Teplice – Jablonec 3:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Sparta – Zlín 0:0 (kon.)
konec
FK Teplice
3:2 (1:2)
FK Jablonec
Sobota 03.09.2022, 16:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vítám tu všechny fotbalové příznivce! V rámci 7. kola FORTUNA:LIGY se utkají také Teplice s Jabloncem. Severočeské derby je rovněž soubojem týmů, kterým se zatím nedaří. Zatímco u sklářů se před sezónou čekalo, že budou znovu bojovat o záchranu, tak Jablonec odborníci viděli přeci jen o něco výše.
     
    FK Jablonec (15. místo, 0 – 4 – 2, skóre 8:12, 4 body)
    Jablonec stále čeká na první výhru a v tabulce mu tak patří až předposlední patnáctá pozice. Severočeši si přitom hodně slibovali od kouče Davida Horejše, který tým před ročníkem převzal po svém konci v Českých Budějovicích. Už příprava ale byla varováním a ligový ročník pak Jablonečtí začali domácí porážkou 0:3 od Bohemians. Pak už se herně zvedli, ale solidní výkony zatím nedokázali přetavit ve vítězství. Sympaticky si například počínali i o deseti proti Slavii, které doma podlehli 2:3. Naposledy šel Jablonec do deseti i v dalším domácím duelu proti druhému z pražských S – Spartě a utkání dokázal dotáhnout alespoň k remíze 1:1. Tu gólem těsně před přestávkou zajistil po Chramostově přihrávce před prázdnou bránu Miloš Kratochvíl.

    V posledních dnech se spekuluje o odchodu kdysi velkého talentu českého fotbalu Václava Kadlece. Ten se dostával na hřiště většinou jen na posledních pár minut zápasů a měl by zamířit do třetiligového Žižkova.

    Posledních 5 zápasů Jablonce:
    Ml. Boleslav – Jablonec 2:2
    Jablonec – Slavia 2:3
    Zlín – Jablonec 2:2
    Jablonec – Ostrava 1:1
    Jablonec – Sparta 1:1
     
    FK Teplice (13. místo, 1 – 2 – 3, skóre 5:15, 5 bodů)
    Teplice se loni zachraňovaly v baráži proti Vlašimi a zdá se, že letos se budou muset opět soustředit hlavně na boje o udržení. Kádr v létě doplnili buď hráči z 2. ligy, případně neznámí zahraniční fotbalisté a kouč Jarošík po středečním debaklu 0:6 na Slavii přiznal, že se současným hráčským materiálem jsou pro jeho tým důležité zápasy jako ten sobotní proti Jablonci. S ligovou elitou se jeho svěřenci moc měřit nemohou. Skláři přitom vstoupili do sezóny hodně zajímavě, doma remizovali 2:2 s mistrovskou Plzní a vzhledem k průběhu utkání byl bod spíše ztrátou. Pak však přišel návrat do reality v podobě vysoké porážky v Liberci či domácí prohry s Bohemkou. Následně Severočeši ještě nachytali ostravský Baník na jeho hřišti. Pak následovala nudná domácí bezgólová remíza se Zlínem a zmíněný šestigólový příděl v Edenu.

    Posledních 5 zápasů Teplic:
    Liberec – Teplice 5:1
    Teplice – Bohemians 0:1
    Ostrava – Teplice 1:2
    Teplice – Zlín 0:0
    Slavia – Teplice 6:0
     
    Loni se oba celky vzhledem k systému soutěže utkaly třikrát. V základní části uhrály důležité body Teplice, které doma zvítězily 1:0 a v Jablonci pak 2:0. Ve skupině o udržení naopak Jablonečtí vyloupili jedinou trefou Vojtěcha Kubisty (nedávno odešel do Mladé Boleslavi) teplická Stínadla.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Mucha – Vondrášek (C), Knapík, Hybš – Hyčka, T. Kučera, Křišťan, Urbanec – Trubač – Gningue, Fila.
    Náhradníci: Grigar – Chaloupek, Kodad, Žák, Jukl, Shejbal, L. Mareček, S. Dramé.
    Trenér: Jiří Jarošík

    FK Jablonec: Hanuš – Surzyn, Martinec, Heidenreich, Polidar – Hübschman (C) – Souček, Houska, Šulc, Jovović – Chramosta.
    Náhradníci: Richter – Malínský, Ikaunieks, Ritter, Sejk.
    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Klíma – Hrabovský, Vyhnanovský.
     
