Brno – Teplice 2:2 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 0:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Sparta – Ostrava 1:1 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:3 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Sobota 17.09.2022, 16:00 • Stadion U Nisy, Liberec • FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     

    FK MLADÁ BOLESLAV – PO ŠPATNÉM VSTUPU DO SEZONY ZLEPŠUJÍCÍ SE FORMA


    Středočeši, vedeni bývalým trenérem Slovanu Liberec Pavlem Hoftychem, neměli příliš dobrý start do soutěžního ročníku. V prvních čtyřech kolech si připsali pouhé dva body za remízu ve Zlíně a doma s Jabloncem. Poté prohráli dvakrát shodně 1:3 na hřišti brněnské Zbrojovky a doma s pražskou Spartou. Až v pátém kole se mohli radovat z plného bodového zisku, když porazili Pardubice v Ďolíčku 3:0. Následovala domácí prohra s Hradcem Králové 1:2 a výhra 2:0 v Českých Budějovicích.


    V posledním ligovém kole hostila Mladá Boleslav tým z Uherského Hradiště, tedy Slovácko. Branky byly k vidění dvě a obě padly v nastavení poločasů. Hosty ze Slovácka poslal ve 46. minutě do vedení střelou z voleje Iráčan Merchas Doski, který se tak po Slavii prosadil ve druhém ligovém utkání po sobě. Parta Martina Svědíka už sahala po třech bodech. Jenže hraje se až do závěrečného hvizdu, což Středočeši ukázali v plném znění. V 93. minutě rozehráli rohový kop, odražený míč mimo shluk těl si našel Ladislav Krobot a jeho střelu zastavila až síť za hostujícím brankářem. Jednalo se o první ligový gól tohoto hráče, který tak zařídil domácím bod za remízu 1:1.


    Po osmi odehraných kolech tým z města automobilů uzavírá prostřední skupinu na desátém místě ligové tabulky. Na svém kontě má devět bodů za dvě vítězství, tři remízy a stejný počet porážek při vyrovnaném skóre 11:11. Nejlepším střelcem týmu je se čtyřmi přesnými zásahy nestárnoucí Milan Škoda. Stejný počet gólových přihrávek, tedy čtyři, má na svém kontě druhý boleslavský matador Marek Matějovský. Co se týče dění mezi třemi tyčemi, tak v prvních šesti utkáních hájil boleslavskou branku Martin Polaček a hned dvakrát vychytal čisté konto. V posledních dvou utkáních si ale do brány stoupl Jan Šeda a také on v jednom případě nepustil žádný míč za svá záda. Trenér Hoftych by měl mít k dispozici všechny hráče z aktuální soupisky.

     

    FC SLOVAN LIBEREC – LIGOVÁ VÝHRA V ĎOLÍČKU A POHÁROVÝ POSTUP DO TŘETÍHO KOLA


    Liberci se v letošním ročníku poměrně daří. Poslední domácí utkání sice prohrál s mistrovskou Viktorií Plzeň 0:1, ale skoro po celou dobu zápasu byl lepším týmem a liberečtí diváci si mohli užívat pohledný fotbal ze strany svěřenců trenéra Kozla. V předchozím kole pak Severočeši zavítali po necelém měsíci do pražského Ďolíčku, kde se utkali s domácími Bohemians. Slovan měl skvělé vstupy do obou poločasů. V tom prvním otevřel skóre už ve druhé minutě Matěj Valenta a ve druhé půli přidal po přibližně stejné době druhý gól Lukáš Červ. Po více jak šesti letech se tak mohli modrobílí radovat z výhry na hřišti Bohemians, když zvítězili 2:0.


    Uprostřed týdne se tým ze severu Čech vydal do Rokycan, kde jej čekal zápas v rámci druhého kola MOL Cupu. Hráči Liberce nic nepodcenili a od začátku šli za vítězstvím, když se v první čtvrthodině hned dvakrát prosadil kapitán Gebre Selassie. Do poločasu skóroval ještě Fukala. Za domácí snížil chvíli před pauzou Glazer. Pár minut po začátku druhé půle se krásně trefil Varfolomejev a na konečných 5:1 upravil skóre v předposlední minutě Michael Rabušic.


