Pardubice – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 6:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
HC Sparta Praha
Sobota 06.08.2022, 09:00 • enteria arena, Pardubice • Turnaj O pohár primátora (junioři)
Partner:
     
    37:34
    Sparta právě vstřelila branku! DAVID SENČÁK fantasticky tečoval střelu Jakuba Tůmy. Sparta tak snižuje na rozdíl třech branek. Asistence: Jakub Tůma.
     
    34:11
    Dynamo právě vstřelilo branku! A Pardubice své vedení ještě navyšují. Po střele Jakuba Koudelky se k dorážce dostal JOSEF KUBÍČEK, který zametl puk mezi nohy brankáře. Asistence: Adam Novotný, Jakub Koudelka.
     
    32:38
    Dynamo právě vstřelilo branku! DOMINIK PAVLATA vnitřní stranou kolene tečoval střelu Pavola Štetky. Pardubice tak v oslabení odskakují už na 4:1 a Sparta bude mít těžkou práci. Asistence: Pavol Štetka.
     
    27:04
    Dynamo právě vstřelilo branku! Sparta opět měla být vyloučena. To se však nestane, protože Dynamo využilo nabídnutou výhodu. Puk pár centimetrů za brankovou čáru dostal RADEK TOMAS. Jeho střela prošla výstrojí Přikryla, který se po puku marně natahoval. Asistence: Dominik Pavlata.
     
    13:41
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice si znovu berou vedení! Velkou zásluhu má na brance má Pavol Štetka, který zabojoval o puk, který už směřoval do rohu kluziště. Štetka však tygřím skokem puk přihrál přímo na hokejku šťastnému DOMINIKU PAVLATOVI, který neměl žádný problém kotouč nasměrovat do sítě. Asistence: Pavol Štetka.
     
    11:07
    Sparta právě vstřelila branku! A Sparta nedůslednost pardubických beků trestá! K puku se dostal na levé straně ADAM MÁCHA a prostřelil Matěchu střelou nad lapačku. Asistence: Petr Křišťan.
     
    05:11
    Dynamo právě vstřelilo branku! ADAM PALEČEK si z pravé strany najel před Přikryla a střelou nad jeho rameno otevírá zápas a Turnaj O pohár primátora.
    Asistence: Tadeáš Kalužík, Jakub Koudelka.

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 6. Paleček (Kalužík, Koudelka), 14. Pavlata (Štetka), 28. Tomas (Pavlata), 33. Pavlata (Štetka), 35. Kubíček (Koudelka, Novotný) – 12. Mácha (Křišťan), 38. Senčák (Tůma)


    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Borovička) – Chabada, Rájek, Tvrdík, Švec, Vachun, Koudelka, Bárta, Gromadzki, Štetka, Pavlata, Kalužík, Paleček, Tomas, Kubíček, Novotný, Kloz, Fiala.
    Trenér: Malinský

    HC Sparta Praha: Přikryl – Bartoň, Červenka, David, Horáček, Šeba, Tůma, Zamazal, Bareš, Höll, Hrabík, Křišťan, Mácha, Novák, Odehnal, Přibyl, Senčák, Stepanchuk, Zamazal, Žmola, Vishneuskly.
    Trenér: Slavíček

    Rozhodčí: Kratochvíl – Obr, Mikula
    ocianews.com