Kometa Brno – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:01 Luboš HORKÝ - 6:1
     
    55:01
    Kometa právě vstřelila branku! Další využitá přesilová hra Komety znamená už šestou branku! Brňané svírali oslabené hosty a přihrávku Ďalogy od modré čáry dnes podruhé v utkání zužitkoval LUBOŠ HORKÝ, když překonal Lukeše mezi betony. Asistence: Marek Ďaloga, Radek Koblížek.
    47:56 Jakub FLEK - 5:1
     
    47:56
    Kometa právě vstřelila branku! Další parádní protiútok Brna, který končí za zády brankáře Lukeše! Kometa předvedla ideální střídání, když se do hry ve středním pásmu zapojil Zbořil a v přečíslení předložil puk JAKUBU FLEKOVI, který se tak prosazuje proti svému bývalému klubu. Asistence: Adam Zbořil.
    46:00 Andrej KOLLÁR - 4:1
     
    46:00
    Kometa právě vstřelila branku! Nedáš? Dostaneš! Tohle notoricky známé sportovní pořekadlo se brněnským hráčům podařilo naplnit do puntíku, když odvrátili hru na karlovarskou branku a přihrávky Süsse dokonale zužitkoval ANDREJ KOLLÁR, když uklízel puk do odkryté branky Enerige. Asistence: Jan Süss, Eduard Šalé.
    36:24 Kim STRÖMBERG - 3:1
     
    36:24
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa podruhé v utkání využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Podruhé v dnešním utkání se prosazuje KIM STRÖMBERG, když dokázal z pravé strany krásně trefit s odrazem puku od tyče a nedal Lukešovi šanci. Asistence: Marek Ďaloga.
    27:36 Luboš HORKÝ - 2:1
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku! Teď už se však brněnská hala raduje! Přihrávku do jízdy obdržel LUBOŠ HORKÝ, jenž dokázal šikovně zamíchat s pukem před Lukešem a zavěsil jej pod lapačku hostujícího brankáře. Asistence: Radek Kučeřík.
    23:39 Kim STRÖMBERG - 1:1
     
    23:39
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa využívá přesilovou hru! Energii se podařilo sice dostat puk z obranného pásma, ale nestihla vystřídat. Brňané se okamžitě nastěhovali zpět před Lukeše a po přihrávce Koblížka se dokázal prosadit KIM STRÖMBERG, když z voleje na bližší tyč umístil svou střelu z pravého kruhu. Asistence: Radek Koblížek, Marek Ďaloga.
    14:17 Petr KOBLASA - 0:1
     
    14:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energie otevírá skóre zápasu! Hostům se povedl rychlý přechod přes střední pásmo a v mezikruží se puk dostal na hokejku PETRA KOBLASY, jenž prostřelili Čiliaka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 24. Strömberg (Koblížek, Ďaloga), 28. Horký (Kučeřík), 37. Strömberg (Ďaloga), 46. Kollár (Süss, Šalé), 48. Flek (Zbořil), 56. Horký (Ďaloga, Koblížek) – 15. Koblasa


    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ščotka, Kundrátek (A), Ďaloga, Gulaši (A), Kučeřík, Holland – Zaťovič (C), Holík, Horký – Flek, Strömberg, Koblížek – Kollár, Zbořil, Šalé – Kratochvíl, Süss, Vincour – Dufek.
    Trenér: Pešout

    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Plutnar, Bartejs, Dlapa, Bernad, Pulpán (A), Havlín, Rohan – Vondráček (C), Gríger, Rachůnek (A) – Kohout, Černoch, Koblasa – Kofroň, Hladonik, O. Beránek – Sapoušek, J. Baláž, Redlich.
    Trenér: Bruk

    Rozhodčí: Hejduk, Jeřábek – Rampír, Synek

    Diváci: 6163
    thejrc.org