Jihlava – Zlín 1:2 (2:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice B 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 5:6 (po pr.)
Třebíč – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Šumperk 4:5 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Slavia 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 21.09.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční podvečer z přerovské MEO Arény. Dnes nás čeká utkání 3. kola tuzemské Chance ligy, v němž změří síly domácí HC ZUBR Přerov a hostující HC Slavia Praha. Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin.
     
    Přerov vs. Slavia
    Svěřenci Roberta Svobody a Petra Dočkala vkročili do nového ligového ročníku správnou nohou. Tříbodový zisk zapsali jak po obratu v Litoměřicích (4:3), tak i na domácím ledě proti Třebíči (5:2). V letošním losu Zubry se Slaviemi čeká „dvojzápas“, po Horácké z Třebíče totiž vždy vyzvou také červenobílou pražskou. Na domácím ledě předvedli Hanáci naposledy velmi kvalitní výkon – Třebíč vymazali čtyřmi brankami v přesilovce a po dvou třetinách vedli 4:0. V poslední dvacetiminutovce si tak "mohli dovolit" mírné zvolnění tempa a dotahování ze strany soupeře, jenž neměl co ztratit.

    Přerov loni ve značné části nepředváděl vůbec dobré výkony. Chyběla mu dravost, kterou si však pořídil zpět v podobě Roka Macuha. Ten se po dvou zápasech může pyšnit bilancí 3+1 a je zatím jedním z nejviditelnějších modrožlutých hráčů na ledě. Nebezpečí Přerova pak tkví také zejména v Jakubu Svobodovi, jenž si často hledá místo na levém kruhu po vzoru Ovečkina. Novými posilami Hanáků je pak David Březina v útoku a v obraně jmenovec David Chroboček. Momentálně jim schází Zdeněk Okál, jenž utrpěl zranění během přípravných zápasů.

    Stejně jako Přerov také pražská Slavia letos v první lize píše osmou sezonu. Kdysi tradiční účastník samostatné české extraligy však z nižšího patra nestihl vyšplhat a v posledních letech zapadl do prvoligového průměru. Loni se znovu pohyboval v enormně našlapaném středu tabulky a o jeden bod nepronikl přímo do čtvrtfinále (zároveň se ale vyhnul nepostupovým pozicím o pouhé čtyři body). Předkolo s Frýdkem (2:1 na zápasy) Slavia zvládla a mohla překvapit, když měla na lopatě Vsetín, nakonec však padla v pěti zápasech (2:3).

    Suma sumárum, loňskou sezonu sešívaných lze považovat za uspokojivou. Zopakování minimálně sedmého místa po základní části je cílem i pro letošní sezonu a zhostit se jej má realizační tým, jenž po loňsku zůstal neměnný. Na postu hlavního trenéra pokračuje Jiří Veber stejně jako jeho asistent Pavel Kolařík. Jedinou novinkou klubu „navenek“ je navázání spolupráce s Mladou Boleslaví.

    Vícero novinek je ovšem možno spatřit na soupisce. Slavii opustili kvalitní forvardi Daniel Kružík, Patrik Machač nebo Filip Vlček, nahradila je však znatelně zvučnější jména. Po roce v Rakousku se do tuzemska vrátil Vladimir Růžička ml., novinkou v červenobílém dresu je pak odchovanec Sparty Pavel Mrňa, který loni trávil sezonu ve Vrchlabí. Výrazné posily však přibyly také v obraně – z Poruby přišli Dušan Žovinec se Šimonem Szathmárym a z Litoměřic Karel Klikorka. Po úvodních dvou kolech má Slavia na kontě 2 body po prohře v Třebíči (1:5) a následném prodloužení se Sokolovem (4:3p).
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kudělka (A), Černý, Gréč, Chroboček, Ševčík, Krisl (C) – Jak. Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Okál, Pechanec, Indrák – Goiš, Macuh, Dvořák – Jan Svoboda, Ministr, Dobša – Hanák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Žovinec, Hanousek, Němeček, Matyáš, Barák (A), Hejda – Všetečka, Knotek (C), Houška – Kern, Žejdl, Strnad – Havrda, Závora, Simon – Petrov, Pšenička, Brož.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Rapák, Vrba – Kučera, Peluha.
     
