Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (3:0, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Středa 17.08.2022, 14:15 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    36:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se 4 vteřiny před koncem přesilovky přece jen prosazují. Nábělek navázal obránce domácích na sebe a nádherným pasem našel volného ADAMA LACIGU, který z pravého kruhu propálil Frgála. 3:2. Asistence: Patrik Nábělek.
     
    26:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    V přesilovce se zapsali také Berani! Po nahození od modré čáry se puk odrazil k JAKUBU ČECHMÁNKOVI, který kotouč pohodlně poslal za bezmocného brankáře domácích. 3:1. Bez asistence.
     
    17:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Opět skvělá práce v předbrankovém prostoru. Na střelu Fasnera ještě Žurek dosáhl, dorážka z hole MICHALA TOMEČEKA v brance ale skončila. 3:0. Asistence: Fasner.
     
    09:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z ostrého úhlu vypálil Matašovský jen do betonů Žurka, ale puk se odrazil přímo na hůl MARTINA ADAMA, který pohotovou střelou zvyšuje. 2:0. Asistence: Matašovský.
     
    06:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě se nejlépe ve zmatku před brankou Žurka vyznal MAREK MATAŠOVSKÝ, který měl snadnou práci a doklepl puk do sítě. 1:0. Bez asistence.

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 7. Matašovský, 10. Adam (Matašovský), 18. Tomeček (Fasner) – 27. Čechmánek, 37. Laciga (Nábělek)


    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Sedláček, Kočí, Drábek, Adam, Compel, Panáček, Šlahora – Fasner, Tomeček, Hradil, Janech, Matašovský, Kuchta, Pigl, Izák, Havel, Belan, Lichner
    Trenér: Karel Beran

    Berani Zlín: Žurek (41. Synek) – Burian, Hamrla, Nábělek, Špaňhel, Žižka – Laciga, Čechmánek, Frömel, Pilát, Marek, Heš, Ramert, Babulík, Holba, Matušů
    Trenér: Luboš Jenáček
    thejrc.org