Benátky n/J – Děčín 9:3 (kon.) | Žiar nad Hronom – Dubnica 3:4 (kon.) | Lausanne – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
9:3 (2:2, 3:1, 4:0)
HC Děčín
Středa 17.08.2022, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Domácí hráči využívají přesilovou hru. Na levém kruhu se dostal kotouč k DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který mířil přesně pod břevno. Asistence: Jan Dvořák, Daniel Špaček.
     
    57:58
    Hosté vyrazili do přečíslení dvou hráčů proti domácímu Čížkovi, ten se položil do přihrávky, přesto zakončoval Tůma, jehož pokus se otřel o tyčku!
     
    57:29
    Vyloučen hostující Aleš Macek za podrážení.
     
    55:35
    Špaček posunul puk na napřaženého Šafránka, který trefil položený beton brankáře Čermáka!
     
    52:43
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Parádní akce v podání MILANA ANTOŠE, který získal kotouč ve středním pásmu, ve velké rychlosti se vydal do útočného pásma, rukou odmítl protihráče a trefil přesně levý horní růžek děčínské branky. Bez asistence.
     
    49:08
    Dvě obrovské šance domácích hráčů! Křenek z ostrého úhlu netrefil opuštěnou branku, neboť nastřelil bok Čermákova betonu! Od něho se kotouč odrazil ke Královi, jenž orazítkoval zřejmě tyčku!
     
    47:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí hráči se usadili před Čermákem, důraz před brankovištěm prokázal KRYŠTOF BOUŘIL a o dnešním vítězi je asi prakticky rozhodnuto. Bez asistence.
     
    45:49
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Po pravém křídle vnikl do útočného pásma TOMÁŠ MRKVIČKA, který střelou mezi betony Čermáka přidává šestou branku. Asistence: Jan Dvořák.
     
    41:18
    Dnešnímu zápasu přihlíží 166 diváků.
     
    39:43
    Sjíždějící Tomáš Nezbeda nyní minul odkrytý spodní roh benátecké branky!
     
    38:55
    Bouřil našel před brankovištěm Hejňáka, který už se radoval, ale hlavní rozhodčí rozpažil, neboť domácí útočník zřejmě trefil jen tyčku!
     
    38:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Tvrdou střelu Dvořáka vyrazil Čermák jen před sebe, kde hlídkoval LUKÁŠ KŘENEK a úspěšně dorazil puk do sítě. Asistence: Jan Dvořák.
     
    35:28
    Vyloučen hostující Lukáš Nezbeda za podrážení.
     
    33:19
    Děčín právě vstřelil branku! Děčínští se velice brzy vrací zpět na dostřel. Charvátova střela od modré čáry propadla Sejpalovi do brankoviště a i když domácí dělali vše, co mohli, dorážka TOMÁŠE NEZBEDY proklouzla do branky. Asistence: Adam Charvát.
     
    32:21
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Zlepšená hra benáteckého týmu nese své ovoce. Nad rameno děčínského brankáře Čermáka přesně střílel KRYŠTOF BOUŘIL. Asistence: Jan Dvořák.
     
    29:13
    Vyloučen hostující Adam Starý za držení.
     
    26:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí hráči vyrazili do rychlého přečíslení, které táhl JAN DVOŘÁK, ten našel přesnou přihrávkou najíždějícího obránce Mrkvičku, jenž ála Drahomír Kadlec na MS ve Vídni v roce 1996 místo zakončení volil přihrávku zpět na Dvořáka a ten zasunul puk do branky. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    21:17
    Vyloučen domácí Jan Klodner za krosček.
     
    18:13
    Vyloučen domácí Jan Mašek za krosček.
     
    17:35
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí přesto přesilovou hru využívají. Benátečtí vytvořili velký tlak před děčínským brankovištěm, Čermák nevěděl, zda má kotouč pod svými betony. Puku si všiml JAN DVOŘÁK a dostal ho za brankovou čáru. Asistence: Daniel Špaček.
     
    16:56
    Děčín právě vstřelil branku! Hosté byli pod velkým tlakem, přesto dokázali v oslabení udeřit. Klodnera obral o puk PAVEL ZAJAN, který sám proti Sejpalovi zachoval chladnou hlavu a poslal puk přesně k pravé tyči. Bez asistence.
     
    15:42
    Vyloučen hostující Dominik Kučera za sekání.
     
    15:38
    Bříška se protáhl až před Čermáka, kterého zmátl rychlou kličkou, mířil ale vedle!
     
    15:20
    Po odraženém kotouči byl v obrovské šanci Šafránek, jenž bekhendem minul odkrtyou část branky!
     
    9:09
    Domácí jdou na čtyřicet vteřin do tří. Na trestnou lavici putuje Milan Antoš za sekání.
     
    7:49
    Vyloučen domácí Petr Král za hákování.
     
    7:01
    V podobné šanci, jako před malou chvilkou Chovanec, byl na domácí straně Zumr! Ten ale byl příliš blízko Čermákovi, který secvakl své betony včas!
     
    6:27
    Pozapomenutý Chovanec zakončoval u pravé tyčky, tam ale nenašel místečko mezi Sejpalovou rukou a tělem!
     
    5:33
    Děčín právě vstřelil branku! Hosté velice rychle rozehrávají. V mezikruží se dostal ke kotouči ROMAN NAVARRA, jehož střela nemohla být přesnější, cinkla o tyčku a skočila v domácí brance. Asistence: Pavel Zajan.
     
    3:42
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Klodner parádní přihrávkou na útočnou modrou čáru vyslal vstříc Čermákovi KAMILA BŘÍŠKU, jehož střelu mezi betony vyrazil Čermák jen před sebe, dorážka téhož hráče již měla přívlastek branková. Asistence: Jan Klodner.
     
    2:18
    Po vyhraném buly zapomněli domácí hráči na zcela volného Tomáše Nezbedu, proti kterému se ale Sejpal stihl přemístit a vychytat jej!

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 4. Bříška (Klodner), 18. Dvořák (Špaček), 27. Dvořák (Mrkvička), 33. Bouřil (Dvořák), 39. Křenek (Dvořák), 46. Mrkvička (Dvořák), 48. Bouřil, 53. Antoš, 59. Šafránek (Dvořák, Špaček) – 6. Navarra (Zajan), 17. Zajan, 34. T. Nezbeda (Charvát)


    HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (Šuhájek) – Čížek, Klodner, Antoš, Kulvejt, Mrkvička, Mašek, Haspeklo – Bříška, Šafránek, Špaček – Stehlík, Havlas, Zumr – Křenek, Král, Dvořák – Kusý, Bouřil, Hejňák.
    Trenér: Nečas

    HC Děčín: Čermák (Skokan) – Zajan, Charvát, Starý, Kučera, Kubát, Gottfried – L. Nezbeda, T. Nezbeda, P. Hruška – Navarra, Chovanec, M. Hruška – Macek, Ineman, Tůma.
    Trenér: Mareš

    Rozhodčí: Červenka – Horažďovský, Kotlík

    Diváci: 166
    thejrc.org