Vítkovice – Liberec 4:1 (kon.) | Sparta – Olomouc 2:3 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 1:5 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 07.08.2022, 12:00 • Enteria arena, Pardubice • Turnaj O pohár primátora (junioři)
Partner:
     
    42:51
    Vítkovice právě vstřelily branku! Pátý gól v kleci favorita zápasu. KRYSZTOF MACIAS šikovně obkroužil branku a zasunul kotouč do odkryté klece, protože Červinka byl úplně na druhé straně své svatyně.
     
    40:28
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Pavelec – 2 min., sekání.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Hiemer – 2 min., hrubost.
     
    39:08
    Dynamo právě vstřelilo branku! Tak přeci jen se domácí tým dočkal. Gromadzki společně s Danielem Burdou dokázali dobrým napadáním získat na soupeři kotouč a předložit ho JOSEFU KUBÍČKOVI, který se sám před brankou nemýlil a sebral Irglovi čisté konto.
     
    32:51
    Vítkovice právě vstřelily branku! Chyba domácí obrany znamená čtvrtou branku v síti Červinky. Dlouhé nahození Davida Bystroně propadlo až k KRYSZTOFU MACIASOVI, který jel sám na Červinku a dokázal puk forhendem dostat za jeho záda.
     
    24:32
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Vachun – 2 min., sekání.
     
    24:23
    Dynamo mělo brejk dvou na jednoho. Nakonec zakončoval Burda do betonu Irgla.
     
    20:59
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Kubík – 2 min., sekání.
     
    14:05
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ještě jedna branka v pardubické síti v rámci nepovedené třetiny. Po několika odrazech v brankovišti se k puku dostal MATĚJ ŠTIAK a přesně ho dorazil do odkryté sítě. Pardubická obrana nyní opravdu hořela.
     
    13:09
    Vítkovice právě vstřelily branku! Hosté využívají přesilovou hru a připisují si druhou branku zápasu. Jakub Ślusarczyk vyzval na levé straně útočného pásma KRYSZTOFA MACIAKA, který se protáhl kolem soupeře a následně propálil i Červinku v pardubické kleci.
     
    12:35
    Smolka dostal puk od Bystroně na levý kruh a z voleje přesně napálil protilehlou tyčku pardubické branky. Červinka by proti jeho pokusu byl bezmocný.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Burda – 2 min., faul loktem.
     
    11:40
    Vítkovice právě vstřelily branku! Úvodní branka zápasu je na světě. Michal Činčala vyzval přesnou nahrávkou JAKUBA ŚLUSARCZYKA, který forhendovým blafákem přelstil brankáře Červinku v pardubické kleci.
     
    09:24
    Hezká kombinace domácího Dynama v útočném pásmu vyústila v zakončení Burdy. Pardubickému útočníkovi však sjel puk z hole.
     
    03:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Rájek – 2 min., podrážení.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 40. Kubíček (Gromadzki, Burda) – 12. Ślusarczyk (Činčala), 14. Macias (Ślusarczyk), 15. Štiak (Macias), 33. Macias (Bystroň), 43. Macias


    HC Dynamo Pardubice: Červinka (Matěcha) – Vachun, Hebek (C), Helikar, Pazdera, Rájek, Švec – Kotalík, Jaša, Tomas, Kubíček, Fiala, Burda (A), Novák, Dostál, Hiemer, Gromadzki
    HC Vítkovice Ridera: Irgl (J. Smolka) – R. Smolka, Bystroň, Puchala, Kosina, Chaloupka, Kalandra, Lazár – Pavelec, Vehovský, Kubík, Macias, Ślusarczyk, Štiak, Milata, Tobola, Chlán, Činčala
    thejrc.org