Tábor – Příbram 8:2 (kon.) | Havířov – Nový Jičín 5:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:7 (kon.)
Klatovy – Cheb 2:5 (kon.) | Brumov – Vyškov 0:12 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
2:7 (0:2, 0:3, 2:2)
HK Opava
Čtvrtek 15.09.2022, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • Přípravné zápasy
Partner:
     
    48:30
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! MICHAEL VAVŘÍK si v útočném pásmu vybojoval puk a svou rychlou střelou snížil na rozdíl pěti branek. Bez asistence.
     
    47:37
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Tak přece jen se Valaši prosazují. ADAM BACHÁNEK dostal od Tarnoczyho nahrávku na Pitákovu pravou stranu a brankáře propálil v místě mezi tělem a tyčí. Asistence: Patrik Tarnoczy.
     
    44:08
    Opava právě vstřelila branku! Hosté se znovu velmi rychle přesunuli do útoku. JIŘÍ ŠINDELÁŘ dostal přesnou nahrávku od Rouska a rozvlnil Slovákovu branku už po sedmé! Asistence: Tomáš Rousek, Adam Beránek.
     
    41:54
    Opava právě vstřelila branku! Hosté se ihned po buly prosazují. ADAM BERÁNEK dostal puk až před branku, kde už jej rychle dobil do sítě. Bez asistence.
     
    26:00
    Opava právě vstřelila branku! Opava se znovu dokázala rychle přesunout do útočné třetiny a je z toho znovu branka. Z gólu se tentokrát po nahrávce Radima Štěpánka raduje JAN ŠTINDL. Asistence Radim Štěpánek.
     
    22:59
    Opava právě vstřelila branku! Slezan se znovu dokázal urvat valašské obraně a ve čtyřech hráčích na ledě přidává další branku. Úspěšným střelcem je tentokrát JIŘÍ ŠINDELÁŘ. Asistence: Jan Štindl.
     
    21:43
    Opava právě vstřelila branku! Obránce Gabrhelík nešťastně ztratil odražený puk od tyčky a do úniku se tak dostal PETR WOLF, který zkušeně zavěsil za Slovákova záda. Bez asistence.
     
    07:12
    Opava právě vstřelila branku! Slezan nakonec přesilovku využívá. Za celou dobu se podařilo Valachům pouze jedou vyhodit a hosté tak na svého soupeře dlouho tlačili až do chvíle, kdy se k puku dostal JAN VOJTOVIČ a zavěsil za Slovákova záda. Asistence: Radim Štěpánek, Jan Vašenka.
     
    03:57
    Opava právě vstřelila branku! Slezané konbinovali v obranné třetině Valachů, po rychlé přihrávce se dostal ke střele obránce RADIM ŠTĚPÁNEK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Vašenka.

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 48. Bachánek (Tarnoczy), 49. Vavřík – 4. Štěpánek (Vašenka), 8. Vojtovič (Štěpánek, Vašenka), 22. Wolf, 23. Šindelář (Štindl), 26. Štindl (Štěpánek), 42. Beránek, 45. Šindelář (Rousek, Beránek)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Hanák, Holiš, Gabrhelík, Mikulec, Liss, Kamas, Sviták – Kozubík, Vávra, Pětník – Bachánek, Tarnoczy, Fencl – Martinec, Vavřík, Stodůlka – Hrdý, Pokorný, Kuchařík.

    Trenér: Lukáš Plšek.

    HK Opava: Piták (Vítek) – Šindelář (C), Fědor, Kocián, Štěpánek, Věntus, Zapletal, Pachula, Zelenka – Wolf, T. Káňa, Rousek – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Vojkůvka, Štindl, Kadula – Buršík, Horný, Římský.

    Trenér: Aleš Tomášek.
    ocianews.com