    Oba týmy do utkání nastoupí s čerstvými posilami. Teplice nesadily kmenového útočníka Slavie Daniela Filu, který přišel na Stínadla na hostování. Jablonec si zase půjčil záložníka Daniela Součka z druholigové Dukly Praha. I on figuruje v základní sestavě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání rozehráli domácí fotbalisté. Gningue sice nezpracoval dlouhý nákop, ovšem míč se odráží zpátky k teplickým hráčům.
     
    1
    Málem šance Teplic! Daniel Fila po zpětné přihrávce Trubače v dobré pozici ve velkém vápně promáchl míč. Poté se k balónu ještě dostal Alois Hyčka, jehož centr odvrátili hosté na roh.
     
    2
    Po rohovém kopu domácích se Jablonečtí ubránili.
     
    3
    Také hosté měli k dispozici roh. Míč si ale stáhl ze vzduchu brankář Filip Mucha, jehož navíc fauloval nabíhající Chramosta.
     
    5
    Surzyn vyvezl balón z vlastní poloviny a poté se snažil vysunout nabíhajícího Daniela Součka. Ten však balón na hřišti nestihl.
     
    5
    Vladimir Jovović zatáhl míč dopředu a byť po souboji upadl, převzal od něho hrací předmět Matěj Polidar. Ten střílel z levé strany šestnáctky jen slabě do rukavic Muchy.
     
    6
    Příliš dlouhý nákop na domácího útočníka Filu. Ten gestem poděkoval spoluhráči za snahu vysunout ho, kope se však od brány Jana Hanuše.
     
    7
    Jakub Urbanec poslal na půlce k zemi Součka. Rozhodčí zkoušel dát Jablonci výhodu, ovšem brzy se ukázalo, že z toho nic nebude. Hra tak byla přerušena a rozehrávat se bude z místa přestupku.
     
    8
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do brzkého vedení! Daniel Trubač nahrál doprava Aloisovi Hyčkovi. Ten z pravé strany odcentroval a nabíhající JAKUB URBANEC hlavou usměrnil balón k pravé tyči mimo dosah marně se natahujícího Hanuše. Pro Urbance je to už čtvrtá trefa v tomto ročníku.
    8. Jakub URBANEC - 1:0
     
    10
    Vladimir Jovović vhodil aut jen do zámezí. Docela kuriózní chybička jabloneckého křídelníka.
     
    12
    Abdallah Gningue se dostal k míči u pravé postranní čáry. V souboji s hostujícím stoperem Heidenreichem však obehrál jen sám sebe. Při pokusu o kličku totiž komicky zakopl a upadl.
     
    13
    Abdallah Gningue se tentokrát dostal alespoň do zakončení. Míč si našel po dobrém centru Tomáše Kučery, ale neměl snadnou pozici a usměrnil ho nad bránu.
     
    15
    Fila posouval za obranu na Daniela Trubače. Ten skončil na zemi, sudí Klíma mu ale ukazuje, ať vstane. Vše bylo v pořádku.
     
    16
    Z levé strany centroval Matěj Hybš. Zadní tyč zavíral Alois Hyčka, ovšem tomu trochu scházely centimetry. Krajní bek menšího vzrůstu balón hlavou jen lehce lízl.
     