    Obě mužstva již nastupují na ledovou plochu, utkání za malou chvíli začne. Domácí MEO nastupuje ve žlutých dresech, Slavia pak obléká trikoty červené.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní buly vyšlo lépe hostům.
     
    00:41
    Máme zde první přerušení zápasu, Petráskova branka byla posunuta. Její ukotvení na sebe vezme jeden z čárových rozhodčích, prozatím se tak obejdeme bez ledaře.
     
    01:18
    Sledujeme svižný hokej, zatím bez střeleckých pokusů.
     
    01:47
    Macuh šikovně kličkoval od mantinelu před branku Málka, byl ale ostře sevřen slávistickými kleštěmi v podobě dvojice obránců. Střet, který vypadal nepříjemně se obešel bez přerušení, Macuh se totiž rychle oklepal.
     
    02:49
    První velká šance zápasu, gól měl na hokejce Všetečka! Po dlouhém pasu z obrany mířil do útoku Knotek, který puk předal v rychlosti na druhou stranu právě Všetečkovi. Ten ovšem zaváhal a střílel k tyči až v momentě, kdy se Petrásek přesouval na místo!
     
    03:50
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    03:59
    A velkou šanci jsme nyní viděli i na opačné straně! Skvěle se ve svém prvním zápase za Zubry mohl předvést Zdeněk Okál, když po buly rychle ujížděl na Málka, nakonec byl ale perfektně a především pak čistě odstaven jedním z beků hostujícího celku!
     
    04:42
    U dvojice dobrých šancí stála lajna Roka Macuha, Dvořák však mířil z ostrého úhlu pouze do Málkova betonu.
     
    06:11
    Ofenzivní snahy hostů brzdí ofsajd.
     
    06:39
    Pechanec zkušeně zavezl puk do útočného pásma, Slavia však přerovský útok zbrzdila a do zakončení jej nepustila.
     
    07:38
    Sledujeme zatím velmi rychlý a plynulý hokej ve vysokém tempu. Petrásek nyní vytěsnil jednu ze střel Slavie do ochranné sítě.
     
    08:23
    MEO dobývalo útočnou modrou, Doležalova zadovka však Přerovany opět vyhnala do středního pásma.
     
    08:41
    Jakub Matyáš vyslal dobrou střelu z levého kruhu. Petrásek na ni lapačkou nedosáhl, naštěstí pro něj však mířila vedle tyče.
     
    09:02
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jindřich Barák – 2 min., držení.
     
    09:06
    Pražané hned na úvod prvního oslabení vyhazují.
     
    09:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., držení.
     
    09:40
    Přesilová hra Zubrů trvala pouze 25 sekund. Ani část z ní nestrávili v útočném pásmu, nyní jej však mohou po vyhraném buly zkusit dobýt nanovo.
     
    10:19
    Po přihrávce od Žovince se zkusil na dlouhou hůl prokličkovat k Petráskovi Žejdl, s porcí štěstí však jeho dobrou hru dokázal přečíst couvající Ševčík.
     
    11:27
    Tresty Baráka a Chrobočka od sebe nedělilo ani půl minuty. Oba celky už hrají v plném počtu.
     
    11:44
    Druhá formace Přerova v dobré šanci! Před Pechancem se utvořila dost prostoru v přečíslení, a tak na levém kruhu zkusil vypálit z nápřahu. Následně zkoušel dorážet Indrák, během toho byl však hákován. Dvířka na trestné se tak opět otevírají.
     
    11:44
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dominik Němeček – 2 min., hákování.
     
    12:57
    Zubři dokázali obsadit útočné pásmo, co je však zdobilo v minulém zápase (ve kterém využili 4 přesilovky), jim dnes vůbec nejde. Uplynulá minuta byla plná hrubých nepřesností.
     
