Olomouc – Přerov 3:0 (kon.) | Vítkovice – HK MD Šumperk 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 6:1 (kon.) | Zlín – Poruba 5:6 (po pr.) | Sparta – Hvězda Praha 3:1 (kon.)
Slavia – Plzeň 9:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:0 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:7 (0:3 po s.n.) | K. Vary – Kladno 9:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:5 (0:0, 2:4, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 22.09.2022, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    59:59
    V poslední sekundě dostává ještě dvě minuty Patrik Mrtka (HBR) za úmyslné padnutí na kotouč a Brod to dohraje ve třech, i na přímou střelu z buly však je stále příliš málo času!
     
    59:24
    Dvě minuty nakonec dostává gólman Lukáš Kamenický (HBR) za hrubost, neboť si již v přerušené hře neodpustil ještě jedno prudké strčení do protihráče. Trest odpyká Křížek a hosté berou oddechový čas!
     
    48:21
    Možnost tlačit soupeře ještě víc přichází pro Hradec právě teď. Patrik Mrtka (HBR) ošklivě dohrál protihráče na mantinel a dostává dvojku za vražení na mantinel.
     
    39:22
    A pro Mountfield přichází další komplikace! 38 sekund před koncem třetiny jde totiž do tří poté, co Jakub Jón (MHK) si dle názoru rozhodčího Pastiera pomohl krosčekem v souboji. Rebelové mají 1:18 5 na 3!
     
    38:40
    Jenže poté následuje hned další oslabení pro domácí. Marek Mráz (MHK) si vyšlápl před vlastní střídačkou na Koubka a trefil jej ramenem do hlavy, za což dostává dvě minuty.
     
    36:03
    Záhy však přichází pro domácí oslabení. Patrik Hendrych (MHK) srazil vytrčenou nohou k ledu Kozlíka a faul kolenem dostává dvě minuty.
     
    32:16
    Navíc přichází pro Rebel další komplikace. Štěpán Adamec (HBR) míří na dvě minuty ven za nedovolené bránění při snaze dostat se do útočného pásma.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Pavlík – 2 min., napadení.
     
    24:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Burda.
     
    19:25
    35 sekund před koncem první třetiny navíc přichází další přesilovka pro Brod. Vojtěch Aschenbrenner (MHK) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    07:44
    Přesilovka Brodu navíc rychle skončila a vzpomínat rád na to moc tým z Kotliny asi nebude. Filip Ondruš (HBR) se snažil zastavit útočníka nedovoleným způsobem a za nedovolené bránění dostává dvě minuty.
     
    06:42
    Šance pro Brod může přijít navíc hned záhy. Jakub Jón (MHK) nezachytil pohyb soupeře a podrazil jej.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 32. V. Aschenbrenner (Pavlík), 36. V. Aschenbrenner (Jón, J. Aschenbrenner), 43. Bolehovský (Hendrych, J. Aschenbrenner), 52. Bednář (Páleník) – 22. Vaněk (Adam, Ondruš), 26. Křížek (Koubek, Mrtka), 29. Adam (Dvořák), 31. Koubek (Kachlíř, Mrtka), 41. Koubek (Mrtka)


    Mountfield HK: Meišner (Růžička) – Janeček, Černý, Samek (A), Mráz (A), J. Aschenbrenner, Forejtek – Jón (C), Hendrych, Burda – Voděracký, V. Aschenbrenner, Bolehovský – Pavlík, Bednář, Páleník
    Trenér: Luboš Dvořák

    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Ondruš, Mrtka (C), Vaněk, Adam, Kachlíř – Dvořák, Koubek, Nový (A) – Frühbauer, Kozlík, Křížek – Teml, Kraučuk, Adamec
    Trenér: Miroslav Duben

    Rozhodčí: Pastier – Dědek, Hlinka

    Diváci: 70
    thejrc.org