Michalovce – Cracovia 6:2 (kon.) | Olomouc – Košice 0:0 (zruš.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 3:2 (0:2 po s.n.)
Plzeň – K. Vary 4:7 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Slavia – Kolín 2:3 (kon.)
Třebíč – Prostějov 6:5 (po pr.) | Jihlava – Šumperk 2:1 (kon.) | Vsetín – Trenčín 5:3 (kon.)
Sokolov – Litoměřice 2:5 (kon.) | Skalica – Senica 1:2 (po s.n.) | Písek – Klatovy 5:2 (kon.)
Přerov – Zlín 1:2 (kon.) | Pardubice B – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 1:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Martin 3:1 (kon.) | Děčín – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
Sokol Karviná – Kopřivnice 2:3 (po s.n.) | Cheb – Chomutov 3:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Berani Zlín
Úterý 23.08.2022, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Velmi zajímavá akce se rýsovala také na opačné straně! Gazdovo prohození usměrnil na branku Kindl, Petrásek byl ale pozorný!
     
    55:52
    Další nebezpečný moment pro Kořénka! Rána jednoho z přerovských forvardů přistála na hraně jeho betonu a jen tak tak se následná dorážka Zubrů nestala srovnávací brankou!
     
    55:34
    Zubři nedaleko srovnání! Zpoza branky dostal přesný pas Jakub Svoboda, v zahuštěném brankovišti však zakončil pouze do Kořénka!
     
    55:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Köhler – 2 min., sevření puku rukou.
     
    54:38
    Jakub Svoboda pálil nápřahem od mantinelu a Kořénkovi střela vypadla! Doplutí kotouče do prázdné branky však zabránil jeden ze zlínských beků!
     
    51:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Dvořák – 2 min., hákování.
     
    47:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kudělka – 2 min., podrážení.
     
    40:26
    Jakub Svoboda posílal ostrý pas z pravé strany, na který si najížděl Doležal, netrefil ho ovšem ideálně. Po kotouči se dále sápal Kratochvil, za ležícího Kořénka ho ale nedostal!
     
    39:43
    Domácí ještě v závěru zahrozili dobrou aktivitou. Nevybojovali sice srovnání, kvůli holi Tadeáše Talafy v Doležalově obličeji, si ovšem zahrají alespoň přesilovou hru.
     
    38:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přerovští přestávají zlínskému tempu stíhat, což se projevilo faulem Hrdinky ve vlastním pásmu. Na trestnou lavici ale nakonec nedoputuje, jelikož Ševci využívají signalizovanou výhodu a dostávají se do vedení! Pospíšil vybídl ke střele u modré stojícího JIŘÍHO SUHRADU, jehož prudké přízemní zakončení zaplulo pod Petráskovy betony! Asistence: Tomáš Pospíšil, Antonín Honejsek.
     
    33:08
    Doležal od mantinelu vybídl k teči před bránou čekajícího Jakuba Svobodu, puk ale zapadl přímo do klečícího Kořénka! Přerovský snajpr měl o několik vteřin později možnost využít rychlého průjezdu po pravém křídle, i napodruhé jej však zlínský brankář uhlídal.
     
    31:26
    Další Zlíňan a zároveň ex-Přerovan v brejku na Petráska! Hejcman měl ovšem na zádech soupeřova obránce, a tak bekhendem trefil pouze brankářovu masku!
     
    28:54
    Mikuláš Zbořil je dnes proti "svému" Přerovu velmi vidět! V brejku mohl přidat druhou branku, Petrásek ale jeho zakončení lapačkou vytěsnil!
     
    27:47
    Ihned po buly vyrazil Petrásek Mrázkovu střelu, kterou ještě zblízka dorážel Köhler, přerovská osmačtyřicítka ale v bráně předvádí velmi dobrý výkon!
     
    24:11
    Ševci po srovnávací brance značně ožili a nyní Zubry pořádně zatlačili v jejich pásmu! Petrásek se musel činit proti několika rychlým souhrám!
     
    22:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    O pár vteřin později už je ovšem srovnáno! Zlínští po Petráskově zákroku udrželi kotouč na svých holích a přes Honejska dostali puk na modrou k MIKULÁŠI ZBOŘILOVI, který se trefuje proti rodnému Přerovu! Asistence: Antonín Honejsek.
     
    22:27
    Mrázek obkroužil pásmo a krásně našel na opačné straně volného Honejska, toho ale skvěle vychytal Petrásek!
     
    19:20
    Jakub Illéš zahodil velkou gólovku! Kotouč se na něj odrazil před branku, v níž byl Petrásek v pokleku. Jeho možnosti zasáhnout tak byly značně snížené, zlínský útočník ale odmítl možnost srovnání a minul!
     
    18:10
    Kindl uhlídal skákavý kotouč na své hokejce a zpoza branky našel Pospíšila. Ten zblízka těsně minul!
     
    15:15
    Tomáš Doležal z pravého rohu využil nestřeženého momentu a dostal se až před Kořénka. Chybělo mu pár centimetrů, aby puk zasunul za jeho pravý beton!
     
    14:34
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Hejcman – 2 min., krosček.
     
    08:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ustáli oslabení a po 9 minutách hry otevírají skóre! Ve vlastním pásmu hrubě chyboval jeden ze zlínských obránců, jenž se nechal o puk obrat DANIELEM MINISTREM. Tomu se rázem utvořil prostor pro nahrávku dojíždějícímu spoluhráči, zvolil ale sólové zakončení. Kořénka šikovně obkroužil a po jeho pádu si jej vychutnal krásným zakončením do odkryté branky! Bez asistence.
     
    06:37
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pechanec – 2 min., podrážení.
     
    03:12
    Ševci nebyli daleko otevření skóre! Francouzský šikula Claireaux se chopil puku v mezikruží a směroval jej na odkrytou část branky, Petrásek se ovšem do mezery stihl skvěle přesunout!

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Ministr – 23. Zbořil (Honejsek), 39. Suhrada (Pospíšil, Honejsek)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Černý, Kudělka, Chroboček, Hrdinka, Ševčík, Krisl, Gréč – Jak. Svoboda, Kratochvil, Doležal – Jan Svoboda, Pechanec, Březina – Ministr, Macuh, Goiš – Dobša, Dvořák, Indrák
    Trenér: Robert Svoboda

    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Gazda, Suhrada, Novotný, Talafa, Bartko, Zbořil, Riedl – Pospíšil, Kindl, Ondráček – Illéš, Claireaux, Chludil – Mrázek, Honejsek, Köhler – Gago, Hejcman, Sedláček – Luža
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Cabák, Hranoš – Navrátil, Peluha
    thejrc.org