    13:44
    Málek si připsal trojici zákroků, Slavia se ubránila bez větších potíží.
     
    14:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesně po čtrnácti minutách hry zde máme otevřené skóre dnešního večera a Pražané jdou do vedení jako první! Kern vyslal do brejku MICHALA SIMONA, jenž zavěsil krásným bekhendem pod víko Petráska! Asistence: Jan Kern.
    14:00 Michal SIMON - 0:1
     
    15:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Daniel Ministr – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:40
    Kern měl velmi dobrou pozici na levém kruhu, rána mu ale sklouzla z hole. Proti relativně pomalé střele se Petrásek stihl bez problémů přesunout.
     
    16:39
    Slavia kombinovala velmi nebezpečně, ze všeho se ale nakonec mohl urodit brejk na druhé straně. Stačilo by, kdyby Macuhova přihrávka snesla přísnější parametry.
     
    17:17
    Sotva Zubři ubránili jedno oslabení, dvířka na trestné se opět otevírají. Namísto odpískaného ofsajdu proti Slavii, si posedí Matouš Kratochvil.
     
    17:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Matouš Kratochvil – 2 min., krosček.
     
    17:50
    Z poměrně velké dálky střílela zápěstím posila hostů z Mladé Boleslavi Hanousek. Petrásek bez problémů lapil.
     
    17:58
    Přerov vyhazuje rychle po vhazování.
     
    18:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté v přesilovce působili dojmem, že chtějí puk za každou cenu dostat až "do kuchyně", nakonec jim ale musela pomoci přerovská chyba v mezikruží. Zubři hosty dobře napadali, poté ale nedokázali vyhodit a následně nedostali puk ani ze skrumáže před brankou. Odtud puk vyplaval na JANA KERNA, který měl práci jednoduchou. Asistence: Lukáš Žejdl.
    18:57 Jan KERN - 0:2
     
    19:32
    Icing hostů.
     
    19:35
    Puk zajel po buly rovnou k Málkovi. Ten jej přikryl lapačkou a vhazování po jeho pravé ruce se tak odehraje znovu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nabízela od úvodních vteřin vysoké tempo. Opticky se ale více dařilo Slavii. Už ve třetí minutě mohl otevírat skóre Všetečka, Petrásek se však přesunul. Na opačné straně ujížděl Okál, byl však včas odstaven jedním z beků v červeném. MEO poté nevyužilo přesilovku, a tak v čase 14:00 udeřila Slavia. Kern vyslal na Petráska uvolněného Michala Simona, jenž si efektně provedl puk pod nohama, a ještě efektněji zavěsil bekhendem na bližší šibenici. Dvakrát se bránili Zubři, přičemž náskok Pražanů narostl. Zubři nedokázali vyhodit, Petrásek vykopl puk před sebe a ze skrumáže se prosadil Jan Kern. Po úvodní třetině tak sledujeme dvoubrankové vedení hostů. Pokračovat budeme přibližně v 18:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Po buly nahazují puk do útočného pásma domácí.
     
    20:46
    Puk vyletěl mimo hrací plochu. Buly před pásmem hostů.
     
    21:58
    Sledujeme obraz hry velmi podobný prvnímu dějství. Bojovný, rychlý a značně bruslivý hokej.
     
    23:24
    Málek pomáhá s rozehrávkou hostů do středního pásma.
     
    23:39
    Ofsajd Přerova.
     
    24:07
    Přerov hraje v signalizované početní výhodě.
     
    24:30
    Knotek přerušil pas Černého, bude se vylučovat.
     
    24:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jindřich Barák – 2 min., držení.
     
    24:51
    Zubři teď dobře sehráli útočnou akci před Málkem! Na jejím konci byla dorážka Okála u odkryté tyče, hostující brankář se ovšem stihl přesunout a zasáhnout!
     
