Frýdek-Místek – Uničov 3:1 (kon.) | Hranice – Uh. Brod 2:1 (kon.) | Vrchovina – Blansko 1:0 (kon.)
Kroměříž – Vítkovice 6:0 (kon.)
konec
SK Hranice
2:1 (1:1)
ČSK Uherský Brod
Sobota 10.09.2022, 15:30Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je za námi! Hranice jej rozhodly až v smaém závěru, když se po standardní situaci přesně trefil Jakub Rolinc. Sledovali jsme velmi vyrovnaný zápas, který byl zaslouženě až do samého závěru nerozhodný. Štěstí se ale dnes přiklonilo na stranu domácích. (17:19:34)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu SK Hranice:
    ze hřiště odchází Rolinc, přichází Heřmánek.
     
    90+3
    Hranice právě vstřelily branku! Domácí fotbalisté zřejmě rozhodují dnešní utkání! Po další standardní situaci se míč dostal do šestnáctky, odkud ho za brankovou čáru neomylně dostal JAKUB ROLINC.
     
    90+1
    Zmíněný rohový kop nenabídl pro domácí žádnou příležitost, nicméně záhy uvidíme druhý. Poradí si s ním domácí o něco lépe?
     
    90
    Adam Dittmer se pokusil rozhodnout dnešní utkání dobrou střelou zpoza šestnáctky. Jeho pokus se ještě něbezpečně odrazil od bránícího hráče a skončil v zámezí. Domácí mají k dispozici rohový kop.
     
    88
    Žlutá karta pro tým SK Hranice (Bezděk).
     
    88
    Uherský Brod měl k dispozici po soupeřově faulu přímý kop. Jeho rozehrávky se ujal Vilém Gettler. Jeho centr skončil na hlavě některého z bránících hráčů.
     
    86
    Domácí celek se nyní tlačil do útoku, zároveň ale také nechce udělat zbytečnou chybu, která by jej stála body.
     
    83
    David Sedláček si nezpracoval přesně přihrávku do běhu, míč tak skončil puze v zámězí. Rozherávat ho bude směrem dopředu brankář Jakub Tomeček.
     
    81
    Jan Michalec si nyní aktivně naběhnul na přihrávku do pokutového území soupeře, nicméně přihrávka, která na něj měla směřovat, končí pouze u protihráče.
     
    80
    Domácí dostail k dispozici rohový kop, který ale Matěj Lorenc a následně jeho spoluhráči nadvakrát dostali mimo jejich pokutové území.
     
    78
    Střídání v týmu SK Hranice:
    ze hřiště odchází Hapal, přichází Tilkeridis.
     
    76
    Po delší době se do útoku podívali také domácí fotbalisté, kteří dostali k dispozici volný přímý kop. Ten ale skončil mimo nebezpečí z pohledu hostů.
     
    74
    S blížícím se koncem utkání vidíme v útoku častěji přece jenom hostující fotbalisty, kteří se snaží najít skulinku, kterou by prošli k dobré šanci. Nyní ale jejich dalekonosná přihrávka skončila pouze v zámezí.
     
    72
    Žlutá karta pro tým ČSK Uherský Brod (Sedláček).
     
    70
    Hostující fotbalisté dostali k dispozici přímý kop, který byl ale daleko od branky, nebyl tak přímo na střelu. Přišel ale centr do šestnáctky, který pro jistotu Tomečka vyráží.
     
    68
    Nyní si na opačné straně musel v obraně poradit Leskovjan, kterého dobíhali hned dva soupeřovi hráči. Míč předal brankáři a ten rozehrává daleko od svého vápna.
     
    67
    Nyní to byl zřejmě Mário Michalec, který vypálil z velké dálky na soupeřovu branku. Jeho pokus mířil k pravé tyči, Jakub Tomečka ho ale pouze pro jistotu hlídal. Míč totiž skončil těsně vedle.

    Adam Pavlíček

    Branky: 38. HAPAL, 90+3. Rolinc – 44. Michalec

    Karty:   49. Dittmer (HRN), 54. Kundrát (HRN), 88. Bezděk (HRN) – 19. Venený (UBR), 72. Sedláček (UBR)


    SK Hranice: Tomečka – Vavřík, Kundrát, Kuchař, Bezděk, Cagaš, Lasovský, Rolinc, Dittmer, Markovič, Hapal
    Náhradníci: Spurný, Tilkeridis, Beňa, Koláček, Heřmánek, Pančochář, Pak

    Trenér: Matějka

    ČSK Uherský Brod: Somberg – Tkadlec, Lorenc, Strachoň, Josefák, Venený, M. Michalec, Šmatelka (54. Švrček), J. Michalec, Leskovjan, Nevařil
    Náhradníci: Kadlček, Švrček, Gettler, Sedláček, Kozelek

    Trenér: Pazdera

    Rozhodčí: Mankovecký – Lukašík, Bebenek
    thejrc.org