Rakousko – Česko 3:6 (kon.)
konec
Rakousko
3:6 (1:0, 2:3, 0:3)
Česko
Sobota 06.08.2022, 21:00 • Rogers Place, Edmonton • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další úspěšná teč, Češi ještě vylepšují svůj náskok. Autorem nahození od modré čáry byl Tomáš Hamara, střeleckou listinu doplnil JAKUB KOS. Asistence: Tomáš Hamara.
     
    54:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká dvacítka je velmi blízko vítězství. Ticháček posunul kotouč po modré čáře na Aleše Čecha, dělovku zdárně tečoval JAN MYŠÁK do sítě. Asistence: Jiří Ticháček a Aleš Čech.
     
    49:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čši jsou znovu o krok napřed! Martin Ryšavý ještě neuspěl, když se sice pěkně prokličkoval až do zakončení, avšak gólman jeho pokus vyrazil. O dorážku se ovšem přihlásil DAVID ŠPAČEK a jeho rána již napnula síť. Asistence: Matouš Menšík a Martin Ryšavý.
     
    37:32
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Deset vteřin hrůzy pro české mužstvo! Martin Urbanek vyřešil přečíslení dvou na jednoho nahrávkou na OSKARA MAIERA. Rána na lapačku brankáře byla úspěšná, Rakousko vyrovnává na 3:3. Asistence: Martin Urbanek.
     
    37:22
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Po chybě v české rozehrávce napřáhl na modré Lorenz Lindner, před bránou stojící LEON WALLNER ztečoval puk mimo Bednářův dosah. Asistence: Lorenz Lindner.
     
    35:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci trenéra Rulíka odskakují do dvoubrankového náskoku. Byl to MICHAL GUT, kdo chytře schoval střelu za obránce a hrací předmět zapadl do pravého horního růžku rakouské brány. Asistence: Jiří Kulich.
     
    30:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán v přesilové hře! Nahození Jaroslava Chmelaře z mezikruží šikovně tečoval IVAN IVAN, Wraneschitz na změnu směru letu puku zareagoval příliš pozdě. Asistence: Jaroslav Chmelař.
     
    22:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Kos dostal od rakouské obranné dvojice hodně prostoru za bránou. Využil jej k nahrávce mezi kruhy na osamoceně najíždějícího TOMÁŠE URBANA, na pokus do levého horního rohu Wraneschitz neměl šanci dosáhnout. Asistence: Jakub Kos a Matouš Menšík.
     
    15:49
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Vedení se překvapivě ujímají naši jižní sousedé! Moritz Lacknr ve středním pásmu posunul puk na OSKARA MAIERA, jenž najel do pravého kruhu a Bednáře propálil střelou nad vyrážečku. Asistence: Moritz Lackner.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Maier (Lackner), 38. Wallner (Lindner), 38. Maier (Urbanek) – 23. Urban (Kos, Menšík), 31. Ivan (Chmelař), 36. Gut (Kulich), 50. Špaček (Menšík, Ryšavý), 55. Myšák (Ticháček, Čech), 60. Kos (Hamara)


    Rakousko: Wraneschitz (Sommer, Pfarrmaier) – Urbanek, Sablattnig, Tialler, Reinbacher, Necesany, Hörl, Lindner, Preiml – Lackner, Wallner, Maier – Peeters, Scherzer, Dobnig – Hengelmüller, Auer, van Ee – Kramer, Wernicke, Geifes.
    Trenér: Philipp Pinter

    Česko: Bednář (Suchánek) – Š. Němec, Ticháček, Špaček, Svozil, Hamara, Čech, F. Němec – Myšák, Gut, Kulich – Chmelař, Szturc, Ivan – Hauser, Šapovaliv, Ryšavý – Kos, Menšík, Urban – Herčík, Měchura.
    Trenér: Radim Rulík
    ocianews.com