    25:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Šestatřicet vteřin před koncem Barákova trestu Zubři snižují využitou přesilovou hrou! Ve skrumáži před Málkem se k puku dostal ANTONÍN PECHANEC, jenž protlačil puk za brankovou čáru! Odtud jej lovil ještě jeden z obránců v červeném, hlavnímu rozhodčímu však celá situace neunikla a první branku Přerova jednoznačně posvětil. Asistence: Daniel Indrák, Jan Svoboda.
    25:54 Antonín PECHANEC - 1:2
     
    27:02
    Střela Jakuba Svobody nedaleko od srovnání! Málkovi puk propadl z lapačky jen těsně vedle tyče!
     
    27:52
    Ofsajd Přerova.
     
    29:38
    Přerov je po snižovací brance v laufu. Dobře nabito dostal Černý, o pár vteřin později pak Macuh naprosto přesně našel hokejku Goiše. Pas byl ovšem tak prudký, že mu hůl přeskočil.
     
    30:44
    Ke Kernovi se odrazil puk do mezikruží, Petrásek musel vytáhnout velmi dobrý zákrok vyrážečkou!
     
    31:20
    Jakub Svoboda se puku zbavil zbytečně. Icing Slavie.
     
    32:30
    Tak teď stáli při Slavii všichni svatí! Obrovský tlak Přerova však Málek ustál – dovolím si říct – ani neví jak! Puk po odrazech a dorážkách vyplaval jen těsně vedle branky!
     
    33:05
    Přerov nadále útočil, Pražané vyhodili pouze na icing.
     
    33:33
    Kudělka zkoušel k teči vyzvat dvojici Goiš – Macuh, Málek si ale puk našel.
     
    34:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři po zásluze srovnávají! Slavii to teď v defenzivní činnosti hodně zaskřípalo, úplně samotného totiž před brankou nechali TOMÁŠE DOLEŽALA. Toho našel šikovnou přihrávkou Jakub Svoboda a Doležal musel pohotově zakončovat. Zády k Málkovi to zkusil bekhendem a uspěl! Asistence: Jakub Svoboda.
    34:14 Tomáš DOLEŽAL - 2:2
     
    34:56
    Zakázané uvolnění Slavie.
     
    35:18
    A totéž odpískáno také na opačné straně.
     
    35:43
    Po pravém mantinelu si vyjel Petrov, na Černého si ale nepřišel.
     
    36:37
    Málek schoval domácí pokus ve výstroji, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    38:04
    Puk se od zadního mantinelu odrazil Málkovi k pravé tyči. Nebezpečí dorážek nepovolil rychlým přikrytím puku lapačkou.
     
    38:34
    V rohu kluziště se tvrdě střetl Macuh s Knotkem, domácí forvard poté padl k ledu.
     
    38:34
    Macuh se však dlouho na ledové ploše nezdržoval a po svých, s bolestivou grimasou ve tváři, zamířil na střídačku do péče kustoda. Přejme mu brzký návrat do hry.
     
    38:46
    Buly před Petráskem.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny je v plném proudu.
     
    39:26
    MEO rozehrává zpoza Petráska.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhé dějství herním projevem značně připomínalo předešlou část, tentokráte už v něm ale MEO přesilovku využilo. Po několika odrazech domácí přeci jen dostali puk ze skrumáže na Antonína Pechance, jenž puk protlačil těsně za brankovou čáru. Přerov se dostal do laufu a pořádně tlačil. Ve 33. minutě z toho Málek ještě vyvázl šťastně o chvíli později už však bylo po zásluze srovnáno. Slavia nechala před brankou úplně samotného Tomáše Doležala, který se prosadil stojíc k brance zády. Pražané ve druhé třetiny nepředvedli prakticky nic zajímavějšího, coby za stálo za zmínku, uvidime tedy, zda se do třetí třetiny nakopnou zpět. Ta začne přibližně v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Buly ve středovém kruhu pro hosty.
     
    40:16
    Zakázané uvolnění pražského celku.
     
    40:22
    Okál vyslal po buly od modré pořádně štiplavou střelu, která trefila Málka do paže!
     
