Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.) | Jungadler Mannheim – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Jungadler Mannheim
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Mountfield HK
Pátek 12.08.2022, 18:00O pohár hejtmana Karlovarského kraje • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:05:08)
     
    59:50
    Němcům se ještě podařilo dostat puk do útočného pásma, jenže k zakončení se už nedostali.
     
    59:32
    Vhazovat se ještě bude před německou brankou, Mannheim už to bude mít s vyrovnáním obtížné.
     
    58:46
    Hradec právě vstřelil branku! Východočeši jsou již velice blízko vítězství. Mannheimu totiž powerplay nevyšla, naopak kotouč do jeho prázdné branky na své holi doslova dovezl VITO IDŽAN! Asistence: Adam Bezpalec.
     
    58:30
    Schulte míří na střídačku, Mannheim zkouší powerplay!
     
    58:17
    Hradec je kompletní.
     
    57:40
    Brandl hledal dobrou přihrávkou z levého kruhu jednoho ze spoluhráčů, ten na puk jen těsně nedosáhl. Škoda pro Mannheim, trefoval by totiž polodkrytou branku Hradce.
     
    57:07
    Opět jsou hráči v modrém ve středním pásmu, jeden z hradeckých mladíků totiž dobře vytečoval přihrávku mířící z kruhu na modrou čáru.
     
    56:45
    Mannheim opět musí začít až od Schulteho, přesilovka se mu zatím nevede.
     
    56:20
    Hradec okamžitě po buly dostal kotouč až na opačný konec hřiště.
     
    56:17
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Pavič – 2 min., krosček.
     
    55:43
    Chvíli se hrálo před Žalčíkem, jenže bez zakončení. Hradec následně vyvezl kotouč z pásma a z pravého křídla zakončoval backhandem Novotný, který trefil hruď Schulteho.
     
    55:00
    Hradečtí odpověděli nejlepším možným způsobem a opět po delší době zaměstnali brankáře Schulteho.
     
    54:28
    Zmýlená neplatí. Hned po vyhraném buly ve středním pásmu měli hráči v modrém dobrou šanci, když Žalčík nejprve vyrazil ránu z pravého kruhu, následně si však poradil s několika dorážkami a velkým závarem kolem své svatyně!
     
    54:17
    Poměrně nepřehledná pasáž. Žádný z týmů se nedokáže delší dobu udržet na kotouči, oba brankáři jsou tak delší dobu bez práce.
     
    52:18
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku! O chvíli později už je ale opravdu sníženo! Benz se protáhl pěkně po pravé straně,a vystřelil na vzdálenější beton. Žalčík jeho pokus vyrazil, poradil si skvěle i s dorážkou Hildebranda, po velkém závaru ale nakonec puk přeci jen končí v síti, když je branka připsána PHILIPU HECHTOVI! Asistence: Maurice Hildebrand, Fabiano Benz.
     
    51:30
    Mannheim mohl snížit, jenže Chajdarov tváří v tvář Žalčíkovi netrefil branku!
     
    51:01
    Gisel se prosmýkl s pukem z obranného pásma až do levého kruhu, jenže byl vytlačen mimo dobrou střeleckou pozici, a tak jeho střela zamířila mimo.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 53. Hecht (Hildebrand, Benz) – 32. Hora (Hrbek, Nevšímal), 50. Matěj Beneš (Michal Beneš, Havlíček), 59. Idžan (Bezpalec)


    Jungadler Mannheim: Schulte (Roth) – Bender "C", Benz, DAcunto, Dewald, Kölsch, Mazer, Müller, Nieahuas, Schams – Bicker, Brandl "A", Faupel, Hecht "A", Hildebrand, Chajdarov, Pinna, Renner, Rollinger, Saffran, Sarto, Tschwanow.
    Trenér: Calce

    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Havlíček "C", Pavič, Žaba, Hrbek, Brotánek, Bezpalec, Hušek – Kopecký, Idžan, Trejbal, Vencl, Nevšímal, Hora, Beneš, Novotný "A", Mach, Beneš "A", Gisel, Prášek.
    Trenér: Janoušek

    Rozhodčí: Pastier – Lengö, Helecz
    thejrc.org