Tábor – Příbram 8:2 (kon.) | Havířov – Nový Jičín 5:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:7 (kon.)
Klatovy – Cheb 2:5 (kon.) | Brumov – Vyškov 0:12 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:7 (1:3, 1:3, 3:1)
HK Nový Jičín
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak domácí využívají nabídnuté trestné střílení. JAKUB APOLENÁŘ dokázal zakončit přesně po ledě na zadní tyčku Galušky.
     
    56:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak Havířov dává domácím fanouškům alespoň radost ze čtvrtého gólu. Po přihrávce Adama Kofroně dokázal JIŘÍ ZDENĚK prostřelit Galušku k tyči.
    Asistence: Adam Kofroň
     
    52:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě navyšují své vedení. Rychlou akci mezi Holáněm a Konečným dokázal po kličce a bleskovém zakončením využít VIKTOR KONEČNÝ.
    Asistence: Jan Holáň, David Štefka.
     
    46:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Havířov alespoň upravuje na 3:6. Hra se poměrně přitvrdila, ale to nevadilo PETRU KUBOŠOVI, který se z ničeho nic prosadil rychlou střelou od mantinelu.
    Asistence: Martin Dudáš, Tomáš Pastor.
     
    38:01
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Havířov přišel o puk ve středním pásmu, k němu se dostal ADAM FLOK, který ujel všem a nekompromisně i on prostřelil Šemberu.
    Bez asistence.
     
    36:20
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté trestají chyby Havířova. Do rychlé akce se dokázal dostat LUKÁŠ BEDNÁŘ, který si najel před Šemberu a nekompromisně ho prostřelil! Je to jeho druhá branka v dnešním utkání.
    Bez asistence.
     
    24:10
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté si ale berou rychle dvoubrankové vedení zpátky. Puk dostal skvěle za obranu od Jaroslava Tomečka na ADAMA FLOKA, který jel sám na Šemberu. Svou střelu umístil nad levý beton havířovského brankáře.
    Asistence: Jaroslav Tomeček.
     
    20:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek pro Havířov, který by mohl se zápasem něco udělat. K puku se dostal u mantinelu JIŘÍ TVRDÝ, který se dokázal natlačit před branku a prosadit se schovanou střelou do pravého horního růžku. Tady asi nebude mít Galuška úplně čisté svědomí.
    Asistence: Daniel Spratek.
     
    17:29
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín navíc získává dvoubrankové vedení a otáčí vývoj této třetiny na svou stranu. Od modré čáry vyzkoušel střelu zápěstím JAN HOLÁŇ a překvapivě i uspěl. Puk zaplul až za záda Šembery.
    Asistence: Jan Sluštík.
     
    16:50
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    I druhou přesilovku dokázali hosté využít. Lehečka se sice svou střelou neprosadil, ale po několika dorážkách byl na konci před prázdnou brankou DAVID ŠTEFKA, který už se nemýlil a poslal hosty do vedení.
    Asistence: Dan Handl, Roman Maliník.
     
    13:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali svou přesilovku rychle využít. Puk dostal na modrou čáru ex-havířovský LUKÁŠ BEDNÁŘ, který tvrdou ránou na rameno propálil Daniela Šemberu.
    Asistence: Adam Flok, Viktor Konečný.
     
    10:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    A byl to důležitý moment, protože Havířov z následující akce odskakuje do vedení. Po přihrávce Jiřího Zdeňka se dostal k puku na hranici kruhů ADAM KOFROŇ, který dokázal propálit nyní bezmocného Galušku. Svou střelu mířil někde do spodní části branky.
    Asistence: Jiří Zdeněk.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 11. Kofroň (Zdeněk), 21. Tvrdý (Spratek), 47. Kuboš (Dudáš, Pastor), 57. Zdeněk (Kofroň), 60. Apolenář (TS) – 14. Bednář (Flok, Konečný), 17. Štefka (Handl, Maliník), 18. Holáň (Sluštík), 25. Flok (Tomeček), 37. Bednář, 39. Flok, 53. Konečný (Holáň, Štefka)


    AZ Havířov: Šembera (od 41. Michalík) – Kunc, Mrowiec (A), Dudáš (C), Kuboš, Homola, Havlík, Ščurek – Tvrdý, Ćmiel, Spratek – Pastor, Zdeněk (A), Apolenář – Kofroň, Stuchlík, Pawliczek – Krupa, Plevka, Middleton
    Trenér: Jiří Raszka

    HK Nový Jičín: Galuška (Hřívová) – Holáň, Hruška, Tomeček, Váňa, Foltýn, Kožený, Pospíšil, Flok, Berka, Pecha, Lehečka (C), Sluštík, Hilšer, Gebauer, Handl, Maliník, Štefka, Konečný, Bednář
    Trenér: Kamil Gebauer

    Rozhodčí: Konvička – Tomis, Michler

    Diváci: 463
    ocianews.com