    17
    Gningue ve snaze získat míč zpátky pro domácí fauloval Surzyna. Jablonec rozehrává z vlastní poloviny.
     
    18
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Na začátku bylo obléhání pokutového území Teplic a zablokovaná rána Polidara. Poté poslal míč do šestnáctky Vladimir Jovović, Pavel Šulc hlavou prodloužil před bránu a tam byl JAN CHRAMOSTA, který střelou kolem pravé nohy brankáře Muchy srovnal na 1:1.
    18. Jan CHRAMOSTA - 1:1
     
    20
    Vladimír Jovović nyní stáhl unikajícího Urbance a dostal za to žlutou kartu.
     
    21
    Standardní situaci rozehrával Jakub Křišťan. Hosté si s jeho centrem poradili.
     
    22
    Z velké dálky to vyzkoušel Tomáš Kučera. Prostor mezi hostujícími tyčemi netrefil.
     
    25
    Hosté uklidňují hru. Několikrát si vyměnili míč na vlastní polovině.
     
    26
    Nyní zase hra na jistotu ze strany Teplic. Nakonec malá domů na brankáře Muchu a po jeho dlouhém odkopu je domácím máván ofsajd.
     
    27
    Kučera poslal výborný křížný pas na rozběhnutého Aloise Hyčku. Toho ale stačil dostoupit Heidenreich a tak z toho bude jen rohový kop pro domácí.
     
    28
    Domácí rozehráli roh nakrátko. Nic nebezpečného následně nevymysleli.
     
    29
    Po centru z pravé strany si pro míč došel hostující gólman Hanuš.
     
    30
    Jakub Urbanec zkusil štěstí z dálky. Jeho střela ale neprošla přes obranu soupeře.
     
    32
    Po obranném zákroku Hybše budou hosté vhazovat na útočné polovině. Míč si bere Souček.
     
    32
    Chvíli to vypadalo, že Souček zkusí dlouhý aut, ale nakonec zvolil standardní způsob. Hosté se pak na balónu dlouho neudrželi.
     
    34
    Matěj Polidar zastavil nedovoleným zákrokem průnik Gningua. Vyfasoval žlutou kartu.
     
    35
    Hra se po zajímavém úvodu utkání, kdy padly i dva góly, uklidnila. Fotbal teď zdaleka nemá nějaké strhující tempo.
     
    36
    Urbanec vypracoval pozici pro centr z levé strany pro Daniela Filu. Ten se však ukopl a míč skončil v zámezí.
     
    37
    Velmi nepřesná přihrávka hostujícího Davida Housky. Míč skončil až u teplického brankáře Filipa Muchy.
     
    38
    Nepříjemně se v hlavičkovém souboji střetli Matěj Hybš s Tomášem Hübschmanem. Rozhodčí po jejich srážce hlavami raději přerušil hru, naštěstí jsou oba aktéři v pořádku.
     
    39
    Michal Surzyn měl před sebou poměrně dost prostoru, čehož dobře využil. Udělal pár kroků a z nějakých 25 metrů prověřil Filipa Muchu. Ten dokázal přízemní ránu k bližší tyči vyrazit na roh!
     
    40
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre! Přímo po rohu sice Jablonečtí neudeřili, ovšem nadále zůstali u míče. Na levé straně pak dobře zapracoval Vladimir Jovović, jenž odcentroval. Na zadní tyči skákal JAKUB MARTINEC, který balón poslal odrazem o břevno těsně za brankovou čáru. Vše pak ještě pojistil doklepnutím odraženého míče do sítě Matěj Polidar, jehož také hlasatel označil za střelce gólu. I podle opakovaných závěrů však skóroval už Martinec.
    40. Jakub MARTINEC - 1:2
     
    42
    Hostům se tedy podařilo skóre otočit a nějak reagovat bude muset celek Teplic.
     
    44
    V potížích se ocitl Tomáš Hübschman. Jablonecký kapitán zůstal ležet na hřišti po souboji s Kučerou, po němž špatně dopadl na zem. Už jsou u něj lékaři.
     
    45
    Hübschman se po krátkém ošetření vrací zpátky na hrací plochu. Měl by být schopen pokračovat.
     
    45+1
    Pavel Šulc se vydal dopředu středem hřiště poté, co získal míč po špatné teplické rozehrávce. Následně nahrával doprava Jovovićovi, jenž si chtěl obhodit stopera Hybše. Při tom ale brnknul o kopačku protihráče a upadl. Do zakončení se tedy nedostal.
     
