poskakoval před brankou Ukrajiny, až se k němu dostal ANTONS MACIJEVSKIS a pohotovým pokusem skóroval.
    44:24 JEVTĚCHOV - 3:5
     
    44:24
    Ukrajina právě vstřelila branku! Pátá branka v síti Rigy. OLEKSIJ JEVTĚCHOV dostal si navezl puk do útočného pásma a kousek za modrou čáru vystřelil. Jeho nikterak výrazný pokus skončil za zády Gusevse.
    37:38 KOIDA - 3:4
     
    37:38
    Ukrajina právě vstřelila branku! Ukrajinci si připisují třetí branku ve druhé třetině a vrací se do vedení. Oleksij Jevtěchov našel přesnou nahrávkou na středu pásma RODIONA KOIDU, který bekhendem poslal kotouč přímo mezi betony Vitolse, jehož vyprovodil na střídačku.
    32:33 DILEVKA - 3:3
     
    32:33
    HS Riga právě vstřelila branku! To je neuvěřitelná efektivita domácího celku, který se přes dvě minuty bránil v útočném pásmu. Poté však ujel DMITRIJS DILEVKA, který přesnou střelou na zadní tyčku opět vyrovnal skóre zápasu.
    28:05 ŠIMČUK - 2:3
     
    28:05
    Ukrajina právě vstřelila branku! Tak Ukrajinci hrát přesilovku nebudou, neboť využívají výhodu. GAVRYL ŠIMČUK dostal přesnou nahrávku zpoza branky a následně jednoduše zasunul kotouč do odkryté branky a dal svému týmu poprvé v zápase vedení.
    24:51 ŠARETS - 2:2
     
    24:51
    Ukrajina právě vstřelila branku! Nádherná rána do horního rohu a máme srovnáno. ARTEM ŠARETS si sám zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho po ztrátě bleskově získal zpět, navezl si ho na ose pásma a přesnou ranou zápěstím do horního rohu propálil Vitolse podruhé.
    18:31 ŠULHA - 2:1
     
    18:31
    Ukrajina právě vstřelila branku! Rychlá odpověď hostujícího celku téměř totožnou brankou a Ukrajina je opět blízko soupeři. DANYL ŠULHA se stejně jako před chvilkou Macijevskis protáhl kolem pravého mantinelu, poté se vydal před branku, kde forhendem překonal soupeřova brankáře.
    16:33 MACIJEVSKIS - 2:0
     
    16:33
    HS Riga právě vstřelila branku! Domácím se opět podařilo vymanit z tlaku Ukrajinců a máme z toho druhou branku zápasu. ANTONS MACIJEVSKIS ukázal obdivuhodnou rychlost podél pravého mantinelu. Následně se dostal před branku, kde se zkušeným blafákem do forhendu poradil i s brankářem Berežnyckim.
    11:58 KAPURA - 1:0
     
    11:58
    HS Riga právě vstřelila branku! Máme tu úvodní branku dnešního utkání. Hostující tým nedokázal pořádně vyhodit a našel pouze soupeře na modré čáře. Ten okamžitě hledal svého spoluhráče na středu pásma, jímž byl RAULS KAPURA, který bezchybně zavěsil pod víko hostující klece.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 12. Kapura, 17. Macijevskis, 33. Dilevka, 46. Macijevskis, 57. Macijevskis, rozh. náj. Auzinš – 19. Šulha, 25. Šarets, 29. Šimčuk, 38. Koida (Jevtěchov), 45. Jevtěchov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Škorochod (UKR)
    1:0   Auzinš (RHS)
    2. série:
    1:0   Jevtěchov (UKR)
    2:0   Macijevskis (RHS)


    HS Riga: Vitols (Gusevs) – Alups, Briedis, Iljušins, Ladusans, Petersons, Tovarišs, Zarinš – Auzinš, Biezais, Bučinš, Dilevka, Dubrovskis, Gavrilovs, Kapura, Lobačevs, Macijevskis, Polis,Smirnovs, Zaprivoda
    Ukrajina: Berežnyckij (Semecha) – Truščenko, Lapko, Tuchyn, Bodnar, Tovkach, Udovenko, Rosstalnyj – Simčuk, Šulha, Safronov, Nagniejev, Šarets, Babuškin, Jevtěchov, Škorochod, Muchin, Kulikov, Koida
    bahis siteleri