Banská Bystrica – Kladno 6:3 (kon.) | Grenoble – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Rytíři Kladno
Sobota 20.08.2022, 13:30 • ZS Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost, to je ode mě vše. Přeji hezký zbytek soboty a u dalších online přenosů se budu těšit opět na shledanou. (15:48:26)
     
    Je dobojováno. Kladno nakonec padlo s Banskou Bystricou 3:6 a na Tatranském poháru si zahraje o třetí místo. Naopak hráči Banské Bystrice směřují do finále tohoto turnaje. S jakými soupeři to bude, to napoví až duel mezi Popradem a Vaasan Sportem.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Dominik SOJKA - 6:3
     
    59:32
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    A ještě jednou se prosazují hráči Banské Bystrice. Po přechodu do útočného pásma se na druhé straně mezi kruhy opřel do střely DOMINIK SOJKA a překonal tak Landona Bowa – 6:3. Banská Bystrica tak pečetí postup do finále Tatranského poháru! Bez asistence.
    58:58 Alex TAMÁŠI - 5:3
     
    58:58
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hotovo. Domácí pojišťují vedení, když se střelou do opuštěné klece prezentoval ALEX TAMÁŠI – 5:3. Asistence: Michal Kabáč.
     
    58:43
    Oddechový čas si bere lavička Kladna, poté se bude vhazovat před brankou Robina Rahma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny a Kladno je bez brankáře. Zkouší to tedy se šesti bruslaři proti čtyřem Banskobystrickým.
     
    56:54
    Vyloučení v týmu HC 05 Banská Bystrica:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    56:34
    Banskobystričtí drží puk daleko od své branky, nyní znovu zaměstnali Landona Bowa, jenž zakročil u své levé tyče a puk dostal do bezpečí.
     
    56:01
    Kirstoff Kontos nyní zastavil pokus Miroslava Indráka a nedovolil, aby soupeř srovnal.
     
    55:28
    Další zákrok Landona Bowa proti střele soupeře a hra je zastavena.
     
    53:02
    Kladenští musejí otevřít hru a drát se více dopředu, chtějí-li pomýšlet na úspěch v dnešním utkání. Nyní se vhazuje před Robinem Rahmem.
    52:58 Tutovka Matěje Berana
     
    52:58
    Obrovská šance Kladna, po které není vyrovnáno! Na pravé straně měl před sebou úplně prázdnou branku Banské Bystrici Matěj Beran, ale trestuhodně jí z dobré pozice netrefil!
    51:59 Rastislav GAŠPAR - 4:3
     
    51:59
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra domácích a ti opět vedou. Matúš Holenda poslal kotouč na RASTISLAVA GAŠPARA, který si poté sjel na vrchol pravého kruhu a umístěnou střelou pak poslal puk za záda Landona Bowa – 4:3. Asistence: Matúš Holenda.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Tamáši, 39. Kabáč (Björkung, Kontos), 40. Sojka (Ďatelinka), 52. Gašpar (Holenda), 59. Tamáši (Kabáč), 60. Sojka – 4. Kubík, 28. Kubík (Plekanec), 45. Kubík (Sotnieks)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Rahm (Belányi) – Bača, Björkung, Holenda, Luža, Ďatelinka (A), Ganz, Frídel – Sukeľ, Kontos, Troock – Šoltés, Bíreš, Gabor (A) – Kabáč (C), Tamáši, Gašpar – Jendek, Sojka, Výhonský
    Trenér: Antti Karhula

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Dotchin, Slováček, Babka, Sotnieks, Kehar, Veber – Filip, Plekanec (C), Kubík (A) – Melka, Zikmund, Michnáč – Beran, Indrák (A), Procházka – Machač
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Stricker, Hronský – Konc, Bogdaň
    thejrc.org