    45+1
    Situaci ještě posuzoval VAR. Rozhodčí Klíma po krátké komunikaci ukázal, že k porušení pravidel nedošlo.
     
    45+2
    Už to vypadalo, že hosté povedou 3:1! Hlavičku Daniela Součka ještě Mucha vyrazil, ovšem proti dorážce Tomáše Hübschmana byl již bezmocný. Druhý nejstarší hráč FORTUNA:LIGY se však nacházel v ofsajdu a gól tedy není uznán!
     
    45+3
    Žlutá karta pro tým FK Teplice (Matěj Hybš).
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase budou spokojenější fotbalisté Jablonce, kteří vedou v severočeském derby na hřišti Teplic 2:1. Domácí šli přitom do vedení už v 8. minutě utkání, když se po Hyčkově centru prosadil hlavou Jakub Urbanec. Hosté odpověděli v 18. minutě. Jovovićovu hlavičku prodloužil před bránu Šulc a Jan Chramosta zblízka prostřelil Muchu. Poté se už nehrál příliš koukatelný fotbal, ovšem ve 40. minutě se hosté podruhé radovali. Centr Jovoviće si našel Jakub Martinec, po jehož hlavičce se míč odrazil od břevna za brankovou čáru.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Daniel Fila, přichází Filip Žák.
    ze hřiště odchází Jakub Křišťan, přichází Robert Jukl.
     
    46
    Domácí trenér Jarošík asi nebyl s výkonem v prvním poločase příliš spokojen a sáhl k dvojitému střídání. Dohrála i čerstvá posila David Fila.
     
    47
    Daniel Trubač dostal míč do šestnáctky na Filipa Žáka, který ale nedokázal přetlačit Heidenreicha a do zakončení se následně nedostal ani Trubač. Balón pak skončil až v zámezí od Gningueho. Kope se tedy od Hanušovy brány.
     
    49
    Rohový kop Jablonce po obranném zákroku Matěje Hybše.
     
    49
    Rozehrávka nakrátko. Jovović si vyměnil míč s Houskou a vydal se do šestnáctky. Tam neuspěl, ovšem k centru se pak dostal ještě Houska. Nabíhající Jakub Martinec však zboural Knapíka a sudí pískal útočný faul.
     
    50
    Dalekonosná rána Aloise Hyčky netrefila bránu. O chvíli později centroval z pravé strany Kučera, nabíhající Abdallah Gningue však nedosáhl na balón.
     
    52
    Jovović narazil u teplické střídačky do soupeře a spadl. Nedovolený zákrok se však nepíská.
     
    53
    Píská se až po zákroku Tomáše Kučery na Jana Chramostu. Kučera dojel protihráče docela tvrdě a také se mu hned omlouval. Obešlo se to bez karty.
     
    55
    Chramosta nedokázal rozvinout nadějně vypadající akci Jablonce lepší přihrávkou na Daniela Součka. Pokud by dostatečně kvalitní pas přišel, mohl jít Souček z pravé strany sám na teplickou bránu.
     
    55
    Abdallah Gningue ve snaze doběhnout míč přejel Davida Heidenreicha. Ten se zvedal z trávníku hodně těžce. Pískán útočný faul Senegalce.
     
    57
    Zatím se nekoná nějaký tkal Teplic, které potřebují vyrovnat. Jablonec je na dobré cestě k prvnímu ligovému vítězství v sezóně.
     
    58
    Žák sklepl míč pro Tomáše Kučeru, který zpoza šestnáctky vypálil jen do bránícího Surzyna.
     
    58
    Kučera tentokrát centroval a poté, co míč přizvedl jeden z bránících hráčů, se na zadní tyči dostal k hlavičce Alois Hyčka. V záklonu však mířil nad. Tak přeci jen nějaká aktivita sklářů.
     
    59
    Domácí kapitán Tomáš Vondrášek zůstal ležet na hrací ploše poté, co dostal ránu do obličeje od Jovoviće. Vondrášek pak na to ještě dost důrazně upozorňoval sudího Klímu, ovšem ten už to nijak řešit nebude.
     
    61
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Jan Shejbal.
     
