Turín – Lazio 0:0 (kon.) | Udinese – Salernitana 0:0 (kon.) | Inter – Spezia 3:0 (kon.)
Sassuolo – Lecce 1:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
US Salernitana 1919
Sobota 20.08.2022, 18:30Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (22:46:49)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
     
    Jen těžko věřit tomu, že utkání nenabídlo žádnou brankovou situaci. V prvním půli jsme viděli několik obrovských příležitostí, zápasu určitě uškodila červená karta Péreze ze závěru úvodní části. Udinese se ve druhém poločase zatáhlo, Salernitana naopak prokázala, že ji nesedí útočit postavené obrany soupeře. Remíza je v konečném součtu zasloužená.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Pro balón si vyběhl brankář Sepe, který už hledá, komu by rozehrál. Čtvrtá nastavená minuta směřuje ke svému konci, víc se nejspíše nestane.
     
    90+3
    Velmi chytře to udělal domácí kapitán Pereyra, který si pokryl míč a při prvním kontaktu spadl. Rozhodčí nařídil standardní situaci.
     
    90+2
    Střelecký pokus Vilheny z nějakých pětatřiceti metrů. Zdánlivě neškodný, ale Silvestrimu míč vypadl, přesto se k němu dostal jako první.
     
    90+1
    Hlavní sudí přidal čtyři minuty nad rámec druhého poločasu. Ta první se schyluje ke svému konci, Sepe bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    89
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Diego Valencia.
     
    88
    Na trávníku zůstává ležet Antonio Candreva, ke kterému běží nejen jeho spoluhráči, ale také hlavní rozhodčí Gianluca Aureliano.
     
    87
    Nedovoleně si poblíž postranní lajny počínal domácí Walace. Hlavní sudí odpískal faul, domácí se mezitím stihli vrátit do obrany.
     
    86
    Nedůrazu hostující defenzivy mohl využít Beto. Balón si připravil na pravou nohu, ze sedmnácti metrů ale zamířil vysoko nad branku!
     
    84
    Centrovaný míč proletěl malým vápnem! Nejblíže k němu měl Nuytinck, ale ten byl lehce přidržen. Přesně to ukazoval rozhodčímu, pan Aureliano byl ale jiného názoru.
     
    83
    To se hostům moc nepovedlo, nakonec sudí Aureliano běžel za Candrevou a něco mu důrazně vysvětloval. Stále se nehraje.
     
    82
    Nedovolený zákrok Vilheny ve středu hřiště, společně s ním se omlouvá také Gyomber. Oba se snaží zrychlit domácí rozehrávku.
     
    80
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Tolgay Arslan.
     
    78
    Z následného rohového kopu k žádnému výraznějšímu ohrožení domácí branky nedošlo. Zdá se mi, že domácím už docházejí síly.
     
    77
    Velmi dobrá příležitost pro hosty! Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Bonazzoli. Tomu dnes ale není přáno, gólman Silvestri míč reflexivním zákrokem vyrazil na roh!
     
    76
    Hosté se velmi hlasitě dožadovali odpískání faulu, ale sudí Aureliano je nevyslyšel. Domácí si v závěru akce nerozuměli a už zase pospíchají do obrany.

    Štěpán Slovák

    Branky:

    Karty:   29. Makengo (UDI), 45+1. Walace (UDI) – 35. Bonazzoli (SAI), 49. Bradarić (SAI), 66. Brún (SAI), 74. Gyömbér (SAI)   45+4. N. Pérez (UDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Bijol (25. Nuytinck), Masina – N. Pérez, Pereyra (C), Walace, Makengo (46. Lovrić), Udogie – Success (68. Beto), Deulofeu (80. Arslan).
    Náhradníci: Padelli, Piana – Abankwah, Benković, Ebosele, Ebosse, Guessand, Nestorovski, Pafundi, Palumbo, Samardžič.

    Trenér: Andrea Sottil

    US Salernitana 1919: Sepe – Brún, Gyömbér, Fazio (C) – Candreva (89. Valencia), Maggiore, Radovanović (46. Bradarić), Vilhena, Mazzocchi – Botheim (46. Dia), Bonazzoli.
    Náhradníci: Micai, Sorrentino – Boultam, Capezzi, Iervolino, Kristoffersen, Sambia, Veseli, Motoc, Kišrída.

    Trenér: Davide Nicola

    Rozhodčí: Gianluca Aureliano
    thejrc.org