Straubing – Färjestad 5:2 (kon.) | Ilves – Salzburg 1:2 (3:4 po s.n.) | Davos – Skellefteå 2:5 (kon.)
Belfast Giants – Třinec cz 3:2 (4:3 po s.n.) | Villach – Cracovia 6:2 (kon.) | Stavanger – Fribourg 0:3 (kon.)
Aalborg – Jukurit 0:3 (kon.) | Luleå – Sparta cz 5:2 (kon.)
konec
EC Villach SV
6:2 (2:1, 0:0, 4:1)
Comarch Cracovia
Neděle 11.09.2022, 18:00 • Stadthalle Villach, Villach • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla ode mě z dnešního hokejového maratonu definitivně poslední informace, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů, ať už z Tipsport extraligy či hokejové Ligy mistrů, se budu opět těšit. Hezký zbytek večera, na počtenou! (20:29:11)
     
    Máme dobojováno! Poté, co krakovští hokejisté smazali dvoubrankovou ztrátu to vypadalo, že máme zaděláno na drama, ale domácí hokejisté posléze nasázeli čtyři góly a suverénně rozhodli o svém vítězství. Villach si tedy připisuje do tabulky v základní skupině cenné tři body za výhru 6:2, Krakov cestuje domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
    59:56 Chris COLLINS - 6:2
     
    59:56
    Villach právě vstřelil branku! Tak ještě jeden gól! CHRIS COLLINS v obtížné pozici před soupeřovou brankou zpracoval kotouč a následně jej poslal do hostující branky. Tohle je pro Krakov hořká pilulka na závěr celého utkání. Asistence: Dominik Grafenthin.
     
    59:40
    Poslední vteřinky z dnešního utkání. Kayle Doetzel ještě udržel kotouč na modré čáře, ale hosté se už k další výraznější střele nedostali.
    58:24 Philipp LINDNER - 5:2
     
    58:24
    Villach právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře Stojanovice z jeho pracoviště a obránce PHILIPP LINDNER neomylně poslal puk do opuštěné hostující branky. Villach dnes v tomto utkání s jistotou zvítězí. Asistence: Alexander Rauchenwald.
     
    58:05
    Trenér Rudolf Roháček si vzal oddechový čas na poradu, aby sdělil svým svěřencům své pokyny na závěrečné chvíle v útočném pásmu.
     
    58:05
    Základní hrací doba se blíží ke svému konci, Krakovu zbývají poslední dvě minuty. Sawicki pálil z dobré pozice a domácí gólman bez obtíží zasáhl.
     
    57:37
    Lamoureux si připsal na své konto další úspěšný zákrok, když dorážel útočník Arrak. Domácí brankář celou situaci zvládl.
     
    57:17
    Domácí hokejisté posílají kotouč na druhou stranu kluziště a šetří cenné vteřiny. Mezitím hosté posílají na ledovou plochu čerstvé síly, aby srovnali své řady.
     
    56:27
    Villach je stále blíž vítězství. Krakov přenesl hru na druhou stranu kluziště do útočného pásma, kde brankář Lamoureux přerušil hru. Bude se vhazovat.
     
    56:20
    Vojtěch Polák konečně opustil trestnou lavici a mohl se zapojit do hry. Krakov už podniká svůj útočný výpad, jelikož čas nyní hrozně rychle utkání.
     
    55:34
    Lindner posunul puk svému spoluhráči na pravý kruh a následně střílel Collins! Stojanovic se stihl přemístit.
     
    55:06
    Stojanovic neměl ještě kotouč pod kontrolou, ale o pár vteřin později už přeci jen ano. Hostující gólman přerušil divokou pasáž hry a bude se vhazovat.
     
    54:28
    Blaž Tomaževič kombinuje se svými spoluhráči v útočném pásmu a brankář Stojanovic musel řešit ve svém pracovišti několik nepříjemných situací.
     
    54:05
    Pozor. Za hákování putuje na trestnou lavici hostující Vojtěch Polák (CRA), který obstaral oba góly Krakova v dnešním utkání. Domácí hrají přesilovou hru.
     
    53:50
    Domácí hokejisté ze svého tlaku ovšem nepolevují a chtějí si své vítězství už nyní pojistit. Stojanovic musel být ve svém brankovišti znovu připravený.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Lanzinger (Grafenthin, Després), 11. Collins (Lanzinger), 49. Wallenta (Tschurnig, Moderer), 50. Desjardins (Després), 59. Lindner (Rauchenwald), 60. Collins (Grafenthin) – 16. Polák (Kinnunen), 46. Polák (Sointu, Wronka)


    EC Villach SV: Lamoureux (Schmidt) – Després, Kulda, Lindner, Mattinen, Joslin, Payr, Urbanek, Geifes – Grafenthin, Collins, Lanzinger – Sabolič, Desjardins, Tomaževič – Rebernig, Rauchenwald, Richter – Tschurnig, Moderer, Wallenta.
    Trenér: Rob Daum

    Comarch Cracovia: Stojanovic (Zabolotny) – Ježek, Kinnunen, Gula, Šaur, Husák, Doetzel, Dziurdzia – Kasperlík, Rác, Sawicki – Račuk, Němec, Michalski – Csamango, Arrak, Brynkus – Wronka, Polák, Sointu.
    Trenér: Rudolf Roháček

    Rozhodčí: Persson, Zrnić – Nothegger, Seewald
    bahis siteleri