Vítkovice – Liberec 4:1 (kon.) | Sparta – Olomouc 2:3 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 1:5 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Neděle 07.08.2022, 14:00 • Enteria arena, Pardubice • Turnaj O pohár primátora (junioři)
Partner:
     
    36:29
    Liberec právě vstřelil branku! Další poměrně překvapivý puk končí za záda Přikryla, Liberec je čím dál blíž výhře. Kousek za modrou čáru dostal nahrávku od Adama Kofroně DAMIAN HRABČÁK, jehož střela skončila pod víkem sparťanské branky.
     
    34:56
    Liberec právě vstřelil branku! A hned po vhazování se domácí tým prosazuje. Puk na modrou dostal od Vojtěcha Hoise RICHARD PATZELT, který se nebál vystřelit a důrazným pokusem ze zápěstí nemile překvapil Přikryla v brance Sparty.
     
    27:50
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané už jsou znovu jen na jednu branku vzdáleni od svého soupeře. Už David Senčák dostal kotouč do slibné příležitosti, kdy ale před brankou trefil jen brankáře Krátkého. Toho překonal až následnou klidnou dorážkou ONDŘEJ HRABÍK.
     
    21:53
    Liberec právě vstřelil branku! Rychlý přechod Bílých Tygrů do útočného pásma a je z toho znovu vedení o dvě branky! Jakub Ehrenberger pohotově vysunul do útočné třetiny SAMUELA FIALU, který s jistotou prostřelil Přikryla a k asistenci si připsal i druhou branku.
     
    19:39
    Sparta právě vstřelila branku! Sparta z ojedinělého brejku snižuje a náhle se vrací do zápasu. David Senčák perfektní nahrávkou od mantinelu našel na ose útočného pásma ALBERTA BAREŠE, jehož přesná střela z mezikruží skončila za zády Krátkého.
     
    15:47
    Liberec právě vstřelil branku! Nečekaná branka Liberce od modré čáry! Puk na modrou dostal od Richarda Patzelta obránce ONDŘEJ CULEK a důraznou ránou z voleje navýšil vedení svého týmu.
     
    09:55
    Liberec právě vstřelil branku! Liberečtí využívají přesilovou hru a míří do vedení. Michal Patzelt našel na pravém kruhu pro vhazování SAMUELA FIALU, jehož pohotová střela zápěstím skončila v levém horním rohu sparťanské klece.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 10. Fiala (Patzelt), 16. Culek (Patzelt, Fiala), 22. Fiala (Ehrenberger), 35. Patzelt (Hois), 37. Hrabčák (Kofroň) – 20. Bareš (Senčák), 28. Hrabík (Senčák)


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Hambálek) – Meisel, Culek, Hladík, Jakubec, Rybář, Jenčovský – Matas, Pérez, Jansa, Fiala, Hois, Bačkovský, Przybyla, Vološín, Janata, Hrabčák, Kofroň, Patzelt, Ehrenberger
    HC Sparta Praha: Přikryl (Suk) – Bartoň, David, Horáček, Šeba, E. Zamazal – Bareš, Höll, Hrabík, Křišťan, Mácha, Novák, Odehnal, Senčák, D. Zamazal, Zmola, Višneuskly
    thejrc.org