K. Vary – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Kladno 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Litvínov 3:0 (kon.)
Vítkovice – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:3 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Motor ČB – Kometa Brno 6:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
Mountfield HK
Neděle 18.09.2022, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:34 Jiří ČERNOCH - 2:3
     
    37:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Martin Kohout v přečíslení dva na jednoho spěchal po pravé straně a následně vyslal přesnou úhlopříčku JIŘÍMU ČERNOCHOVI, po jehož přesné dělovce jsou energetici opět na dostřel jednoho gólu. Asistence: Martin Kohout a Petr Koblasa.
    35:41 Christophe LALANCETTE - 1:3
     
    35:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    CHRISTOPHE LALANCETTE dostal kotouč z rohu kluziště do slotu, odkud z první zakončil přesně za Lukešova záda. Asistence: Nikita Ščerbak a Graeme McCormack.
    32:08 Radek SMOLEŇÁK - 1:2
     
    32:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu rychlá odpoveď! Po nahození Jakuba Lva se v předbrankovém prostoru dostal k dorážkám RADEK SMOLEŇÁK, který nadvakrát mezi Lukešovými betony posílá Hradec do vedení. Asistence: Jakub Lev a Christophe Lalancette.
    30:43 Tomáš REDLICH - 1:1
     
    30:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vít Jiskra zachytil ve středním pásmu soupeřovu přihrávku a poslal dopředu TOMÁŠE REDLICHA, který svůj únik po levé straně zakončil přesnou trefou. Asistence: Vít Jiskra.
    02:06 Christophe LALANCETTE - 0:1
     
    02:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Po nevyužitém přečíslení dva na jednoho Jozefa Baláže a Davida Kofroně se na druhou stranu rozjel Radek Smoleňák. Ten sice mířil nad, odraženého puku si jako první ale všimnul CHRISTOPHE LALANCETTE, který s trochou štěstí poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Radek Smoleňák a Nikita Ščerbak.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 31. Redlich (Jiskra), 38. Černoch (Kohout, Koblasa) – 3. Lalancette (Smoleňák, Ščerbak), 33. Smoleňák (Lev, Lalancette), 36. Lalancette (Ščerbak, McCormack)


    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Bartejs, Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán (A), Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, J. Baláž, Kofroň – Redlich, Jiskra, Vondráček (C).
    Trenér: David Bruk

    Mountfield HK: J. Růžička (Kiviaho) – Kalina, Blain, Pilař, F. Pavlík (A), Nedomlel, McCormack, Jank – Okuliar, Kev. Klíma, Jergl – Štohanzl, Cingel, Lev (A) – Smoleňák (C), Lalancette, Ščerbak – R. Pavlík, Zachar, Kel. Klíma.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Sýkora, Micka – Hynek, Gerát
    thejrc.org