    Do pohárového utkání se již zapojil Maksym Talovjerov, který si odpykal dvouzápasový trest za červenou kartu proti Olomouci. Naopak chyběli například Christian Frýdek a Matěj Valenta. První jmenovaný pro zranění a druhý z důvodu vyloučení proti Bohemians. Z dvouzápasového trestu si tak záložník Valenta už jeden zápas odpykal. Trenér Kozel ale určitě nebude mít k dispozici Mohameda Doumbiu a Ahmada Ghaliho, kteří jsou již delší dobu zapsáni na seznamu zraněných hráčů.


    Po osmi odehraných kolech se Liberec nachází na třetí příčce ligové tabulky se ziskem čtrnácti bodů za čtyři výhry, dvě remízy a dvě porážky. Svěřenci trenéra Kozla se prosadili 14x a inkasovali osm branek. Společně s Plzní mají druhý nejlepší útok ligy. Nejvíce branek nastřílel nizozemský útočník Mick van Buren, a to pět. Na dva góly přihrál Christian Frýdek, který ale do utkání nejspíše nezasáhne. Olivier Vliegen odchytal všech osm ligových zápasů a v tom posledním zapsal první nulu v letošní sezoně. Povede se mu udržet druhé čisté konto v řadě?

     

    Na stadion U Nisy v sobotu zavítá oblíbený soupeř Slovanu Liberec. Mladá Boleslav naposledy zvítězila na severu Čech před více jak čtrnácti lety! Konkrétně 5. dubna 2008. Z dalších 15 zápasů pod Ještědem jen 4x remizovala a hned 11x odjížděla bez bodu. Liberec navíc se Středočechy prohrál naposledy 31. července 2016, tehdy padl na jejich stadionu 0:3. Prodlouží liberečtí hráči sérii 12 zápasů bez porážky proti tomuto soupeři?


    POSLEDNÍCH 5 VZÁJEMNÝCH LIGOVÝCH UTKÁNÍ


    20. 2. 2022, FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec 3:3


    18. 9. 2021, FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav 2:1


    24. 4. 2021, FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec 0:1


    19. 12. 2020, FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav 3:0


    12. 7. 2020, FC Slovan Liberec – FK Mladá Boleslav 2:0

     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec: Vliegen – Talovierov, Prebsl, Plechatý – Mikula, Gebre Selassie (C), Červ, Višinský, Preisler – Matoušek II, Van Buren.
    Náhradníci: Stejskal – Purzitidis, Fukala, Varfolomejev, Mara, Polyák, Mészáros, M. Kozák, Rabušic, Rondić.
    Trenér: Luboš Kozel

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pech, D. Šimek, Suchý (C), Karafiát – D. Mareček, Dancák, Fulnek – Ekpai, Krobot, Ladra.
    Náhradníci: Polaček – Donát, Stránský, Mašek, Látal, Skalák, Žitný, Matějovský.
    Trenér: Pavel Hoftych

    Rozhodčí: Křepský – Paták, Líkař; VAR: Kocourek, AVAR: Šimáček.
     
    Rozhodčí již přivedl oba týmy na hrací plochu. Domácí oblékli svou tradiční modrou kombinaci. Středočeši budou hrát v oranžovém.
     
    Mladá Boleslav zahájí utkání úvodním výkopem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První akci hostů zastavil skluzem Plechatý.
     
    2
    Středočeši ale zůstávají na míči.
     
    3
    Jan Mikula před sebe nepustil Fulneka a domácí brankář tak bude rozehrávat od své brány.
     
    4
    Mladá Boleslav hledá cestu k bráně Liberce. Obrana domácích je zatím pozorná.
     
    4
    Rohový kop pro hosty a vzápětí další.
     
    5
    Ani z druhého rohu Středočeši nezahrozili.
     
    6
    Dominik Preisler fauloval unikajícího Ekpaie u postranní čáry. U rozhodčího to prošlo s důraznou domluvou.
     
    7
    Po centru ze standardní situace se dostal k hlavičce Ladislav Krobot. Tísněn obráncem mířil nad.
     
    8
    Na druhé straně se dostal k míči Mick Van Buren. Stál ovšem v ofsajdu a akce domácích tak skončila hned v zárodku.
     
    9
    První střelu mezi tři tyče v tomto utkání si připisuje Ladislav Krobot. Jeho hlavičku doprostřed brány Vliegen skryl v rukavicích.
     
