Pardubice – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 6:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
HC Olomouc
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 06.08.2022, 11:00 • enteria arena, Pardubice • Turnaj O pohár primátora (junioři)
Partner:
     
    38:41
    Olomouc právě vstřelila branku! Olomouc vstřelila další branku v oslabení. V tomto zápase již třetí. MICHAL TOMEČEK nevzdal honbu za vyhozeným kotoučem, obral o něho obránce Liberce a poté si pohrál i s brankářem. Olomouc už tak vede 6:1. Bez asistence.
     
    28:10
    Olomouc právě vstřelila branku! Bleskurychle využitá přesilovka Olomouce. Střelou po zemi překvapil MATYÁŠ FASNER brankáře Petříčka, kterému puk projel vedle položeného betonu. Asistence: David Stratil.
     
    26:52
    Liberec právě vstřelil branku! Liberec nakonec ale využívá svou přesilovku. Po velkém zmatku v brankovišti dostal puk za záda Nowaka LUKA VODLAN. Asistence: Petr Przybyla, Mikuláš Jenčovský
     
    25:25
    Olomouc právě vstřelila branku! Další branka v oslabení. VÁCLAV KOČÍ ujel společně s Michalem Tomečkem a společně vstřelili branku na 4:0. Asistence: Michal Tomeček.
     
    16:18
    Olomouc právě vstřelila branku! A vidíme dnes už druhou branku v oslabení. Puku se na obranné modré čáře zmocnil MICHAL TOMEČEK a z levé strany navzdálenější tyč nedal Petříčkovi šanci. Olomouc už tedy vede 3:0. Bez asistence.
     
    13:35
    Olomouc právě vstřelila branku! Velká chyba Petříčka v brance Liberce. Jednoduchou střelu PATRIKA JANECHA se snažil na vyrážečce přikrýt lapačkou, jenže puk mu odskočil, přeletěl mu rameno a skončil v brance Liberce. Olomouc se tak jednoduše dostala ke druhému gólu. Asistence: Marek Matašovský
     
    10:50
    Olomouc právě vstřelila branku! Nepřehlednou situaci před brankou Liberce vyřešil dorážkou JAKUB BELAN. Ten doklepl za záda bezmocného Petříčka puk po střele Marka Matašovského, který si tak připisuje asistenci na vedoucí brankou Liberce. Asistence: Marek Matašovský.

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 11. Belan (Matašovský), 14. Janecha (Matašovský), 17. Tomeček, 26. Kočí (Tomeček), 29. Fasner (Stratil), 39. Tomeček – 27. Voldan (Przybyla, Jenčovský)


    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Stratil, Panáček, Kočí, Sedláček, Drábek, Compel, Cekr – Ruda, Kučera, Fasner, Janech, Tomeček, Havel, Matašovský, Adam, Belan, Kuchta, Pigl
    Trenér: Beran

    Bílí Tygři Liberec: Petříček (Krátký) – Meisel, Culek, Patzelt, Ehrenberger, Jakubec, Várady, Pérez – Jenčovský, Matas, Vološín, Jansa, Fiala, Hois, Bačkovský, Lysoněk, Przybyla, Vodlan, Kofroň, Hrabčák.
    Trenér: Lobo

    Rozhodčí: Kratochvíl, Kiss, Obr
    thejrc.org