Skalica – Vlci Žilina 4:7 (kon.) | Dubnica – Topoľčany 4:3 (kon.)
konec
HK Skalica
4:7 (1:3, 2:4, 1:0)
DOXXbet Vlci Žilina
sk Čtvrtek 15.09.2022, 17:00 • HANT aréna Skalica • Slovenský pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa iba korčuľovalo a skoro neútočilo. Kadlečík zaknihoval posledný gól zápasu a stanovil konečný stav na 4:7. Žilina ide na čelo A skupiny. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:07:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    55:17
    Žilina hrá s piatimi hráčmi.
     
    55:00
    Pomalé, rozhárané i nepresné. To sú hlavne aspekty skalickej presilovky, ktoré by sa nemali objavovať v početných výhodách.
     
    53:51
    Vlci bránia trojgólové vedenie. Strelu Híleka hostia zablokovali a novú podobu výsledku nedal útočník Richard Nemec.
     
    53:17
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina:
    Pacalaj – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    52:23
    Žilinčania dlho držali súpera v jeho obrannom pásme. Strelecké šťastie nechytil lepšie za pačesy Dudáš. Bernát má na konte úspešný zásah.
     
    50:00
    Už je vidieť len dohrávanie tohto pohárového stretnutia. Možno sa ešte Skaličania dokážu nadýchnuť k prípadnej dráme, no zatiaľ je stav desať minút pred záverečnou sirénou priaznivý pre Žilinu.
     
    49:22
    Tvrdá bomba hostí, ktorá bola vyslaná z priestoru medzi červenou a modrou čiarou. Bernát v tomto prípade musel zasahovať, ale v porovnaní s predchádzajúcimi situáciami, dorážanie Vlkov nebolo.
     
    46:51
    Skalica dala gól! Juraj Jurík bol nezastaviteľný a dotiahol to pred Romančíka, ktorý mu vysunul betón. Žilinského brankára však pokoril obranca DENIS KADLEČÍK, ktorý mieril presne a tvrdo. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    44:42
    Skalický brankár Bernát stiahol k sebe žilinské zakončenie. Bude sa vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    42:16
    Landrigan presným bekhendom zamestnal Romančíka. Spracovanie tohto puku ale nebolo náročné pre skúseného gólmana.
     
    41:34
    Petr Šidlík podržal puk vo svojej moci. Obaja aktéri vyslali na ľad čerstvých hokejistov, ale nesledovali sme vznik žilinskej akcie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 18:41.
     
    Druhé časť bola ešte žičlivejšia na presné zásahy. Skalica robí neuveriteľné chyby v obrane, čo skúsený celok spod Dubňa trestá. Branislav Bernát vôbec nie je vo svojej koži a dnes nepomohol Záhorákom.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Vlci Žilina dali gól! Vidovič zlyhal úplne ako žiak. Jeho naivná nahrávka skončila na hokejke pripraveného JÁNA NAHÁLKU. Pohotové zakončenie rozvlnilo Bernátovu sieť. Bez asistencie.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 11. Rajčák (Kuba), 32. Kotvan (Janáč), 33. Šišolák (Včelka), 47. Kadlečík (Obdržálek) – 3. Růžička (Macek), 9. M. Halama (Lopušan, J. Uram), 18. Macek (M. Halama), 29. Tibenský (Lopušan, Pacalaj), 35. Koyš (Mráz, Pacalaj), 37. Macek (Mráz), 40. J. Nahálka


    HK Skalica: Bernát – Fatul, M. Mikula, O. Janík, D. Kadlečík, Vidovič, Hílek, Polák – J. Jurík, R. Nemec, Obdržálek – Hujsa, Landrigan, Šátek – Janáč, Včelka, Kotvan – Kuba, Rajčák, Šišolák.
    Trenér: Michal Ružička.

    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík – Šidlík, J. Nahálka, Růžička, J. Pišoja, S. Hudec, Pacalaj, Hajas – Tibenský, Hovorka, S. Rehák – Koyš, Mráz, Macek – J. Uram, M. Halama, Lopušan – Benko, Dudáš.
    Trenér: Jarrod Skalde.

    Rozhodčí: Crman, Fridrich – Olle, Šebeň.
    thejrc.org