Zlín – Kolín 1:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.) | Vsetín – Šumperk 6:2 (kon.)
Litoměřice – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Slavia 5:1 (kon.) | Sokolov – Pardubice B 2:5 (kon.)
Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:0, 1:0, 4:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 14.09.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání končí vítězstvím domácího Vsetína a nutno říci, že zcela zaslouženým. Šest inkasovaných branek je možná tvrdý direkt pro spolehlivě chytajícího Petra Hamalčíka, jeho spoluhráči mu však ve třetí třetině příliš nepomohli. Zlomovým momentem se nakonec ukázala druhá branka Vsetína ze druhé třetiny, která zlomila šumperský odpor. Ve třetí třetině už Valaši zcela dominovali, až v posledních vteřinách se Šumperk přeci jen dočkal vstřelených branek, ale to už byla z jeho pohledu pouze kosmetická úprava skóre. Tři body zůstávají na Valašsku a s tímto konstatováním se s vámi pro dnešek loučím a ze Vsetína přeji hezký zbytek večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Maxim Žukov (VSE)

    Lukáš Žalčík (ŠUM) (20:02:43)
     
    Konec zápasu.
    59:59 Tomáš DRTIL - 6:2
     
    59:59
    Draci právě vstřelili branku! Vteřinu před koncem základní hrací doby využívá Šumperk podruhé v utkání přesilovou hru, zpoza branky se podařilo Žukova zaskočit TOMÁŠI DRTILOVI. Asistence: Jiří Průžek, David Bartoš.
     
    59:44
    Rozhodčí posílá Valachy znovu na trestnou lavici a znovu se jedná o Adama Hořanského, jenž znovu fasuje dvě minuty za podrážení.
    59:08 Lukáš ŽÁLČÍK - 6:1
     
    59:08
    Draci právě vstřelili branku! Šumperk se přeci jen dočkal čestného zářezu a využil přesilovou hru! Pohlednou střelou pod horní tyč se prezentoval LUKÁŠ ŽALČÍK. Asistence: Vratislav Kunst, David Bartoš.
     
    58:53
    Na Lapači už se slaví, je jisté, že domácí dokráčejí k prvnímu tříbodovému zisku v letošním ročníku Chance ligy.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Přikryl – 2 min., krosček.
     
    58:47
    Vsetín ještě buší do šumperské defenzívy, prudký projektil vyslal Jenáček, Hamalčík udržel puk ve své výstroji.
    58:15 Luboš ROB - 6:0
     
    58:15
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nemají dost a ze třetí třetiny udělali exhibici! Klhůfek nejdřív nadvakrát na Hamalčíka nevyzrál, pak ale předvedl dostatečný důraz LUBOŠ ROB a rozjásal vsetínské tribuny pošesté. Asistence: Pavel Klhůfek, Daniel Klímek.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:45
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    57:12
    Oddechový čas pro tým DRACI PARS ŠUMPERK.
    57:12 Peter LICHANEC - 5:0
     
    57:12
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín ve vlastním oslabení odskakuje do pětibrankového náskoku! Výbornou práci a vůli po zakončení předvedl PETER LICHANEC, jenž zachytil hru hostů ve středním pásmu a dostal se až před Hamalčíka, kde důrazně dopravil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    56:48
    Vsetín dobře brání, Žukov je zatím bez práce.
     
    55:54
    Smetana vyhazuje puk až k Hamalčíkovi.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 14. Klímek (Rob, Klhůfek), 32. Přikryl (Hryciow, Sihvonen), 49. Rob (Přikryl), 56. Jenyš (O. Němec, Klímek), 58. Lichanec, 59. Rob (Klhůfek, Klímek) – 60. Žálčík (Kunst, Bartoš), 60. Drtil (Průžek, Bartoš)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – O. Němec (C), Kajínek, Smetana (A), Ondračka, Jenáček, Říha, Hryciow – Berger, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Rob – Š. Bláha, Přikryl, Sihvonen – Jenyš, Berzinš, Vítek (A).
    Trenér: Stantien

    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Drtil (A), Eliáš, Kunst, Kadeřávek, Hrachovský, Rutar, Dudycha – Žálčík (C), Bartoš (A), Vachutka – Svoboda, Kohút, Průžek – Křemen, Šuhaj, Bernat – Jouza, Čermák, Antoníček.
    Trenér: Majer

    Rozhodčí: Cabák, Grygera – Hanzlík, Kučera

    Diváci: 2088
    thejrc.org