    41:00
    Za vlastní brankou čeká s pukem na lepší pohyb spoluhráčů Němeček.
     
    41:31
    Další icing Slavie.
     
    42:30
    Zubři aktivně napadají rozehrávku Pražanů, ta se nedokáže dostat z obranného pásma.
     
    43:03
    Jakub Svoboda opět prokázal svoje kvality, kdy šikovným pasem zpoza branky nabil Kratochvilovi. Jeho rána přeletěla s přispěním teče branku a otřela se o ochrannou síť nad plexiskly. Další buly před Málkem.
     
    43:54
    Čtyři minuty ze třetí třetiny už jsou téměř za námi. Přerov předvádí velký hlad po další brance, to Slavia se nemůže k ničemu dostat.
     
    44:47
    Zubři se probojovali do útočného pásma a všude byli o krok dříve než Slávisté, nakonec ale jejich dobývání končí na Černém, kterému na modré čáře přeskočil puk hůl.
     
    45:28
    Jan Svoboda předvedl velmi dobrý obranný zákrok, když na poslední chvíli vložil hůl do střely Němečka.
     
    46:27
    Hanouskovo nahození končí v Petráskově lapačce.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ondřej Ševčík – 2 min., držení.
     
    47:21
    Domácí se dobře brání, puk letí k Málkovi už podruhé.
     
    47:52
    Petrásek dobře zareagoval na tvrdou ránu, Goiš vyváží puk do bezpečí.
     
    48:23
    Hosté to Kratochvilovi neulehčili, přesto se urostlý forvard Přerova dostal k vyhození kotouče.
     
    48:26
    Málek musel puk přikrýt, buly se odehraje po jeho levé ruce.
     
    48:38
    Domácí v plném počtu.
     
    49:13
    Dobrá příležitost Slavie! Kern jen těsně udržel kotouč na modré čáře, díky čemuž se ke střele z nebezpečné pozice dostal Strnad. Petrásek si ale dobře povyjel a zakročil!
     
    50:08
    MEO dobře obsadilo útočnou třetinu, Kudělka se ale zdráhal zakončit, a tak obkroužil pásmo. Z jeho výsledné přihrávky nakonec mnoho nevzešlo.
     
    51:45
    Buly po levici Petráska.
     
    52:11
    Macuh adresoval přihrávku Dvořákovi před branku, do všeho se ale včas vložil Havrda.
     
    53:25
    Za vlastní kasou čeká na prostřídání spoluhráčů Chroboček.
     
    54:01
    Krislovu přízemní střelu tečoval Jakub Svoboda, Málek dobře zasáhl.
     
    54:25
    Okál našel uvolněného Indráka, ten z dobré pozice pálil mimo a rozduněl pouze zadní mantinely!
     
    55:35
    MEO opět rozehrává od vlastní branky.
     
    56:16
    Hra je teď poměrně rozháraná, nicméně na puku se stále více drží Zubři. Zdá se však, že hosté přišli na to, jak obrannou modrou lépe bránit proti nájezdníkům z Hané.
     
    57:00
    Hanouskovu střelu schoval Petrásek ve výstroji. Nebyl si jistý, zda mu nevypadla, poblíž však byli pouze hráči ve žlutém.
     
    57:45
    Něco málo přes dvě minuty zbývá do konce třetí části. Za současného stavu bychom v MEO Aréně sledovali ještě prodloužení.
     
    58:25
    Buly po Petráskově levici.
     
    59:00
    Poslední minuta se právě rozeběhla.
     
    59:38
    Tak to byla půlminuta o nervy! Před domácí brankou se strhl pořádný chaos, kde hráči obou celků padali doslova "po hubě"! Slavia chtěla za každou cenu skórovat, naopak Zubři se zuby nehty bránili. Nakonec se ještě na druhé straně mohl urodit brejk Dvořáka, ten byl ale s přispěním drobného přidržení, jež sudím uniklo, zbrzděn dostatečně.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:09
    Tak jak jsme zvyklí z posledních let, prodloužení v trvání pěti minut se hraje ve třech mužích v poli na obou stranách.
     
