Straubing – Färjestad 5:2 (kon.) | Ilves – Salzburg 1:2 (3:4 po s.n.) | Davos – Skellefteå 2:5 (kon.)
Belfast Giants – Třinec cz 3:2 (4:3 po s.n.) | Villach – Cracovia 6:2 (kon.) | Stavanger – Fribourg 0:3 (kon.)
Aalborg – Jukurit 0:3 (kon.) | Luleå – Sparta cz 5:2 (kon.)
konec
Straubing Tigers
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Färjestad Karlstad
Neděle 11.09.2022, 14:35Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec, máme dobojováno! Favorit dnešního utkání nestačil na německý Straubing! Färjestad tak poprvé ve skupinové fázi v letošník ročníku CHL padl.

    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 31: 31
    Úspěšnost střelby – 16%:6%
    Přesilovky – 5:5
    Trestné minuty – 33:39
    Vhazování – 35:36
    Hity – 12:10 (16:58:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Nyní už sledujeme poslední momenty zápasu. Straubing už pomalu slaví cenný skalp! Färjestad dosud působil ve skupinové fázi CHL velmi suverénně a i před tímto zápasem byl pasován do role favorita.
     
    58:48
    Hokejisté Färjestadu mají kotouč na svých holích, ale nevypadá to, že bychom se dočkali ještě nějakého dramatu.
    57:59 SCHÖNBERGER - 5:2
     
    57:59
    Straubing právě vstřelil branku! A máme s největší pravděpodobností hotovo! Domácí ustáli situaci před svou brankou, kotouče se ujal Turnbull, následně ho poslal na SANDRA SCHÖNBERGERA, a ten neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence: Travis Turnbull.
     
    57:31
    Hostující celek to bude zkoušet s odkrytými zády! Thompkins zůstává na střídačce.
     
    57:16
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Mark Zengerle dostal přihrávku přímo před branku, kde mu hosté dali trestuhodně příliš prostoru. Zengerle následně ale zamířil pouze nad horní tyčku!
     
    56:33
    Matthew Tompkins si nyní bez větších potíží poradil s nahozením od mantinelu, znovu se tak bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    55:23
    A nyní musel naopak pohotový zákrok předvést Matthew Tomkins, který si poradil se střelou z pravé strany hřiště. Bude se tedy vhazovat.
     
    55:20
    Na ledové ploše se toho v uplynulých okamžicích příliš nedělo. Hostující celek se snažil přejít přes střední pásmo, domácí ale dobře brání a zatím to vypadá, že míří za ziskem tří bodů.
     
    53:04
    Adam Luke se nyní snažil o dorážku, kotouč se k němu před brankovištěm ale nakonec nedostal. Tomkins jej totiž schoval pod svou rukavici.
     
    52:13
    Parker Tuomie po dlouhé době přispěchal s nebezpečnou střelou. Najel si do prostoru mezi oběma kruhy a zamířil do pravého horního růžku z brankářova pohledu. Ten ale jen opravdu velmi těsně minul.
     
    51:10
    Mark Zengerle nyní najížděl do útočného pásma, když dostal poměrně nečekanou přihrávku. Už byl ale za modrou čárou, rozhodčí tak přemístí hru do středního pásma kvůli ofsajdovému postavení.
     
    50:10
    Do konce základní hrací doby nám zbývá kolem deseti minut. Čas na srovnání skóre se pro švédský celek pomalu krátí. Střela Joakima Nygarda nyní nepředstavovala pro gólmana problém.
     
    49:04
    Marcus Nilsson se dostal do poměrně dobré střelecké pozice, když si najížděl před branku z pravého kruhu z gólmanova pohledu. Jeho následná střela z nápřahu ale končí výrazně mimo brankovou konstrukci a brankář zasahovat nemusí.
     
    48:30
    Po krátké komerční přestávce se tedy bude vhazovat po pravé ruce gólmana Tigers.
     
    48:30
    A nyní to byl Per Aslund, kdo zavezl kotouč do útočného pásma a zkusil se prostřelit Misku mezi betony. Domácí gólman ale své spoluhráče drží a dnes předvádí dobré výkony.
     
    47:45
    Michael Lindqvist nyní nebyl daleko od skórování! Svůj tým ale nepřiblížil na rozdíl jediné přesné trefy. Dostal se k odraženému puku před brankovištěm. Clonící hráče ale neprostřelil, puk se nakonec odráží pouze do rohu ledové plochy.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 15. Akeson (Zengerle, Manning), 28. Luke (Akeson), 33. Schönbrauer (Manning, Brunhuber), 39. Adam (Manning, Thurnbull), 58. Schönberger (Turnbull) – 18. Elie (Lennström, Nyström), 33. Nygard (Johansson)


    Straubing Tigers: Miska (Bugl) – Brandt, Daschner, Manning, Scheid, Bourque, Kohl, Klein, Lampl – Leier, Zengerle, St. Denis – Schönberger, Brunnhuber, Turnbull – Eckl, Adam, Akeson – Tuomie, Samanski, Lipon
    Trenér: Pokel

    Färjestad Karlstad: Tomkins (Hildeby) – Lindroth, Pokka, Lennström, Nyström, Göransson, Tornberg, Bergqvist – Nygard, Johansson, Lindqvist – Nilsson, Elie, Aslund – Jakobsson, Ejdsell, Viksten – Lawer, Westfält, Björklund
    Trenér: Mitell

    Rozhodčí: Baca, Hunnius – Heffner, Hofer
    bahis siteleri