    10
    Domácí se poprvé dostali na dostřel brankáře Šedy. Centry létaly zleva zprava, ale hostující brankář zasahovat nemusel.
     
    11
    Po rychlém přechodu pálil ze střední vzdálenosti Ubong Moses Ekpai. Bránu domácích přestřelil.
     
    12
    Liberec kombinuje s míčem na své polovině a hledá skulinu v sestavě hostů.
     
    13
    Tu nenašel a k míči se dostali opět hosté. David Pech se snažil obstřelit brankáře zpoza vápna. Ani jeho pokus se ale nevešel mezi tři tyče.
     
    15
    Máme za sebou první čtvrthodinu hru a musíme konstatovat, že lepším týmem je zatím hostující Mladá Boleslav. Daleko častěji je na míči a také polovině Liberce. Domácí ještě neohrozili brankáře Šedu.
     
    15
    Teď ovšem střílel po přihrávce Višinského domácí Matoušek. Jeho střelu zblokoval obránce stojící před ním. Následovat bude rohový kop.
     
    16
    Přetažený centr od rohového praporku nenašel nikoho z hráčů v modrém.
     
    16
    Centr Fulneka z levé strany dolétl pouze do rukavic připraveného Vliegena.
     
    17
    Denis Višinský se pokusil o střelu ze střední vzdálenosti. Trefil obránce před sebou. Odražený míč vracel do vápna Preisler a van Burenovi chybělo pár centimetrů, aby balon pouze neprodloužil za sebe a mohl ohrozit hostujícího brankáře.
     
    19
    Dominik Plechatý uspěl v rychlostním souboji s Davidem Pechem.
     
    20
    Hlavní rozhodčí nejspíše nastavil na dnešní utkání volnější metr. Domácí hráči i fanoušci se zlobí, protože už poněkolikáté se jim zdálo, že byli faulováni, ale hvizd nepřišel.
     
    21
    David Pech střílel zpoza vápna vysoko nad.
     
    22
    Liberečtí se dostali pohlednou kombinací k vápnu soupeře. V poslední fázi to však překombinovali a Gebre Selassie poslal příliš prudkou přihrávku, která skončila v zámezí.
     
    24
    Domácí propadli ve středu pole a po Pechově přihrávce se dostal k zakončení Krobot. Míč letěl opět pouze nad bránu.
     
    25
    Po centru Marečka se dostal v dobré pozici ve vápně k hlavičce Ladislav Krobot. Tentokrát mířil přesně pod břevno, ale Olivier Vliegen jeho pokus vyškrábl nad.
     
    26
    Po rohovém kopu vznikl závar v pokutovém území Liberce. Vše ukončil David Šimek střelou z voleje na střechu tribuny za bránou.
     
    27
    Ubong Moses Ekpai sestřelil unikajícího Plechatého. Sudí opět pouze domlouvá hráči, který fauloval a domácím hráčům vysvětluje, že na domluvy to je 1:1 a příště už vytáhne za podobný zákrok kartu.
     
    28
    Po centru ze standardní situace se k odraženému míči dostal těsně za vápnem Jan Matoušek a jeho tvrdou ránu musel Jan Šeda vyrazit.
     
