Leicester – Brentford 2:2 (kon.) | Manchester Utd. – Brighton 1:2 (kon.) | West Ham – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Leicester City
2:2 (1:0)
Brentford FC
Neděle 07.08.2022, 15:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Brentford právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Brentford nakonec našel odpověď na dvoubrankové vedení Leicesteru! Střídající JOSH DASILVA si z pravé strany navedl míč na střed a krásnou střelou levačkou z hranice velkého vápna rozvlnil síť!
     
    62
    Brentford právě vstřelil branku! Tak pozor! Hostující Brentford dramatizuje dnešní utkání! Do pokutového území přiletěl míč z levé strany. Kanonýr IVAN TONEY se skvěle zorientoval a levačkou propálil Warda!
     
    46
    Leicester právě vstřelil branku! Fantastický vstup domácích do druhého poločasu dnešního souboje! KIERNAN DEWSBURY-HALL si po přihrávce z kopačky Vardyho troufl na dalekonosnou ránu a uklidil míč do dolního rohu branky. Tohle byl opravdu parádní fotbalový moment!
     
    33
    Leicester právě vstřelil branku! Domácí celek se nakonec dostává do vedení! Domácí celek zahrával rohový kop, jehož rozehrávky se chopil James Maddison. Na jeho centr si naskočil TIMOTHY CASTAGNE a hlavou usměrnil míč do sítě!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 33. Castagne (Maddison), 46. Dewsbury-Hall (Vardy) – 62. Toney (Henry), 86. Dasilva


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:5.
    Leicester City: D. Ward – Fofana, Evans (C), Amartey – Castagne, Dewsbury-Hall (73. Daka), Ndidi, Tielemans, Justin – Maddison – Vardy.
    Náhradníci: Iversen – Albrighton, Iheanacho, N. Mendy, Pérez, Praet, Söyüncü, Thomas.

    Brentford FC: Raya – Hickey (84. Sörensen), Jansson (C), Mee (59. Lewis-Potter), Henry – Jensen (59. Dasilva), Nörgaard (73. Baptiste), Janelt – Mbeumo, Toney, Wissa (84. Dervişoğlu).
    Náhradníci: Strakoša – Onyeka, Stevens, Roerslev.

    Rozhodčí: Gilett – Lennard, Meredith
    thejrc.org