Mountfield HK – Grenoble cz 3:2 (kon.) | Tappara – HC Slovan 2:0 (kon.) | Rögle BK – Fehérvár 7:1 (kon.)
Mnichov – Rapperswil 5:4 (po pr.) | Lublaň – TPS 2:4 (kon.) | Zürich – Katowice 5:1 (kon.)
Zug – Wolfsburg 4:3 (po pr.) | Eisbären – Frölunda 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Grenoble Brûleurs de Loups
Čtvrtek 08.09.2022, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:04 Nicolas DESCHAMPS - 3:2
     
    45:04
    Grenoble právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy před koncem přesilovky Grenoble snižuje! Byla to především parádní individuální akce NICOLASE DESCHAMPSE, který přešel snadno útočnou modrou a měl před sebou obránce. Se všemi si poradil, mezi kruhy si puk stáhl do lepší pozice na střelu a vymetl vingl nad Růžičkovou lapačkou – 3:2! Asistence: Brent Aubin, Chad Nehring.
    31:07 Radovan PAVLÍK - 3:1
     
    31:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté začínají mít problém sami se sebou a Hradec to láme na svoji stranu! Po hraniční situaci na modré čáře, kdy Grenobleští reklamovali ofsajd, hra plynule pokračovala a RADOVAN PAVLÍK se zpětnou kličkou dostal až k Štěpánkovi. I přesto, že byl zezadu prudce naražen na břevno a hostujícího brankáře, tak dokázal zakončit nad Štěpánkův beton – 3:1! Asistence budou doplněny. Asistence: Kevin Klíma.
    30:31 Oliver OKULIAR - 2:1
    30:31 Oliver OKULIAR - 2:1
     
    30:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tenhle tlak už nešlo moc ustát, ale jakým způsobem k tomu došlo, to asi nikdo nečekal! Po sérii závarů dostal puk na modrou k mantinelu OLIVER OKULIAR a rozhodl se pro střílené nahození na branku. Jenže puk nikdo netečoval, clona před Štěpánkem najednou zmizela a byl z toho přesně vymetený vingl – 2:1! Bez asistence.
    22:16 Radovan PAVLÍK - 1:1
     
    22:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Srovnáno je však jenom o pár chvil později! Štohanzl vyslal jemnou přihrávkou dopředu RADOVANA PAVLÍKA, který pak zůstal rázem sám před Štěpánkem. V téhle situaci nezazmatkoval, zkušeně provedeným zakončením pod beton nedal bývalému českému reprezentantovi šanci a rozradostnil ČPP Arénu – 1:1! Asistence: Martin Štohanzl, Oliver Okuliar.
    06:26 Joel CHAMPAGNE - 0:1
     
    06:26
    Grenoble právě vstřelil branku!
    Přestože to od hostí dlouho nevypadalo, po 64 sekundách přesilovku využívají a jdou do vedení! JOEL CHAMPAGNE dostal prostor na pravém kruhu a místo zkoušení nahrávat spoluhráčům to vzal na sebe. Svižnou střelou propálil Růžičku na vzdálenější tyč a dvojice fanoušků v hostujícím sektoru slaví – 0:1! Asistence: Dylan Fabre.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 23. R. Pavlík (Štohanzl, Okuliar), 31. Okuliar, 32. R. Pavlík (Kevin Klíma) – 7. Champagne (Fabre), 46. Deschamps (Aubin, Nehring)


    Mountfield HK: Růžička (Kiviaho) – Blain, Kalina, F. Pavlík, Pilař, McCormack, Jank, Gaspar, Nedomlel – Smoleňák (C), Cingel, Lev – R. Pavlík, Kevin Klíma, Okuliar – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Moravec, Štohanzl, Pajer
    Trenér: Tomáš Martinec

    Grenoble Brûleurs de Loups: Štěpánek (Garnier) – Hardy, Lamarche, Rouhiainen, Raymond, Jalasvaara, Holdener, Pascal – Treille, Champagne, Douay – Fabre, Deschamps, Poukkula – Dair, Nehring, Aubin – Quattrone, Koudri, Munoz
    Trenér: Jyrki Aho

    Rozhodčí: Soos (HUN), Jeřábek – Rampír, Klouček (vš. CZE)

    Diváci: 2 424
    thejrc.org