Třinec – Skellefteå cz 4:5 (kon.) | Stavanger – Salzburg 2:3 (0:3 po s.n.) | Ilves – Fribourg 0:2 (kon.)
Luleå – Jukurit 4:3 (kon.) | Aalborg – Sparta cz 2:6 (kon.) | Straubing – Cracovia 3:2 (kon.)
Davos – Belfast Giants 5:1 (kon.) | Villach – Färjestad 1:2 (kon.)
konec
Luleå Hockey
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
Mikkelin Jukurit
Pátek 09.09.2022, 19:05Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne vše, děkuji za pozornost a na shledanou! (21:43:18)
     
    Je konec! Po závěrečné a zároveň dramatické třetině se nakonec raduje domácí Luleå. Ačkoli hosté v poslední dvacetiminutovce předvedli lepší hokej, než tomu bylo ve druhé třetině, tak na úspěch to nestačilo. Domácí hráči konečně začali proměňovat své šance a z nepříznivého stavu 1:2 otočili konečný výsledek na 4:3. V dnešním utkání, které nabídlo několik zajímavých situací a zvratů, se žádný fanoušek rozhodně nudit nemohl.

    Jukurit neoplatil porážku domácímu mužstvu z minulého týdne, a tak se s největší pravděpodobností bude po zápase Sparty Prahy, která v utkání s Aalborgem momentálně vede 5:2, nacházet na třetí pozici.

    V příštím zápase se utká Luleå se Spartou Prahou. Jukurit si bude snažit spravit chuť v zápase s Aalborgem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Střela domácích do prázdné brány končí v boční síti, to už Luleu ale nemusí mrzet, protože o pár vteřin později zazněla siréna a utkání tímto končí.
     
    59:40
    Jednomu hráči hostů ale uskakuje kotouč, a tak Jukurit o pásmo přichází.
     
    59:30
    Teď už se to ale povedlo, hosté operují ve třetině soupeře.
     
    58:45
    Hostům se nedaří získat útočné pásmo před koncem závěrečné třetiny.
     
    56:15
    Huuhtanen se místo střely před bránou domácích snažil přihrát na Ondřeje Kovařčíka, který by to do odkryté brány měl už snadné. Tento pokus však přes bránícího hráče neprošel.
    53:12 BRANNSTROM - 4:3
     
    53:12
    Luleå právě vstřelila branku! Smolně zablokovaná přihrávka Juhaniho Tyrvainena, našla před bránou Silvennoinena Isaca BRANNSTROMA, který zachoval chladnou hlavu a tuto šanci střelou k levé tyči proměňuje. Asistence: Juhani Tyrväinen a Einar Emanuelsson.
     
    52:35
    Brannstrom se uvolnil hezkou stahovačkou, potáhl si kotouč blíž k bráně soupeře a následně se snažil bekhendem vymést bližší šibenici. Jeho střela končí v boční síti.
     
    49:16
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey:
    Nikupeteri – 2 min., sekání.
     
    46:44
    Obrovská příležitost pro Juhaniho Tyrvainena! Tyrvainen obdržel kotouč z pravé strany ve chvíli, kdy Silvennoinen nebyl na svém místě. Jeho následnou střelu do prázdné brány však zastavil Hannes Hakkila, který tímto zákrokem podržel svůj tým.
    45:58 BRANNSTROM - 3:3
     
    45:58
    Luleå právě vstřelila branku! Pouhých 24 vteřin trvalo domácím na to vyrovnat! Střela Pontuse Sjalina od pravého mantinelu letěla jasně mimo, Isac BRANNSTROM však natáhl hůl a neskutečným sklepnutím vyrovnává na 3:3. Asistence: Pontus Sjalin a Einar Emanuelsson.
    45:34 PIITULAINEN - 2:3
     
    45:34
    Jukurit právě vstřelil branku! Jesper PIITULAINEN vystihl nahrávku soupeře na modré čáře a následně se vydal sám na brankáře. Útočník hostů naznačil střelu, potáhl si puk doprava a následně uklidil kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
     
    45:02
    Sjalin uklidňuje za vlastní bránou hru a snaží se rozjet další útok. Jeho následná přihrávka přes celé hřiště našla jen čepel protihráče.
    41:08 TYRVAINEN - 2:2

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 34. Brannstrom (Gustafsson, Froberg), 42. Tyrvainen (Emanuelsson, Brännström), 46. Brannstrom (Sjalin, Emanuelsson), 54. Brannstrom (Tyrvainen, Emanuelsson) – 11. Huuhtanen, 25. Makinen (Huuhtanen, Aaltonen), 46. Piitulainen


    Luleå Hockey: Ward (Lassinantti)- Sellgren, Gustafsson, Honka, Engsund, Andersson, Sjalin, Pyrochta- Shinnimin, Connolly, Komarov- Emanuelsson, Tyrvainen, Brannstrom- Rask, Froberg, Komarek- Mattsson, Berglund, Nikupeteri- Mužík.
    Trenér: Thomas Berglund

    Mikkelin Jukurit: Ruusu (Silvennoinen)- Larsen, Nassen, Zábranský, Peltomaki, Lundgren, Hakkila, Tuomaala, Romppanen- Aaltonen, Makinen, Jormakka- Huuhtanen, M. Kovařčík, O. Kovařčík- Oden, Pitkanen, Puistola- Piitulainen, Immonen, Batna.
    Trenér: Olli Jokinen
    bahis siteleri