Jablonec B – Živanice 1:1 (kon.) | Přepeře – Pardubice B 1:2 (kon.) | Most/Souš – Brozany 1:2 (kon.)
konec
FK Přepeře
1:2 (0:1)
FK Pardubice B
Sobota 20.08.2022, 10:30Česká fotbalová liga (B) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:02)
     
    Je konec! Druhý poločas nám přinesl poměrně dramatickou podívanou. Přepeře v něm byly lepší, a tak se v třiaosmdesáté minutě dočkaly zaslouženého vyrovnání, když se po rohovém kopu trefil Jakub Synek. Vypadalo to tedy na dělbu bodů, jenže ve třetí nastavené minutě měli roh také hosté, a ti ho zásluhou Ondřeje Vencla dokázali využít. V dnešním duelu tedy zvítězily Pardubice 2:1.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí se sice nevzdávají, ale jejich pokusy o útoky vypadají přece jen trochu zoufale.
    90+3. VENCL - 1:2
     
    90+3
    Tým Pardubice B právě vstřelil branku! Jenže z toho se hosté prosazují a jdou si dnes pro tři body! Na zadní tyči byl totiž nejvíce aktivní ONDŘEJ VENCL, který dostal balón za brankovou čáru. Obrovská radost na straně Východočechů.
     
    90+3
    A Truksa podržel svůj tým! Viděli jsme totiž velmi dobrou střelu k pravé tyči z pohledu gólmana, jenže ten se tam stihl natáhnout a míč vyrazit na rohový kop!
     
    90+2
    Podobnou šanci dostanou také Pardubice. Ty to mají dokonce ještě trochu lepší. Standardní situace je více na středu, navíc ještě trochu blíže bráně.
     
    90+1
    Přepeře měly možnost přímého kopu. K vidění byla právě střela z nějakých dvaceti metrů, jenže ta trefila jenom zeď, načež došlo k dalekému odkopu míče.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Jaroslav Nesvadba).
     
    88
    Fotbalisté v červených dresech jsou na útočné polovině a měli velkou šanci! Z pravé strany přišel skvělý centr na úplně osamoceného hráče Pardubic, který ovšem bránu minul!
     
    87
    Východočechům se daří držet balón daleko od své brány. Pro ně by byl bod ziskem, i když dlouho vedli. Favority sázkových kanceláří byli dnes domácí.
     
    86
    A klidně mohlo dojít k otočce stavu! Nyní místo střely měl domácí hráč zvolit přihrávku doleva, kde byl úplně volný jeho spoluhráč. Střela totiž šla mimo.
     
    85
    Je tu posledních pět minut základní hrací doby a Přepeře jsou obrovsky nabuzené vyrovnávací brankou. Naopak Pardubice se vlastně jenom brání.
    83. SYNEK - 1:1
     
    83
    Přepeře právě vstřelily branku! A po rohovém kopu máme vyrovnáno! Na centr si totiž nejlépe naskočil JAKUB SYNEK, jenž poslal hlavičkou míč do vzdálenějšího rohu. Tam gólman prostě a jednoduše být nemohl.
     
    82
    Jaroslav Nesvadba udržel balón proti svému soupeři, díky čemuž předvedli domácí akci po pravé straně. Ta sice nedopadla, jenže je to pro ně alespoň roh.
     
    81
    Hráči v černém sice drželi na balónu, jenže celá jejich akce znovu končí odkopem od brány.

    Denisa Józsová

    Branky: 83. Synek – 44. Hrnčíř, 90+3. Vencl

    Karty:   18. Tvaroha (PRP), 71. Pavlata (PRP), 89. Nesvadba (PRP)


    FK Přepeře: Truksa – Bína, Tvraoha, Nesvadba (C), Šulc, Martan (57. Ježek), Pavlata, Janošík (64. D. Novák), Gebert (57. Knejzlík), Bulíř, Synek.
    Náhradníci: Čamrda, Ježek, Knejzlík, D. Novák, Majer, Habr.

    Trenér: Zbyněk Houška.

    FK Pardubice B: Vošík – Svoboda, Řehák (C) (53. Vencl), Hanč, Hrnčíř, Jarkovský, Dostál, J. Novák, Kurka, Karch (68. Vít), Rodrigues (46. Brdička, 77. Kirchner).
    Náhradníci: Kirchner, Vencl, Sedláček, Vít, Brdička, Miláček, Šimon.

    Trenér: Pavel Němeček.

    Rozhodčí: Kolátor – Doubek, Šimeček
    ocianews.com