    62
    Jakub Martinec vystoupil proti Gninguemu a fauloval ho. Domácí budou rozehrávat od pravé postranní čáry.
     
    63
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí zužitkovali standardní situaci! Po Trubačově centru na zadní tyč se balón odrazil od Abdallaha Gningueho k FILIPOVI ŽÁKOVI. Vypadalo to, že Hanuš jeho zakončení dokáže pokrýt, ovšem míč mu nakonec propadl za brankovou čáru – 2:2.
    63. Filip ŽÁK - 2:2
     
    63
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Václav Sejk.
     
    66
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je parádní obrat sklářů! Robert Jukl výborně vysunul ABDALLAHA GNINGUEHO, který utíkal z pravé strany sám na Hanuše a situaci vyřešil nekompromisní ranou pod břevno – 3:2.
    66. Abdallah GNINGUE - 3:2
     
    68
    A nyní musejí reagovat hosté. David Heidenreich však leží na hřišti poté, co ho sestřelil napadající Filip Žák.
     
    70
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází Tomáš Malínský.
    ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Davis Ikaunieks.
     
    71
    Centr Surzyna odhlavičkoval Vondrášek k Jovovićovi. Ten našel Tomáše Malínského, který technickým obstřelem z levé strany šestnáctky minul vzdálenější tyč teplické brány.
     
    73
    Brankář Mucha zkontroloval po nepřesné přihrávce hostí míč za brankovou čáru. Nyní bude vykopávat.
     
    73
    Gninguemu se píská nedovolený zákrok na Martince. Souboje se senegalským útočníkem mnohdy bolí.
     
    74
    Malínský se ve středu hřiště ukličkoval. U míče Teplice.
     
    75
    Houska rozjel akci Jablonce přihrávkou doprava na Michala Surzyna. Ten nejprve nastřeloval míč před bránu, teplická obrana ho však odvrátila zpátky k němu. Hostující pravý bek si pak přehodil balón na slabší levačku a vystřelil hodně vysoko nad.
     
    76
    Filip Mucha byl u míče dříve než Tomáš Malínský. Hostující hráč pak Muchu naprosto zbytečně dohrál a sudí mu za to rovnou udělil červenou kartu! Jablonec bude dohrávat o deseti.
     
    77
    Na Malínského pak okamžitě vystartoval teplický kapitán Tomáš Vondrášek. Teď už odešel hostující hříšník spořádaně do šaten. Mucha je zatím ošetřován.
     
    79
    Mucha je už připraven, může se tedy opět hrát.
     
    80
    K odraženému míči se dostal Tomáš Kučera. Jeho ránu srazila hostující obrana na roh.
     
    81
    Po něm si našel balón opět Kučera. Tentokrát jeho pokus prošel na bránu, ovšem neměl razanci a Jan Hanuš tak bez problémů zasáhl.
     
    82
    Gningue se vrátil na vlastní polovinu s Houskou a byl z toho faul. Standardní situace pro Jablonec.
     
    83
    Domácí se ubránili. Urbanec pak odkopl míč až na polovinu soupeře.
     
    83
    Na dlouhý míč za obranu si naběhl Pavel Šulc. Zdálo se, že přes Hybše se dostane alespoň ke střele z úhlu, ovšem domácí obránce ho nakonec nenechal zakončit a ukopl mu balón na roh.
     
    84
    Po rohovém kopu hlavičkoval Václav Sejk. Balón směřoval do nebezpečného prostoru na malém vápně, kde ho nakonec chytil Mucha. Hosté ještě reklamovali, že se ho dotkl rukou bránící Vondrášek, rozhodčí však případné provinění proti pravidlům neviděl... Nějakou dobu se hrát nebude. Matěj Hybš totiž zřejmě schytal úder do choulostivých míst a bude muset být ošetřen.
     
    86
    Nějakou chvíli se pak nehrálo. Vondrášek se ještě dostal do slovního sporu s Jovovićem a pořádek musel udělat až rozhodčí.
     
    87
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Abdallah Gningue, přichází Soufiane Dramé.
     
