Kobra – Benátky n/J 8:5 (kon.) | Písek – Steel Wings Linz 4:3 (4:3 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
8:5 (1:3, 4:0, 3:2)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 15.08.2022, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • Přípravné zápasy
Partner:
     
    52:22
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté naznačují, že v Braníku ještě ani zdaleka není dohráno, a snižují na rozdíl tří branek! Spolupráce tří Honzů přinesla ovoce, početní výhodu v přesný zásah přetavil JAN DVOŘÁK – 8:5! Asistence: Jan Stehlík, Jan Klodner.
     
    47:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na tribuně určené pro domácí fanoušky znovu vlají šály! Domácím nyní do branky padá takřka vše, co na ní pošlou: tvrdou ránu z pravého kruhu za záda bezmocného Hofmana tečoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 8:4! Asistence: Matěj Kolda, Aleš Knesl.
     
    46:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Celá akce ale nakonec přeci jen končí gólem, Braničtí se Antošova zásahu nezalekli a rozšiřují své vedení na rozdíl tří branek! Po hostujícím Klodnerovi má nově na hattrick zaděláno také VIKTOR MARTÍNEK – 7:4! Asistence: Dominik Novák, Václav Svach.
     
    44:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si po rychlé akci berou zpět dvoubrankový náskok, řady domácích střelců rozšiřuje TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 6:4! Asistence: Josef Slavíček.
     
    41:37
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MILAN ANTOŠ.
     
    36:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Signalizovaný trest se ukládat nebude, Kobra se v prostřední třetině prosazuje počtvrté a Sejpal se vydává na střídačku! Po Koldovi skóruje také druhá velká letní posila domácího celku, a to útočník VIKTOR MARTÍNEK – 5:3! Asistence: David Pelant.
     
    31:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sejpal poněkud odevzdaně klečí na ledě, domácí otáčí skóre a poprvé v zápase jdou do vedení! Benátkám se nepodařilo včas vyřešit chaotickou situaci před jejím brankovištěm, svou neoficiální první branku v dresu s Kobrou na prsou si připisuje MATĚJ KOLDA – 4:3! Asistence: Václav Zídek, Tomáš Šťastný.
     
    27:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po třech benáteckých brankách v řadě přichází tři pražské, v Braníku začínáme zase od začátku! Na střeleckou listinu se po rychlé akci zapisuje DANIIL PETROV, pro kterého to je již jeho druhý kanadský bod v dnešním střetnutí – 3:3! Asistence: David Pelant, Dominik Novák.
     
    25:19
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla hodně velká paráda z dílny mladého MAXIMA HAVRDY! Domácí útočník zachytil rozehrávku na modré čáře, rychle vyjel na kruh a přesnou střelou vymetl vzdálenější horní roh Sejpalovy svatyně. Kontaktní gól je na světě – 2:3! Asistence: Ondřej Holý, Daniil Petrov.
     
    20:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Se sirénou přichází snížení, Tondr se na lavici hanby po pauze už nevrátí! Doslova v té nejzazší možné chvíli Sejpala o čisté konto připravil VÁCLAV ZÍDEK – 1:3! Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    19:12
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Těsně po vyhraném vhazování po levici domácího brankáře dává třetí gól Středočechů PAVEL HEJŇÁK, Sochůrek musí ze své svatyně lovit další kotouč! Pokud se hra Branických po přestávce nezlepší, v Braníku dost možná uvidíme debakl – 0:3! Asistence: Jan Klodner.
     
    17:06
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Aktivita Středočechů nakonec přeci jen nese ovoce, hosté necelé tři minuty před koncem úvodní pasáže odskakují do dvoubrankového vedení! JAN KLODNER si zadělal na hattrick, tentokrát skóroval z hranice brankoviště – 0:2! Asistence: Kamil Bříška.
     
    04:35
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení dostávají do vedení! V mezikruží se uvolnil JAN KLODNER, který Sochůrka následně překvapil lehkým zakončením do pravého dolního rohu branky. Tohle si domácí za rámeček nedají – 0:1! Asistence: Jan Stehlík.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Zídek (Šťastný), 26. Havrda (Holý, Petrov), 28. Petrov (Pelant, Novák), 32. Kolda (Zídek, Šťastný), 37. Martínek (Pelant), 45. Šťastný (Slavíček), 47. Martínek (Novák, Svach), 48. Šťastný (Kolda, Knesl) – 5. Klodner (Stehlík), 18. Klodner (Bříška), 20. Hejňák (Klodner), 42. Antoš, 53. Dvořák (Stehlík, Klodner)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Duda, Holý, Knesl, Straka, Svach, Ženíšek, Pelant – Šťastný, Kolda, Zídek, Novák, Havrda, Martínek, Petrov, Petrák, Slavíček, Janča, Míšek.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (37. Hofman) – Mašek, Mrkvička, Klodner, Antoš, Tondr, Šípek, Kulvejt – Špaček, Bříška, Havlas, Zumr, Šafránek, Stehlík, Dvořák, Král, Křenek, Hejňák, Bouřil, Husák.
    Trenér: Antonín Nečas.

    Rozhodčí: Ovsík – Maňák, Stacho.
    thejrc.org