Česko – Slovensko cz 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (0:2, 3:0, 2:2)
Slovensko
Úterý 09.08.2022, 20:08 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (23:57:33)
     
    První utkání odloženého mistrovství světa juniorů je u konce a s tříbodovým ziskem z něj odchází česká reprezentace. Slováci sice v úvodu využili dva brejky, jenže Češi zachovali chladnou hlavu a během druhé třetiny otočili vývoj utkání. V závěrečném dějství poté své vedení dokonce navýšili, po zbytečných vyloučeních ale naši východní sousedé srovnali v přesilovkách a zápas mířil do prodloužení. To však nakonec odmítl Gabriel Szturc, jenž necelé dvě minuty před koncem vstřelil vítězný gól.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    I přes buly v obranném pásmu se Slováci ještě dostali do útoku, jenže vyrovnání už nepřichází.
     
    59:45
    Slovenský centr totiž podle sudích vyhrál vhazování za pomoci kopnutí, což se nesmí. Vzhledem k tomu, že by to bylo už jeho druhé napomenutí na téže buly, měl by následovat menší trest za zdržování hry. Rozhodčí se jdou ale pro jistotu poradit s videem.
     
    59:45
    Slováci se po buly dostali do gólové šance, kterou ale přerušili rozhodčí.
     
    59:45
    Češi vyhráli buly a přidávají další zakázané uvolnění. Patnáct vteřin do konce se opakuje buly v obranném pásmu národního týmu.
     
    59:38
    Po zakázaném uvolnění Čechů se bude dvacet dva vteřin před koncem vhazovat před Bednářem. Slováci si berou čas na poradu.
     
    59:22
    Slováci to zkouší bez brankáře a pouští do hry šestého polaře.
    58:10 Gabriel SZTURC - 5:4
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A dech beroucí závěr třetí třetiny pokračuje! GABRIEL SZTURC nabral na pravém křídle rychlost, obešel Denise Bakalu a po naznačení kličky poslal kotouč k bližší tyči! Asistence: David Špaček.
    56:48 Matej KAŠLÍK - 4:4
     
    56:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec je přece jen vyrovnáno! Samuel Petrovský schytal mezi kruhy do hrudníku české vyhození a přistrčil kotouč MATĚJI KAŠLÍKOVI, který nadvakrát protlačil puk pod Bednářem za čáru! Asistence: Samuel Petrovský.
     
    56:38
    Češi vyhazují a jdou střídat.
    55:55 Jiříček neměl na důzarnější zakončení dostatečnou rychlost
     
    55:55
    Slováci trochu zapomněli na zadní vrátka a po vyhození Čechů se dostal k puku David Jiříček, který právě opustil trestnou lavici. Na samostatný únik ale neměl dostatečnou rychlost, a tak pod tlakem vystřelil z dálky a donutil Latkóczyho přerušit hru.
     
    55:29
    David Špaček (CZE) vyhodil kotouč na tribunu a vyfasuje dvě minuty za zdržování hry. Osmnáct vteřin se budou Češi bránit ve třech a poté bude následovat už klasické oslabení.
     
    54:52
    Slováci se snaží aktivně zakončovat, ale česká bránící čtveřice usnadňuje Bednářovi práci dobrými bloky.
    53:56 Rayen PETROVICKÝ - 4:3
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 23. Ryšavý (Menšík), 34. Gut (Kulich, Myšák), 38. Šapovaliv (Urban, Měchura), 48. Myšák, 59. Szturc (Špaček) – 4. Petrovský (Nemec), 6. Kašlík (Myklucha, Petrovický), 54. Petrovický (Dvorský), 57. Kašlík (Petrovský)


    Česko: Bednář (Suchánek) – Ticháček, Jiříček (A), Svozil (A), Špaček, Hamara, Čech, Němec – Kulich, Gut, Myšák (C) – Ivan, Szturc, Chmelař – Menšík, Ryšavý, Měchura – Šapovaliv, Urban, Hauser.
    Trenér: Radim Rulík

    Slovensko: Latkóczy (Boľo) – Petrovický (C), Kmec, Stripai, Štrbák, Groch, Žabka, Bakala – Jedlička, Demek, Sýkora (A) – Petrovský, Myklucha, Kašlík – Honzek, Dvorský, Faith (A) – Nemec, Repčík, Stümpel – Mišiak.
    Trenér: Ivan Feneš

    Rozhodčí: Hennessey (USA), Holm (SWE) – Cottaneo (SUI), Rey (USA)
    bahis siteleri