Lipt. Mikuláš – Poprad 8:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 0:0 (zruš.) | Litvínov – K. Vary 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:1 (po pr.) | Tábor – Jihlava 4:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:1 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 3:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:3 (kon.) | Děčín – Chomutov 2:8 (kon.)
Kladno – Motor ČB 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Třebíč 2:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
2:8 (0:4, 2:2, 0:2)
Piráti Chomutov
Úterý 09.08.2022, 18:00 • ZS Děčín • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce a Piráti vcelku jednoznačně vítězí, když o tom rozhodla naprosto jasně první třetina. V poslední dvacetiminutovce se Děčín herně zvedl, ale nevytěžil ze šancí nic. Trojice Kostourek, Lukeš a Hübl bude naprosto nebezpečná útočná formace. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (20:07:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Domácí v plném počtu. Branka nakonec z početní výhody nepadla a skóre nejspíše zůstane tak, jak je.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny a i celého utkání. Dvakrát v přesilovce vystřelil Jakub Chrpa, ale oba tyto pokusy likviduje Skokan.
     
    58:14
    Do střely se odhodlal Radek Havel, ale do trajektorie si lehl Štěpán Kuchynka, kterého to muselo pořádné štípnout. Nakonec přerušuje hlavní rozhodčí pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    57:35
    Před koncem troufnu si říci utkání tu máme ještě přesilovku pro Piráty, kteří vyhráli vhazování a kombinují v útočném pásmu.
     
    57:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    L. Nezbeda – 2 min., podrážení.
     
    56:35
    Krásné projetí celého hřiště provedl František Lukeš, jeho přihrávka mířila na Milana Kostourka, který hledal ještě Viktora Hübla, ale tato nahrávka majitele nenašla a puk skončil u diváků.
     
    55:53
    Přečíslení? Již třetí v tomto utkání na straně Děčína, tentokrát ujížděl Tomáš Nezbeda a Tomáš Faigl, první jmenovaný si puk nechal pro sebe a vystřelil, ale trefil pouze zadní síť venkovní konstrukce branky.
     
    55:00
    Zkušený matador Jaroslav Kůs dokázal v rohu hřiště vybojovat puk nohou na svého spoluhráče Jakuba Váchala, který se vytočil a zápěstím vystřelil, jeho střela orazítkovala vyrážečku Skokana.
     
    54:14
    Hosté v plném počtu. Další nevyužitá početní výhoda v dnešním utkání. Dnes se zatím ještě nikomu nepodařilo vstřelit branku v přesilovce.
     
    53:01
    Zatím se žádná větší šance nekonala a puk má na své hokejce Brož, který rozehrává dopředu na své útočníky. Ti ovšem o puk přišli a Piráty osvobodit dokázal František Lukeš.
     
    52:16
    Hlavní rozhodčí Kouřil poskytl domácímu celku další přesilovou hru, jak se s ní popasují a skončí brankou?
     
    52:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Černý – 2 min., hákování.
     
    51:58
    Krásné otočení hry v podání Davida Tůmy a Štěpána Kuchynky. Druhý jmenovaný nakonec i golfovým úderem na pravém kruhu zakončil, ale Běhula byl připraven.
     
    51:02
    Už to mohlo být o sedm branek. Opět velice rychle vlétl do šance František Lukeš, ale tentokrát na Skokana nevyzrál, jelikož jeho lapačka byla na správném místě a puk zlikvidovala. Nutno podotknout, že obránci pouze koukali, jak se tento hurikán přiřítil.
     
    48:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra hostujícího celku, do které se zapojili všichni tři útočící hráči úderné formace. Hübl našel Kostourka, který stál za brankou a krásná přihrávka zamířila na protější kruh, kde byl připraven VÍT SEEMANN, a ten měl naprosto lehkou práci, jelikož branka zívala prázdnotou. Asistence: Milan Kostourek a Viktor Hübl – 2:8!
     
    47:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pořádnou koupačku s bublinkami připravil JAROSLAV KŮS, když se ve středním pásmu zmocnil puku a ujížděl sám na Skokana, kterému provedl nádhernou kličku a puk zamířil do horního rohu branky. Bez asistence – 2:7!
     
    47:13
    Obránce Michal Žižka, tak dlouho čekal, až byl nakonec obrán o puk, ale to mu vadit nemuselo, jelikož se ho ihned zmocnil jeho spoluhráč a mířilo se na druhou stranu.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 23. Volráb (Macek), 27. Nezbeda (D. Tůma, Kuchynka) – 7. Havel (Kůs), 11. Hübl (Lukeš, Kostourek), 17. Lukeš (Hübl), 17. Mežnar (Rindoš), 21. Lukeš (Kostourek), 25. Rindoš (Kůs), 48. Kůs, 49. Seemann (Kostourek, Hübl)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Brož, Loukota, Kučera, Charvát (C), Starý, Kadár, Gottfried – D. Tůma, L. Nezbeda, Kuchynka, Faigl, T. Nezbeda, Zajan, Horák, Volráb, Macek, J. Tůma, Chovanec
    Trenér: Tomáš Mareš

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Ferbas, Havel, Charousek, Pavlát, Váchal, Žižka, Seeman – Kostourek, Hübl, Lukeš, Rindoš, Kůs, Mežnar, Chrpa, Chlouba, Černý (C)
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Kouřil – Toman, Janda
    bahis siteleri