Real Madrid – Mallorca 4:1 (kon.) | Elche – Ath. Bilbao 1:4 (kon.) | Getafe – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Real Betis – Villarreal 1:0 (kon.)
konec
Real Madrid
4:1 (1:1)
RCD Mallorca
Neděle 11.09.2022, 14:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:59:02)
     
    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:15.
     
    Je konec! Real potvrdil roli favorita a nakonec vítězí pohodlně o tři branky, avšak dvě z nich vstřelil až v samém závěru. O rozhodující branku se postaral v sedmdesáté druhé minutě Vinícius Júnior. O nádhernou trefu se postaral Rodrygo, který si poradil individuální akcí hned s několika soupeři. Definitivní tečku dnešnímu skóre dal v samotném závěru Antonio Rüdiger.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku! Je tu ještě jedna branka, která padla právě po standardní situaci! Toni Kroos našel parádním pasem nabíhajícího ANTONIA RÜDIGERA, jeho rána z halfvoleje končí v síti.
     
    90+2
    Tady už není o čem. Madridští fotbalisté se drží na míči, navíc vybojovali standardní situaci.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Real Madrid právě vstřelil branku! Je rozhodnuto, jelikož domácí fotbalisté se prosazují potřetí v tomto duelu! RODRYGO předvedl parádní akci, kdy si poradil hned se třemi soupeři, dalšího překonal parádní zasekávačkou, načež se trefil nechytatelně na zadní tyč.
     
    87
    Domácí rychle rozehráli rohový kop, když se defenziva Mallorcy nestihla zformovat. Real toho ale nedokázal nijak využít, přesto je znovu u balónu.
     
    86
    Ta se zahrával jen kousek od rohového praporku. Centr byl poslán do toho největšího ohně, kde se však nejvýše objevil Predrag Rajković, jenž míč vyboxoval.
     
    86
    Žlutá karta pro tým RCD Mallorca (Antonio Sánchez).
     
    85
    Máme zde posledních pět minut ve druhém poločasu, když se na zemi znovu ocitl Vinícius Júnior, který byl odstrčen dvěma hráči. Je z toho standardka.
     
    85
    Žlutá karta pro tým RCD Mallorca (Martin Valjent).
     
    84
    Vinícius Júnior si zpracovával míč, když do něj doslova naletěl Martin Valjent. Píská se tak faul na polovině hřiště a hostům začíná utíkat čas.
     
    83
    Těžká pozice pro Thibauta Courtiose, který si ale poradil s poměrně nízkým centrem. Je z toho ale jen další rohový kop pro hosty, a od levého rohového praporku.
     
    82
    Mallorca ještě ale bude bojovat o případný bod za remízu. Nyní vybojovala rohový kop.
     
    81
    Žlutá karta pro tým Real Madrid CF (David Alaba).
     
    81
    Madrid se dostal na útočnou polovinu, kde vybojoval rohový kop. Ten byl rozehraný nakrátko, až poté Toni Kroos přesunul hru na druhou stranu. Odtud přišel centr, který byl ale zblokovaný obranou hostů.

    Denisa Józsová

    Branky: 45+3. Valverde (Ceballos), 72. Vinícius Júnior (Rodrygo), 89. Rodrygo (Carvajal), 90+3. Rüdiger (Kroos) – 35. Muriqi (Lee Kang-in)

    Karty:   25. Mendy (REA), 35. Valverde (REA), 81. Alaba (REA) – 16. Nastasić (MLR), 39. Raíllo (MLR), 85. Valjent (MLR), 86. A. Sánchez (MLR)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:15.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (71. Carvajal), Rüdiger, Alaba, Mendy (59. Nacho Fernández) – Valverde, Kroos, Ceballos (69. Camavinga) – Rodrygo, Hazard (59. Modrić), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, López IV – Asensio, J. Vallejo, Tchouaméni, Díaz.

    Trenér: Carlo Ancelotti.

    RCD Mallorca: Rajković – Maffeo, Valjent, Raíllo, Nastasić, J. Costa – de Galarreta (59. A. Sánchez), Battaglia (53. Baba), Da. Rodríguez (59. Grenier) – Lee Kang-in, Muriqi (79. Lago Junior).
    Náhradníci: Román – Prats, Án. Rodríguez, G. González, Copete, Llabrés, Russo, Cufré.

    Trenér: Javier Aguirre.

    Rozhodčí: Figueroa – Carreño, Villate
    thejrc.org