Kometa Brno – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Na druhé straně však z protiútoku zahrozil domácí kapitán Zaťovič a z levého křídla trefil tyč!
    55:01 Luboš HORKÝ - 6:1
     
    55:01
    Kometa právě vstřelila branku! Další využitá přesilová hra Komety znamená už šestou branku! Brňané svírali oslabené hosty a přihrávku Ďalogy od modré čáry dnes podruhé v utkání zužitkoval LUBOŠ HORKÝ, když překonal Lukeše mezi betony. Asistence: Marek Ďaloga, Radek Koblížek.
     
    53:07
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Dávid Gríger – 2 min., hákování.
     
    50:58
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Rhett Holland – 2 min., sekání.
     
    50:25
    Dnešní utkání sleduje 6163 diváků.
    47:56 Jakub FLEK - 5:1
     
    47:56
    Kometa právě vstřelila branku! Další parádní protiútok Brna, který končí za zády brankáře Lukeše! Kometa předvedla ideální střídání, když se do hry ve středním pásmu zapojil Zbořil a v přečíslení předložil puk JAKUBU FLEKOVI, který se tak prosazuje proti svému bývalému klubu. Asistence: Adam Zbořil.
    46:00 Andrej KOLLÁR - 4:1
     
    46:00
    Kometa právě vstřelila branku! Nedáš? Dostaneš! Tohle notoricky známé sportovní pořekadlo se brněnským hráčům podařilo naplnit do puntíku, když odvrátili hru na karlovarskou branku a přihrávky Süsse dokonale zužitkoval ANDREJ KOLLÁR, když uklízel puk do odkryté branky Enerige. Asistence: Jan Süss, Eduard Šalé.
     
    45:17
    Brněnská obrana však nyní dala dostatek prostoru Hladoníkovi, jenž připravil tutovou pozici Kofroňovi, ovšem nejspíš betonem na poslední chvíli zasáhl Čiliak! Karlovy Vary teď promarnily možnost vsítit kontaktní branku.
     
    40:55
    Obrovská příležitost Brna! Koblížek poslal puk na volej Strömbergovi, který mohl kompletovat hattrick, výborně se však přesunul Lukeš a drží ještě naděje Západočechů!
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Petr Kratochvíl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:47
    Tak tohle byla nádherná akce brněnské Komety, když si Kollár vyměnil puk se Šalém, brněnský mladík se ještě snažil vyšperkovat koncovku pro Zbořila, ale tomu nebylo přáno přivést tuto pohlednou kombinaci k dokonalosti.
    36:24 Kim STRÖMBERG - 3:1
     
    36:24
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa podruhé v utkání využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Podruhé v dnešním utkání se prosazuje KIM STRÖMBERG, když dokázal z pravé strany krásně trefit s odrazem puku od tyče a nedal Lukešovi šanci. Asistence: Marek Ďaloga.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Michal Plutnar – 2 min., podrážení.
     
    32:44
    Zbořil poslal do jízdy Horkého, ten měl dostatečnou rychlost, aby se dostal za obranné linie Karlových Varů, ale tentokrát si na Lukeše nepřišel!
     
    31:15
    Brněnská přesilovka je u konce. Jan Ščotka nedovoleně zabránil hostujícímu hráči v průniku a fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Ondřej Dlapa – 2 min., podrážení.
    27:36 Luboš HORKÝ - 2:1
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku! Teď už se však brněnská hala raduje! Přihrávku do jízdy obdržel LUBOŠ HORKÝ, jenž dokázal šikovně zamíchat s pukem před Lukešem a zavěsil jej pod lapačku hostujícího brankáře. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    27:21
    Petr Holík měl na holi obrat ve skóre! Když mu kotouče naservíroval jeho spoluhráč Horký!
     
    25:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Marek Ďaloga – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Tomáš Vondráček – 2 min., hrubost.
    23:39 Kim STRÖMBERG - 1:1
     
    23:39
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa využívá přesilovou hru! Energii se podařilo sice dostat puk z obranného pásma, ale nestihla vystřídat. Brňané se okamžitě nastěhovali zpět před Lukeše a po přihrávce Koblížka se dokázal prosadit KIM STRÖMBERG, když z voleje na bližší tyč umístil svou střelu z pravého kruhu. Asistence: Radek Koblížek, Marek Ďaloga.
     
    21:55
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Tomáš Havlín – 2 min., podrážení.
    14:17 Petr KOBLASA - 0:1
     
    14:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energie otevírá skóre zápasu! Hostům se povedl rychlý přechod přes střední pásmo a v mezikruží se puk dostal na hokejku PETRA KOBLASY, jenž prostřelili Čiliaka. Bez asistence.
     
    06:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Marek Ďaloga – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:58
    Černoch byl blízko k otevření skóre, když Čiliak pouze vyrazil nahození Bartejse, prvně jmenovaný pak trefil boční konstrukci brněnské branky.
     
    03:20
    Ihned po vhazování se zrodila největší příležitost Komety v tomto utkání! Koblížek poslal puk na volej Flekovi, ten však bývalého spoluhráče Lukeše nepřekonal!
     
    03:15
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Jan Hladonik – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 24. Strömberg (Koblížek, Ďaloga), 28. Horký (Kučeřík), 37. Strömberg (Ďaloga), 46. Kollár (Süss, Šalé), 48. Flek (Zbořil), 56. Horký (Ďaloga, Koblížek) – 15. Koblasa


    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ščotka, Kundrátek (A), Ďaloga, Gulaši (A), Kučeřík, Holland – Zaťovič (C), Holík, Horký – Flek, Strömberg, Koblížek – Kollár, Zbořil, Šalé – Kratochvíl, Süss, Vincour – Dufek.
    Trenér: Pešout

    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Plutnar, Bartejs, Dlapa, Bernad, Pulpán (A), Havlín, Rohan – Vondráček (C), Gríger, Rachůnek (A) – Kohout, Černoch, Koblasa – Kofroň, Hladonik, O. Beránek – Sapoušek, J. Baláž, Redlich.
    Trenér: Bruk

    Rozhodčí: Hejduk, Jeřábek – Rampír, Synek

    Diváci: 6163
    bahis siteleri