Zvolen – Prostějov 1:2 (kon.) | Vlci Žilina – Dubnica 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Děčín 4:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Pardubice B 3:6 (kon.) | Vsetín – Osvětim 1:2 (1:2 po s.n.)
Znojmo – Tábor 6:1 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Sosnowiec 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 7:4 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Nitra – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
HC Děčín
Úterý 06.09.2022, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, favorit se v poslední dvacetiminutovce probral a otáčí stav zápasu na svou stranu! Na levém kruhu se ocitl najetý JAROSLAV KŮS, který přesnou ránou posílá Piráty poprvé do vedení. Děčín ještě reaguje oddechovým časem! Asistence: Ondřej Príhoda a Jakub Váchal.
     
    55:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá početní výhodu a vstřelená branka jde především za Viktorem Hüblem. Po nepřesné střele mohl zkušený matador mířit do odkryté branky, ale rozhlédl se a přihrál mezi kruhy. ERIK MEŽNAR po ledě pak zamířil ke vzdálenější tyči – 3:3. Asistence: Viktor Hübl a Jakub Chrpa.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Adam Charvát – 2 min., držení.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 021 diváků.
     
    51:53
    Neskutečné ruce Milana Kostourka! Chomutovský šikula si obloučkem zvedl puk kolem obránce a už byl mezi kruhy. Jeho zakončení ze vzduchu zastavila až pravá tyčka!
     
    48:40
    Vyrovnávací trefu měl na hokejce Erik Mežnar, který se nacházel na hranici brankoviště. Ovšem z blízka nepřekonal skvěle chytajícího hostujícího gólmana.
     
    47:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a vrací se do dění zápasu! Kotouč od levého mantinelu mířil do pravého kruhu, odkud zamířil na osamoceného JAKUBA CHRPU. Chomutovský odchovanec nejprve zamířil do Ondřeje Skokana, ale vyražený puk si našel a procedil ho pod gólmanem až za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Roman Chlouba a Viktor Hübl.
     
    45:20
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    HL – nesportovní chování, odpyká Jan Tůma.
     
    44:23
    Od levého mantinelu vystřelil Radek Havel, jehož pokus vyrazil Ondřej Skokan před sebe. Dorážkou se chtěl prezentovat Jaroslav Kůs, jemuž byla zablokovaná hůl, a tak kotouč místo do odkryté branky zamířil do moci hostujícího maskovaného muže.
     
    41:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Komu není rady, tomu není pomoci, i proto Chomutov inkasuje při vlastní přesilovce! Kotouč mezi kruhy zachytil LUKÁŠ NEZBEDA, jehož pokus překonal bezmocného Miroslava Hanuljaka. Bez asistence.
     
    39:20
    Hostující hráči ve vlastním oslabení ujížděli ve dvou na jediného obránce. Tomáš Faigl přihrál na zadní tyč, odkud okamžitě vystřelil Štěpán Kuchynka. Avšak Miroslav Hanuljak se skvěle přesunul a znovu podržel Chomutov!
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Dominik Kučera – 2+2, vysoká hůl.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    T. Nezbeda – 2 min., podrážení.
     
    32:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se znovu vracejí do vedení, když zpoza branky si mezi kruhy najel TOMÁŠ NEZBEDA. Ten si cestou ještě obhodil jednoho z obránců a následně prostřelil Miroslava Hanuljaka. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    29:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští vyrovnávají, když na pravé straně přešel přes soupeře Milan Kostourek, který nádhernou zadovkou přihrál mezi kruhy. Ještě hezčí střelu snad vyslal ERIK MEŽNAR, který puk otřel o brankovou konstrukci a vyrovnal na 1:1. Asistence: Milan Kostourek a František Mála.
     
    25:42
    Znovu to vypadalo, že Chomutov vyhodí, avšak nestalo se tak. Přihrávka mířila před branku, kam ve druhém sledu dojel Tomáš Nezbeda. Jenomže domácí brankář se znovu zaskvěl skvělým zákrokem lapačkou!
     
    25:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Mála – 2 min., hákování.
     
    24:17
    Asi nečekanou přihrávku dostal k pravému mantinelu Tomáš Koblížek, který prováhal vhodný moment ke střele. Ondřej Skokan se tak přesunul a puk lapačkou vyrazil.
     
    21:19
    Už to vypadalo, že by Chomutov mohl vyhodit. Puku se ale zmocnil Tomáš Faigl, který přihrál přes osu do pravého kruhu. Odtut k bližší tyči zamířil David Tůma, ale chomutovský brankář vytáhl parádní zákrok lapačkou.
     
    20:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Ondřej Príhoda – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    19:25
    Před obránce se na pravé straně probojoval David Tůma, který se natlačil až před Miroslava Hanuljaka. Děčínský útočník mířil do teploměru chomutovského brankáře, jenž mezeru včas uzavřel.
     
    15:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., hákování.
     
    10:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    A jelikož jsem psal, že čekáme na první trefu, tak Děčín mou prosbu vyslyšel! Z rohu přihrával před branku Tomáš Faigl, jenž našel na hranici brankoviště hůl DAVIDA TŮMY, jenž už měl snadnou pozici ke skórování – 0:1. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
     
    08:29
    Pavel Zajan ve středním pásmu nabral velkou rychlost a přebruslil Františka Málu. Hostující útočník tak mířila sám na chomutovského brankáře, avšak kličkou do forhendu neuspěl.
     
    07:30
    Cink! Roman Chlouba přes osu přihrál na pravou stranu, odkud se okamžitě napřáhl Jaroslav Kůs. Jeho zakončení skončilo na brankové konstrukci!
     
    06:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká L. Nezbeda.
     
    01:45
    Nejprve Tomáš Nezbeda chtěl přihrávat před branku, kam mířil také Jakub Loukota. Ovšem odražený puk si našel, ale sedícího Miroslava Hanuljaka neprostřelil.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 30. Mežnar (Kostourek, Mála), 48. Chrpa (Chlouba, Hübl), 56. Mežnar (Hübl, Chrpa), 59. Kůs (Príhoda, Váchal) – 11. D. Tůma (Faigl, Brož), 33. T. Nezbeda (L. Nezbeda), 42. L. Nezbeda


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Běhula) – Seemann, Pavlát, Ferbas, Havel, Petrásek, Váchal – Príhoda, Hübl, Chrpa – Chlouba, Kůs (C), Koblížek – Mála, Mežnar, Kostourek – Černý.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Děčín: Skokan (Lavinger) – Brož, Charvát, Loukota, Kučera, Starý, Košař – D. Tůma, Faigl, Trávníček (C), L. Nezbeda, T. Nezbeda, Zajan, Fojt, J. Tůma, Kuchynka.
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Hlinka – Coubal, Hrubý

    Diváci: 1 021
    thejrc.org