    88
    Sejk na půlce fauloval Kučeru. Míč pro Teplice.
     
    88
    Tentokrát faul Martince na Trubače. Tentokrát je to už v zajímavém místě na centr, domácí ale pravděpodobně úplně pospíchat nebudou.
     
    88
    Nakonec centroval Daniel Trubač. Míč skončil v náručí brankáře Hanuše. Ten naopak spěchat bude.
     
    90
    Hosté hrají o deseti, navíc narážejí na zataženou defenzivu soupeře. Budou to mít těžké. Uvidíme, kolik času ještě sudí nastaví. Rozhodčí by měl určitě přidat minimálně 2 minuty jen za ošetřování brankáře Muchy.
     
    90+1
    Tak ještě 6 minut!
     
    90+1
    Žák nabil proti noze Soufianemu Dramému, jehož dělovka zpoza šestnáctky prolétla těsně nad jabloneckou bránou!
     
    90+2
    Jablonec bude podruhé za sebou dohrávat o devíti! Druhou žlutou kartu vidí Vladimír Jovović, který tedy doplní v šatně spoluhráče Malínského. Černohorský křídelník přistrčil Urbance a poté to ještě doprovodil nevhodným komentářem.
    90+2. Další červená! Tentokrát ji po dvou žlutých dostal Jovovič
     
    90+4
    Filip Žák mohl definitivně rozhodnout! Jan Hanuš proti němu vysprintoval daleko z brány a domácí útočník se ho snažil přelobovat. Míč ale minul pravou tyč jablonecké svatyně.
     
    90+5
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Ladislav Kodad.
     
    90+6
    Hosté ještě nakopli míč dopředu, kam se vysunul stoper Martinec. Balón tam ale neudrželi.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Teplic si částečně napravili reputaci po debaklu na Slavii a v důležitém utkání doma zdolali Jablonec 3:2!

    Domácí vedli od 8. minuty po přesné hlavičce Jakuba Urbance. Hosté ale do přestávky skóre otočili. Nejprve srovnal Jan Chramosta, ke kterému dostal míč před bránu hlavou Šulc. Ve 40. minutě se pak prosadil Jakub Martinec, po jehož hlavičce se míč odrazil od břevna těsně za brankovou čáru. Po změně stran se však podařil obrat zase sklářům. V 63. minutě šťastně propasíroval míč za Hanuše střídající Filip Žák a o pouhé tři minuty později zakončil svůj únik nekompromisní ranou pod břevno Abdallah Gningue. Hosté pak závěr nezvládli. V 76. minutě nejprve putoval pod sprchy Malínský, který viděl červenou kartu po zbytečném dohrání brankáře Muchy a v nastavení se nechal vyloučit také Jovović.
     
    Jablonec tedy stále čeká na první výhru v nové sezóně. Teplice se dostaly na dvě vítězství a osm bodů a výrazně si polepšily. V tabulce se posunuly na jedenácté místo. (18:19:16)

    Martin Augustin


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 8. Urbanec (Hyčka), 63. Žák (Gningue), 66. Gningue (Jukl) – 18. Chramosta (Šulc), 40. Martinec (Jovović)

    Karty:   45+3. Hybš (TEP) – 20. Jovović (JAB), 34. Polidar (JAB)   90+2. Jovović (JAB)   76. Malínský (JAB)


    Rohy: 3:5.
    FK Teplice: Mucha – Vondrášek (C), Knapík, Hybš – Hyčka (61. Shejbal), T. Kučera, Křišťan (46. Jukl), Urbanec – Trubač (90+5. Kodad) – Gningue (87. S. Dramé), Fila (46. Žák).
    Náhradníci: Grigar – Chaloupek, L. Mareček.

    Trenér: Jiří Jarošík

    FK Jablonec: Hanuš – Surzyn, Martinec, Heidenreich, Polidar – Hübschman (C) (70. Ikaunieks) – Souček (70. Malínský), Houska, Šulc, Jovović – Chramosta (63. Sejk).
    Náhradníci: Richter – Ritter.

    Trenér: David Horejš

    Rozhodčí: Klíma – Hrabovský, Vyhnanovský
    thejrc.org