    28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Předchozí akce pokračovala, kapitán Gebre Selassie poslal centr do vápna z pravé strany, na přední střílel opět Matoušek. Také s touto střelou si Šeda poradil, ale na dorážku hlavou nizozemského útočníka MICKA VAN BURENA už byl krátký. Domácí jdou do vedení 1:0.
    28. Mick Van Buren - 1:0
     
    30
    Mladá Boleslav tak musí dohánět jednogólové manko.
     
    31
    K dispozici bude mít rohový kop.
     
    32
    Tomáš Ladra centroval od rohového praporku přímo na hlavu Marečka, který hlavičkoval z bezprostřední blízkosti. Brankář Vliegen stál ale pro Liberec dobře a míč skryl v náručí.
     
    34
    Samuel Dancák (FK Mladá Boleslav) držel Višinského tak dlouho, až za tento zákrok vidí první žlutou kartu utkání.
     
    35
    Přetažený centr vracel do vápna Červ, pro balon si došel Šeda.
     
    36
    Se zajímavými situacemi se teď roztrhl pytel! Vliegen neudržel Ladrovu střelu, míč se pomalinku šoural do brány, ale Jan Mikula jej těsně před brankovou čárou odpravil do bezpečí z pohledu domácích.
    36. Ladrova rána propadla Vliegenovi mezi rukama, Mikula zachraňoval
     
    37
    Jan Matoušek napřáhl ke střele z nějakých 28 metrů. Bránu netrefil.
     
    39
    Fulnekův centr z levé strany nenašel nikoho v oranžovém. Míč pouze prolétl skrz vápno domácích.
     
    40
    Aktivní Matoušek si vyměnil míč s Dominikem Preislerem, který mu poslal herní artikl na hlavu. Domácí záložník hlavičkoval v tísni mimo.
     
    42
    Středočeši teď přes minutu obléhali velké vápno domácích. Do zakončení se ale nedostali.
     
    43
    Liberečtí jakoby čekali na poločasovou přestávku a pouze odkopávají míče k obráncům hostí.
     
    44
    David Šimek se na to už nemohl dívat a vypálil z velké dálky. Domácí brankář mohl být v klidu, jelikož míč letěl o dost metrů vedle.
     
    45
    Theodor Gebre Selassie zastavil akci Mladé Boleslavi hned v zárodku.
     
    45
    Ekpai si našel dlouhý míč od Karafiáta. Z úhlu trefil pouze boční síť domácí brány.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou prvních 45 minut utkání, ve kterých jsme viděli jednu branku. Mladá Boleslav měla lepší vstup do utkání, ale nedokázala se gólově prosadit. Poté domácí vyrovnali hru a ve 28. minutě byli odměněni. Gebre Selassie poslal centr z pravé strany na přední tyč, kde střílel Jan Matoušek. Šeda ještě jeho pokus dokázal vyrazit, ale pouze k volnému Micku van Burenovi, který hlavou pohodlně poslal domácí do vedení. Pak přišla desetiminutovka plná šancí na jedné či druhé straně, ale další gól už nepadl. Do kabin se tak jde za stavu 1:0 pro domácí Liberec. Druhý poločas začne přibližně v 17:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Ladislav Krobot, přichází Marek Matějovský.
     
    47
    Olivier Vliegen si teď oddechl, když se centr z pravé strany snesl těsně za břevno na horní síť jeho brány.
     
    48
    Jan Šeda (FK Mladá Boleslav) vyběhl daleko za své pokutové území a fauloval Matouška. Sudí mu ukazuje za tento zákrok žlutou kartu.
     
    49
    K míči se postavil Maxym Talovierov. Střelou po zemi trefil zeď.
     
    50
    Po centru Talovjerova hlavičkoval na zadní tyči Jan Mikula těsně vedle.
     
    51
    V pokutovém území Liberce spadli v souboji domácí Plechatý a Tomáš Ladra z Mladé Boleslavi. Pískán je útočný faul druhého zmiňovaného.
     
    52
    Denis Višinský vybojoval rohový kop pro Liberec.
     
    53
    Centr od rohového praporku letěl na malé vápno, kde jej vyboxoval brankář Šeda a založil tím protiútok, na jehož konci byl souboj Talovjerova s Ekpaiem a také Boleslav bude mít k dispozici rohový kop.
     
