Plzeň – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Plzeň – Lidingö 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (4:1, 0:0, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 06.08.2022, 09:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    11:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Uběhlo pouhých šedesát vteřin a indiáni opět pálí do černého. MATYÁŠ BERAN se prosmýkl až před brankáře Litvínova, toho následně záhy prostřelil mezi betony. Asistence: Pavel Martinů, Aleš Hofrajtr.
     
    10:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hráči si v těchto minutách otevřeli v LOGSPEED CZ Aréně doslova střelnici, během krátké doby padla už čtvrtá branka. Lukáš Balík pouze vyrazil nebezpečnou ránu Vojtěcha Tolara a ve správný čas na správné místě byl připraven k dorážce ANTONÍN KLATOVSKÝ. Asistence: Vojtěch Tolar.
     
    09:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je zápas! Plzeň si opět bere zpět ztracené vedení. TOMÁŠ HOLUBEC si udělal prostor na modré čáře a rychlým švihem prostřelil gólmana Litvínov. Asistence: Dominik Fábera.
     
    08:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenomže v Plzni je bleskurychle vyrovnáno. Na modré čáře napřáhl JAN KLADIVO a rána hodná jeho jména zapadla přesně k levé tyči, Matyáš Mařík nestačil včas zasáhnout. Asistence: Václav Raichl.
     
    07:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru už Škoda využít nestihla, leč prosazuje se krátce po jejím skončení. Petr Makovec našel na brankovišti dobře zaparkovaného ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který otevřel účet dnešního utkání. Asistence: Petr Makovec, Jiří Matějka.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Klatovský (Makovec, Matějka), 10. Holubec (Fábera), 11. Klatovský (Tolar), 12. Beran (Martinů, Hofrajtr) – 9. Kladivo (Raichl)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Prošek, Skala, Kocek, Tolar, Kamas, Mašek, Holubec, Hnát, Štulc – Pittr, Fábera, Martinů, Úbl, Matějka, Makovec, Hofrajtr, Slačík, Trachta, Beran, Pavlák, Klatovský, Hanzák, Feher.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Litvínov: Balík (Trejbal) – Nikolov, Winkelhöfer, Břenda, PRokeš, Soušek, Kladivo, Klír – Bednařík, Dostál, Horský, Liška, M. Peroutka, J. Peroutka, Tůma, Koky, Tomaník, Zikmunt, Raichl.
    Trenér: Radek Mrázek.

    Rozhodčí: Kosnar – Uhlík, Bubla.
    thejrc.org