Linz – K. Vary 1:4 (kon.) | Salzburg – Kolín 3:4 (0:1 po s.n.) | Plzeň – Düsseldorf 2:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Düsseldorfer EG
Sobota 03.09.2022, 20:00 • Bolzano, Itálie. • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:06
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Düsseldorfer velký krok k postupu do finále. BEMHARD EBNER si vzal kotouč ve středním pásmu, Němci potom jeli ve dvou proti jedinému obránci, z pravé strany vzal ovšem Ebner odpovědnost na sebe a přesnou křižnou ranou nedal Pavlátovi šanci. Bez asistence.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Kremláček – 2 min., držení hole.
     
    50:20
    Obrovská šance indiánů na vyrovnání ve vlastním oslabení. Petr Kodýtek jel s Aleksim Rekonenem sami na brankáře, po vrácení přihrávky pálil druhý jmenovaný, proti jeho ráně ale vytasil Haukeland svůj beton.
     
    49:36
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Hrabík – 2 min., podrážení.
     
    48:49
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Německý celek jde potřetí v zápase do vedení. BRENDAN O'DONNELL se zmocnil kotouče na pravém kruhu, následně se hostující útočník protlačil až před Pavláta, kterému puk zametl mezi betony. Asistence: Stephen Harper.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu Düsseldorfer EG:
    Fischbuch – 2 min., vysoká hůl.
     
    38:10
    Jan Schleiss mohl dostat indiány poprvé v zápase do vedení. Plzeňský kapitán měl kolem sebe spoustu prostoru na pravé straně, ranou po ledě nicméně Haukelanda nepřekvapil.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Düsseldorfer EG:
    Jarvinen – 2 min., vysoká hůl.
     
    34:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni podruhé v zápase vyrovnávají. Zdeněk Sedlák si nabruslil do pásma podél pravého mantinelu, následně si všiml na brankovišti KRYŠTOFA HRABÍKA, který jen lehce usměrnil puk za Haukelanda. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    30:20
    Düsseldorfer vyhrál buly v útočném pásmu, střelu od pravého mantinelu těsně před Pavlátem šikovně tečoval Alexander Blank, avšak jen do brankové konstrukce.
     
    26:53
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Jenomže Düsseldorfer si bleskově bere zpět ztracené vedení. V situaci dvou na jednoho Cumiskey našel na pravém kruhu BRENDANA O'DONNELLA, který se prosadil z parádní střely z voleje. Asistence: Kyle Cumiskey.
     
    26:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zaslouženě srovnává s Düsseldorferem krok. Střelu Tomáše Mertla Haukeland pouze vyrazil k LUKÁŠI KAŇÁKOVI, který z pohotové dorážky dopravil kotouč na místo určení. Asistence: Tomáš Mertl.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Bitten – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Düsseldorfer EG:
    Jarvinen – 2 min., hrubost.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu Düsseldorfer EG:
    Macauley – 2 min., podrážení.
     
    21:01
    Škodovka měla velkou šanci na vyrovnání. Filip Suchý měl před sebou spoustu prostoru, avšak celou situaci vyšperkoval přihrávkou na Jana Schleisse, ten nicméně střelou zápěstím Haukelanda neprostřelil.
     
    15:38
    Tahle situace už ale volala po vyrovnání. U pravé tyče si našel kotouč Tomáš Mertl, který se vzápětí pokoušel rychle dorážet, branku soupeře nicméně těsně přestřelil.
     
    03:57
    Düsseldorfer EG právě vstřelil branku!
    Hosté jdou již ve čtvrté minutě do vedení. Gogulla ve středním pásmu přiťukl puk do jízdy DANIELOVI FISCHBUCHOVI, který si následně najel na osu hřiště a rychlou střelou zápěstím prostřelil Pavláta. Asistence: Philipp Gogulla.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 27. Kaňák (Mertl), 35. Hrabík (Sedlák) – 4. Fischbuch (Gogulla), 27. O'Donnell (Cumiskey), 49. O'Donnell (Harper), 59. Ebner


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Svoboda) – Piskáček (A), Zámorský, Houdek, Kaňák, Budík, Kremláček, Kvasnička, Vitaloš – Mertl (A), Meyer, Suchý, Kodýtek, Schleiss (C), Blomstrand, Bitten, Lang, Malát, Hrabík, Sedlák.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha.

    Düsseldorfer EG: Haukeland (Hane) – Cumiskey, Ebner, Geitner, Heinzinger, Jarvinen, McCrea, Zitterbat, Buttner – Barta (C), Blank, Borzecki, Eder, Etham, Anton, Fischbuch, Gogulla, Harper, MacUley, Schiemenz, O'Donnell.
    Trenér: Roger Hansson.
    thejrc.org