    54
    Žlutá karta pro tým FK Mladá Boleslav (Marek Matějovský). Popravdě nevím, co bylo důvodem této karty. Boleslavský matador stál u rohového praporku a najednou přiběhl rozhodčí a udělil mu kartu. Možná nějaká nemístná poznámka k asistentovi, ale to je pouze má domněnka.
     
    55
    Každopádně následný rohový kop na přední tyč domácí obrana odvrátila.
     
    57
    Tomáš Ladra se v souboji s Plechatým dopustil dalšího útočného faulu.
     
    58
    Hra se teď kouskuje častými fauly. Marek Suchý nedovoleně atakoval Višinského pár metrů vedle velkého vápna.
     
    59
    Rychle vhozený aut vracel pod sebe Jan Mikula a Višinskému chyběl krok ke střele z první.
     
    60
    V pokračující akci se dostal ke střele z úhlu Theodor Gebre Selassie. Střela však neměla dostatečnou razanci a Šeda si s ní bez problému poradil.
     
    60
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Ubong Moses Ekpai, přichází Jiří Skalák.
     
    61
    Zdá se, že Liberec se lehce zatáhl a čeká, co vymyslí hosté z Mladé Boleslavi.
     
    62
    Jan Matoušek (FC Slovan Liberec) byl po ztrátě míče v souboji s Karafiátem pozdě a po právu vidí za tento faul žlutou kartu.
     
    63
    David Pech pálil z velké dálky hodně nepřesně.
     
    64
    Dnešní utkání sleduje 3358 diváků.
     
    64
    Filip Prebsl poslal těžkou malou domů svému brankáři, který napoprvé netrefil míč ideálně a napodruhé jej hlavou odhlavičkoval do autu.
     
    65
    Na zemi ale zůstal po souboji s domácím brankářem ležet Jiří Skalák a rozhodčí Křepský ukazuje, že se půjde na situaci podívat na video.
     
    66
    Po přezkumu je tu penalta pro Mladou Boleslav!
     
    66
    Olivier Vliegen (FC Slovan Liberec) navíc vidí za loket v obličeji soupeře žlutou kartu.
     
    67
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MAREK MATĚJOVSKÝ se postavil k pokutovému kopu, poslal Vliegena na druhou stranu a střelou po zemi k levé tyči srovnává na 1:1.
    67. Marek MATĚJOVSKÝ - 1:1
     
    69
    A hosté jsou opět na útočné polovině. Mikula fauloval Fulneka, což znamená standardní situaci pro Středočechy.
     
    70
    Marek Matějovský uklouzl při exekuci přímého kopu a míč letěl pouze k rohovému praporku.
     
    70
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Matyáš Kozák.
     
    70
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Mick Van Buren, přichází Imad Rondić.
     
    72
    Marek Matějovský fauloval domácího Červa ve snaze získat balon. Po penaltě je hra z obou stran mírně nervózní.
     
    73
    Hosté ale mají více ze hry a Liberec se nemůže dostat do tempa.
     
    75
    Gebre Selassie zblokoval střelu Matějovského. Následuje rohový kop Středočechů.
     
    75
    Olivier Vliegen předvedl další fantastický zákrok proti hlavičce z bezprostřední blízkosti od Davida Šimka!
     
    76
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Michal Fukala.
     
    77
    Mladá Boleslav mačká svého soupeře. Maxym Talovierov odvrátil přihrávku z pravé strany na další rohový kop.
     
    78
    Daniel Mareček pálil nad bránu Liberce po rohovém kopu rozehraném po zemi.
     
    79
    David Pech si navedl míč na střed hřiště a vystřelil po zemi. Olivier Vliegen míč chytil do rukavic.
     
    79
    Marek Matějovský stál následně v ofsajdu.
     
    81
    Liberec ztratil míč na polovině soupeře a musel rychle prchat zpátky. Dominik Plechatý odhlavičkoval centr z levé strany na poslední chvíli. Za ním už totiž dobíhal úplně volný Pech.
     
    82
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Theodor Gebre Selassie, přichází Ivan Varfolomejev.
     
    82
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Denis Višinský, přichází Michael Rabušic.
     
