Michalovce – Cracovia 6:2 (kon.) | Olomouc – Košice 0:0 (zruš.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 3:2 (0:2 po s.n.)
Plzeň – K. Vary 4:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – Kolín 2:3 (kon.)
Třebíč – Prostějov 6:5 (po pr.) | Jihlava – Šumperk 2:1 (kon.) | Vsetín – Trenčín 5:3 (kon.)
Sokolov – Litoměřice 2:5 (kon.) | Skalica – Senica 1:2 (po s.n.) | Písek – Klatovy 5:2 (kon.)
Přerov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice B – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Martin 3:1 (kon.) | Děčín – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
Sokol Karviná – Kopřivnice 2:3 (po s.n.) | Cheb – Chomutov 3:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:7 (0:2, 0:5, 4:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 23.08.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Drama z toho už nebude, ale domácí se sympaticky nepoložili a ve třetí třetině pro fanoušky zabrali. Bitten vybojoval puk před brankou, posunul ho na MARTINA LANGA. Jeho první ránu hosté srazili, ale druhý pokus zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Adam Dvořák a Samuel Bitten.
     
    57:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už po návratu Plutnara na led se modrobílí prosazují potřetí v zápase i v této třetině. Při rychlé protiakci dostal MAREK BARÁNEK pas mezi kruhy, kotouč mu poskakoval mezi bruslemi, ale nakonec si ho srovnal a zakončil mimo dosah Habala. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    44:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni nakonec přesilovku využívají deset sekund před koncem. Baránek od pravého mantinelu uvolnil LUDWIGA BLOMSTRANDA. Švédský snajpr měl na ose hřiště hodně prostoru a zamířil zápěstím přesně do pravého horního rohu. Asistence: Marek Baránek a Nicolai Meyer.
     
    41:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První radost pro Škodovku z nenápadné střely. JAN SCHLEISS se dostal ke kotouči na pravé straně a z velkého úhlu z otočky vypálil. Kotouč překvapivě propadl Habalovi k bližší tyči a skončil pod břevnem. Asistence: Vladimír Kremláček.
     
    33:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Demolice pokračuje! Meyer přišel o puk v útočném pásmu a Energie z brejku udeřila. Pěkně sehraná akce na pravou stranu, odkud z kruhu pro vhazování překonal bezmocného Vondraše TADEÁŠ TŮMA. Osmnáctiletý bek se dokázal prosadit i přes faul, procedil puk mezi ruku a tělo plzeňského gólmana. Asistence: Petr Koblasa a Jiří Černoch.
     
    29:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hned po návratu Rachůnka na led dávají hosté další gól! Plzeň pod tlakem nedostoupila TOMÁŠE VONDRÁČKA, který dostal přihrávku na pravou stranu a z úhlu propálil přesunujícího se Vondraše. Asistence: Lukáš Pulpán a Tomáš Havlín.
     
    24:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velká chyba v plzeňské rozehrávce a osmnáctiletý Jakub Vondraš, který byl letos draftován Carolinou v 6. kole, inkasuje z první střely! JIŘÍ ČERNOCH se po pasu Koblasy zmocnil puku mezi kruhy a vypálil neomylně mezi betony. Dnešní zápas už zavání debaklem. Asistence: Petr Koblasa.
     
    23:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle už je na některé domácí fanoušky moc a začínají pískat. Energie totiž vede 4:0! David Bernad nahodil puk od modré čáry, odraženého kotouče se před brankou zmocnil VÍT JISKRA. Svobodovi udělal pěknou kličku do forhendu a zasunul puk do prázdné branky. Asistence: David Bernad.
     
    20:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie zamkla domácí v defenzivě a skóruje potřetí! MATTEO KOČÍ držel puk na hranici levého kruhu, nakonec vypálil a puk propadl Svobodovi mezi betony. Teprve sedmnáctiletý obránce se tak už prosadil v A-týmu! Parádní počin.
     
    14:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie sice není výrazně aktivnější, ale vede už o dva góly! K odraženému kotouči se na hranici levého kruhu dostal DAVID KOFROŇ, z otočky rychle vypálil a mohl se radovat. Puk totiž zapadl k levé tyčce. Svoboda toho kvůli clonícímu Hladonikovi moc neviděl.
     
    01:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je šok pro domácí! Energie skóruje osm sekund po začátku oslabení! Indiáni vyhráli buly dozadu jen napůl, obránci se nedostali ke kotouči, který si vzal rychlonohý ONDŘEJ BERÁNEK. Přebruslil modrobílé beky a ujížděl sám na Svobodu, kterého překonal střelou do pravého horního rohu branky. Bez asistence.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 42. Schleiss (Kremláček), 45. Blomstrand (Baránek, Meyer), 58. Baránek (Kodýtek), 59. Lang (Dvořák, Bitten) – 2. Beránek, 15. Kofroň, 21. Kočí (Vondráček), 24. Jiskra (Bernad), 25. Černoch (Koblasa), 30. Vondráček (Pulpán, Havlín), 34. Tůma (Koblasa, Černoch)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (24.-40. Vondraš) – Piskáček, Zámorský, Baránek, Kaňák, Budík, Vitaloš, Kremláček, Houdek – Rekonen, Mertl, Lang – Malát, Kodýtek, Schleiss (C) – Blomstrand, Meyer, Sedlák – Adamec, Bitten, Hrabík – Dvořák
    Trenér: Václav Baďouček a Miloš Říha

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Rohan, Bernad, Kočí, Havlín, Pulpán (A), Tůma – Rachůnek (A), Gríger, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Beránek, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Baláž – Kružík
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Ondráček, Malý
    bahis siteleri