    60:45
    Kratochvil ztratil puk na modré, Žejdl se poté dostal ke střele, která po Petráskově zákroku přeletěla branku obloukem!
     
    61:11
    Zubři v úvodní minutě prodloužení působili notně zmateně. Nyní jsou zpátky na puku.
     
    61:41
    Černý předložil puk na odkrytou tyč Okálovi, ten jej ale zpod noh nedokázal usměrnit za Málka!
     
    62:28
    Polovina prodloužení je téměř minulostí.
     
    63:03
    Kudělka nezpracoval prudký pas na modré a vystavil do ofsajdu sám sebe.
     
    63:38
    Na puku je domácí Pechanec.
     
    63:49
    Tvrdý nápřah Okála se odrazil pouze o plexisklo.
     
    64:30
    Dvořák se tlačil před branku, Žejdl ho odstavil.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Robin VŠETEČKA neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jakub SVOBODA neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Lukáš ŽEJDL neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Tomáš DOLEŽAL neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Tomáš KNOTEK neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Zdeněk OKÁL proměňuje.
     
    Po třech sériích jsme konečně našli úspěšného střelce, Okál zakončil krásně bekhendem pod víko!
     
    4. série
    1:0
    Vladislav HOUŠKA neproměňuje.
     
    4. série
    2:0
    Je rozhodnuto, Antonín Pechanec rozhoduje o druhém bodu na konto Přerova! Málek sice zasáhl, puk jej ale smolně přeskočil!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov. Je rozhodnuto, Přerov se díky proměněným nájezdům ZDEŇKA OKÁLA a TOMÁŠE DOLEŽALA zasloužil o obrat v dnešním utkání!
    Zdeněk OKÁL - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Přerovští si do třetí části převedli drajv, který je zdobil i ve třetině druhé. Ostrým projektilem zahrozil po buly Okál a celý modrožlutý tým soupeře nepouštěl ke slovu. Domácí celek se doslova proměnil v „nájezdníky z Hané“, jelikož Slavia s přibývajícím časem dokázala útoky Přerova na modré čáře odrážet lépe a lépe. V nejhektičtější poslední minutě se nikdo neprosadil, utkání tak zamířilo do prodloužení. Rozhodnout ale musely stejně až samostatné nájezdy. Ve čtyřech sériích se to povedlo Zdeňku Okálovi a Tomáši Doležalovi, čímž je o bonusovém druhém bodu pro Zubry rozhodnuto! Já se s vámi tímto z přerovské MEO Arény loučím a budu se těšit příště. Na počtenou! (20:38:02)
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 26. Pechanec (Indrák, Svoboda III), 35. Doležal (Svoboda I), rozh. náj. Okál – 14. Simon (Kern), 19. Kern (Žejdl)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Robin Všetečka (SLA)
    0:0   Jakub Svoboda (PRE)
    2. série:
    0:0   Lukáš Žejdl (SLA)
    0:0   Tomáš Doležal (PRE)
    3. série:
    0:0   Tomáš Knotek (SLA)
    1:0   Zdeněk Okál (PRE)
    4. série:
    1:0   Vladislav Houška (SLA)
    2:0   Antonín Pechanec (PRE)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kudělka (A), Černý, Gréč, Chroboček, Ševčík, Krisl (C) – Svoboda I, Kratochvil, Doležal (A) – Okál, Pechanec, Indrák – Goiš, Macuh, F. Dvořák – Svoboda III, Ministr, Dobša – Hanák.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Žovinec, Hanousek, D. Němeček, Matyáš, Barák (A), Hejda – Všetečka, Knotek (C), Houška – Kern, Žejdl, Strnad – Havrda, Závora, Simon – Petrov, Pšenička, J. Brož.
    Trenér: Jiří Veber

    Rozhodčí: Rapák, Vrba – Kučera, Peluha
    thejrc.org