    83
    Jakub Fulnek fauloval Rondiće u rohového praporku. Domácí tak mají po delší době možnost ohrozit Šedu.
     
    84
    Filip Prebsl vystřelil z velké dálky mimo.
     
    85
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Jiří Skalák, přichází Vojtěch Stránský.
     
    87
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tlak hostujícího mužstva byl nakonec přetaven ve vedoucí branku! Michal Fukala odvrátil zpětnou přihrávku Vojtěcha Stránského z vápna pouze k TOMÁŠI LADROVI, který dostal příliš mnoho prostoru od domácí obrany a střelou na zadní tyč posílá Středočechy do vedení 2:1!
    87. Tomáš LADRA - 1:2
     
    88
    Rohový kop pro Mladou Boleslav.
     
    88
    Vzápětí další roh.
     
    89
    Imad Rondić fauloval v hlavičkovém souboji protihráče.
     
    90
    Liberec se dostal na útočnou polovinu, ale o míč rychle přišel.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90+1
    Pechova střela byla sražena na rohový kop.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Lukáš Mašek.
     
    90+2
    Hosté zkušeně drží míč u rohového praporku.
     
    90+3
    Samuel Dancák fauloval Jana Mikulu kousek od rohu velkého vápna. Jedna z posledních možností pro Liberec na vyrovnání.
     
    90+4
    Kozákův střílený centr vyboxoval brankář Šeda.
     
    90+5
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté pečetí výhru třetím gólem. Liberec vsadil vše na jednu kartu, na standardní situaci si do vápna totiž naběhl také brankář Vliegen, čehož Středočeši využili, podnikli rychlý protiútok a VOJTĚCH STRÁNSKÝ střelou do prázdné brány upravil skóre na konečných 1:3.
    90+5. Vojtěch STRÁNSKÝ - 1:3
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou utkání 9. kola FORTUNA:LIGY, ve kterém Mladá Boleslav vyloupila stadion U Nisy a po více jak čtrnácti letech zde vítězí! V poločase tomu však nic nenasvědčovalo, jelikož domácí Liberec vedl po gólu Micka van Burena 1:0. Ve druhém poločase ale byli Středočeši daleko aktivnějším týmem. Vyústěním bylo vyrovnání na 1:1 z pokutového kopu, kdy se po faulu brankáře Vliegena, který odhalil VAR prosadil střídající Marek Matějovský. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí remízou. V 87. minutě ale dostal Tomáš Ladra za vápnem příliš mnoho prostoru a střelou na zadní tyč překlopil misky vah na stranu Mladé Boleslavi. V nastaveném čase pak ještě pečetil výhru Vojtěch Stránský, když trefil prázdnou bránu po standardní situaci Liberce, do které se zapojil i brankář Vliegen. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního dne. (18:00:30)

    Tomáš Honzejk

    Branky: 28. Van Buren – 67. Matějovský (pen.), 87. Ladra, 90+5. Stránský

    Karty:   62. Matoušek II (LIB), 66. Vliegen (LIB) – 34. Dancák (MBL), 48. Šeda (MBL), 54. Matějovský (MBL)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:11. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:12.
    FC Slovan Liberec: Vliegen – Talovierov, Prebsl, Plechatý – Mikula, Gebre Selassie (C) (82. Varfolomejev), Červ, Višinský (82. Rabušic), Preisler (76. Fukala) – Matoušek II (70. M. Kozák), Van Buren (70. Rondić).
    Náhradníci: Stejskal – Purzitidis, Mara, Polyák, Mészáros.

    Trenér: Luboš Kozel

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pech, D. Šimek, Suchý (C), Karafiát – D. Mareček, Dancák, Fulnek – Ekpai (60. Skalák, 85. Stránský), Krobot (46. Matějovský), Ladra (90+2. Mašek).
    Náhradníci: Polaček – Donát, Látal, Žitný.

    Trenér: Pavel Hoftych

    Rozhodčí: Křepský – Paták, Líkař; VAR: Kocourek, AVAR: Šimáček

    Diváci: 3358
    bahis siteleri