Slavia B – Dukla Praha 1:3 (kon.) | Olomouc B – Karviná 3:2 (kon.) | Varnsdorf – Třinec 3:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
1:3 (0:1)
FK Dukla Praha
Neděle 28.08.2022, 10:15 • SC Xaverov, Horní Počernice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! A rezervě Slavie se to opravdu podařilo. Valenta posunul balon na Kneifela. Ten předa Kopáčkovi, jehož skákavou pobídku na zadní tyči zužitkoval úplně volný MATOUŠ NIKL. 1:3!
     
    63
    Dukla právě vstřelila branku! Slavia je na ručník. Matějka udržel míč na středu a předal jej Buchvaldkovi, který rozeběhl KIM SUNG-BINA. Ten si počínal jako Cristiano Ronaldo v nejlepších letech – navedl si merunu do vápna, přešlapovačkou obelstil soupeřova obránce a prudkou ranou nártem rozvlnil síť. 3:0 pro Duklu!
     
    62
    Dukla právě vstřelila branku! Matějka má našlápnuto na hattrick! Ondřej Ullman hledal kolmicí Kima, před nímž ale míč skluzem vypíchl Nikl. Ten ale poslal kulatý nesmysl jen před LUKÁŠE MATĚJKU, který přesným zakončením k tyči nedal šanci Sirotníkovi a vstřelil tak svoji druhou branku v utkání. 2:0!
     
    7
    Dukla právě vstřelila branku! A Dukla ve čtvrtém zápase dává konečně svoji první branku v sezóně! Holiš snad omylem, snad schválně vysunul fantastickou kolmicí do úniku LUKÁŠE MATĚJKU, který nakonec i s přispěním teče obránce dokázal otevřít skóre utkání. Bývalému armádnímu celku spadl kámen ze srdce a vede 1:0!

    Michal Nussbauer

    Branky: 88. Nikl – 7. Matějka, 62. Matějka, 63. Kim

    Karty:   76. Kričfaluši (SLB), 90. Beran (SLB) – 53. Kozel (DUK), 68. Šťovíček (DUK), 70. Ullman (DUK), 86. Havelka (DUK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:6.
    SK Slavia Praha B: Sirotník – A. Bárta (77. Pudil), Kričfaluši, Švec (53. Zachoval), Beránek (53. Labík) – Nikl – Šubert (63. Beran), Kopáček, Valenta, Biegon (63. Kneifel) – Šmiga.
    Náhradníci: Dvořák – Hunal.

    Trenér: Marek Jarolím

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Barac, Holiš, Piroch, V. Svoboda – Kim (80. Adediran), Peterka (80. Uhlíř), Ullman, Kozel (54. Havelka), Buchvaldek (71. Moulis) – Matějka (71. Huf).
    Náhradníci: Čtvrtečka – Souček.

    Trenér: Petr Rada

    Rozhodčí: Batík – Pfeifer, Pospíšil
    bahis siteleri