Zlín – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Pátek 23.09.2022, 17:30Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce mládežnického hokeje!

    Dorostenecká Extraliga neúnavně pokračuje, zlínskou PSG Arénu čeká druhý zápas za ani ne 24 hodin. Tentokrát přijede odvěký rival z Brna!

    Berani vyzvou Kometu od půl šesté, u sledování tohoto mače vám přeji příjemnou zábavu!
     
    O lize:

    Dorostenecká kategorie loni prošla drsným zeštíhlením. Odpadlo 6 mužstev, další 4 čeká sestup letos! Skupiny už se nejmenují Západ, Střed, Východ, ale A, B, C. Došlo i k několika přesunům mezi skupinami, to se však naší "C" skupiny netýká.

    Po základní části nás čekají nadstavby, konkrétně 22 kol. Z každé skupiny čtyři silnější týmy půjdou do "skupiny o pořadí v play off", zbytek čeká "skupina o účast v play off". Pokud do vyřazovací části nepostoupíte čeká vás buď přímý sestup, případně play down a baráž. Pátému a šestému celku spodní nadstavby končí sezona...
    Osmifinále se bude hrát na 2 vítězné zápasy, čtvrtfinále a semifinále na zápasy tři a finále se bude hrát v klasickém formátu čtyř vítězných utkání.

    Ještě doplňme, že titul obhajuje Plzeň, stříbrná byla Sparta. Poraženými semifinalisty byli Hradec Králové a Liberec.
     
    PSG Berani Zlín:

    Dorostenci z Baťova města nezahájili sezonu úplně šťastně, v domácím duelu se Šumperkem sice byli většinu zápasu lepším celkem, vinou špatné druhé třetiny a také efektivity zakončení padli 2:3.

    Náladu si žlutomodří mladíci zlepšili v 2. kole, kdy vyrazili na led Třince. Svěřenci Lubomíra Vosátka ani jednou v zápase neprohrávali, smolně však přišli o výhru v základní hrací době, Draci srovnali 44 vteřin před koncem! V nastavení však zaúřadoval Adam Klimek, který vystřelil svému týmu bod navíc a také první výhru v sezoně!

    Včera se pak žlutomodří utkali s Porubou. A bylo to pořádné drama, domácí nejprve dotáhli dvoubrankovou ztrátu a dokonce vedli, RT TORAX se však vzchopil a urval výhru po prodloužení.

    Velkou sílu mají Berani v bráně, šanci v novém ročníku už dostali oba gólmani. Na číslech Marka Uherka se podepsal nepovedený zápas se Šumperkem, i když rozhodně nechytal špatně. Samuel Kowalczyk naskočil proti Ocelářům a musel se činit! Dle oficiálních údajů na něj šlo 52 střel, přičemž za svá záda pustil jen a pouze dvě. Reputaci si každopádně trošku zkazil šesti inkasovanými brankami v posledním utkání. Doplňme, že oba maskovaní muži jsou v širším hledáčku reprezentace do 17 ti let, Kowalczyk národnímu týmu dokonce v létě pomohl k famóznímu triumfu v USA! Za zmínku také stojí, že v tomto složení bylo zlínské brankoviště už loni, Berani tak jdou do sezony s už velmi zkušenou dvojicí. To může být v dalším průběhu ročníku velká výhoda!

    Z hráčů v poli je velkým přínosem posila ze Vsetína Jakub Frolo (1+4), který je v současnosti nejproduktivnějším žlutomodrým dorostencem. Adam Klimek, který vsítil dvě branky je pro změnu nejlepším střelcem. Hodně se čeká od Jakuba Heše, jenž je zatím na jedné brance a jedné asistenci. V zadních řadách se spoléhá na Tomáše Mikela (2+2) loňského kapitána zlínského kraje na MČR Krajů a rovněž českého reprezentanta. Mikel si Extraligu Dorostu vyzkoušel už loni, nyní jej čeká klíčová role v zadních řadách.
     
    Kometa Brno:

    Kometa je na to v podstatě podobně jako Zlín. V úvodním kole doma padla s Přerovem nehokejově 0:1, následně poměrně v klidu přehrála Šumperk 4:1 a naposled včera prohráli modrobílí ve veliké přestřelce s třineckými Oceláři 6:7 po nájezdech.

    Nejvíce bodů zatím posbíral Dominik Halačka (1+4), na paty mu šlapou Michal Červenka a Jakub Zubiček, oba s bilancí branky a tří asistencí.

    Brankářskou jedničkou je Martin Fajmon, který má ve dvou zápasech úspěšnost zákroků k 97%. Druhým do party je Ondřej Matoušek.
     
    Vzájemné zápasy z loňského ročníku:

    Základní skupina:

    Zlín vs Kometa 4:3
    Kometa vs Zlín 1:3

    Nadstavba:

    Zlín vs Kometa 2:6
    Zlín vs Kometa 6:4
    Kometa vs Zlín 4:2
    Kometa vs Zlín 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Mořkovský, Kopřiva, Mikel, Uřičář, Lukaštík, Schmied – Vaculík, Holba, Kos, Pečner, Valášek, Pešák, Frolo, Hampl, J. Heš, Klimek
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Kometa Brno: Fajmon (Hradil) – Zubíček, Jurný, Spanel, Mitro, Antony, Vyhlídal – Hamák, Kubín, Šichtař, Zbuda, Červenka, Šebela, Röss, Pavlík, Halačka, Štulo, Volf
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Karpíšek – Kleprík, Husák.
     
    Zahajovací pětky už se sjely na středový kruh, zápas začíná!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je start! Berani zahájili útok a Jakub Heš zpoza brány vrátil kotouč do brankoviště, tam se tlačil MATĚJ HOLBA a ač v pádu, dokázal kus černé gumy zamést do sítě. 1:0!
     
    02:33
    Vaculík vybojoval kotouč v rohu, domácí jej však nakonec neudrží.
     
    02:59
    Jakub Heš se tlačil do šance, před Fajmonem se mu však puk smekl.
     
    03:33
    Marek Uherek a jeho první zákrok, mladý zlínský gólman přerušuje hru.
     
    03:55
    Dominik Hamák to zkusil v předbrankovém prostoru backhandem, ale neuspěl.
     
    04:55
    David Röss díky ostrému forčeku dokázal vybruslit s kotoučem do mezikruží, netrefil však ideálně.
     
    05:10
    2 na 1! Holba ještě předával Vaculíkovi, ten o centimetr minul přihrávku.
     
    05:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už se zmíněná dvojice prosazuje! MARTIN VACULÍK prostřelil Fajmona a ševci začínají vskutku fenomenálně. 2:0!. Asistence: Matěj Holba.
     
    07:26
    Marek Vyhlídal a jeho střela od modré čáry, Uherek vyráží do rohu.
     
    07:28
    Martin Vaculík teď nikým nehlídán dojížděl situaci v útočném pásmu, přihrávka jej minula, nicméně tahle pětka je dnes hodně nebezpečná!
     
    07:37
    Matěj Holba střílí z mezikruží, Fajmon připraven.
     
    08:11
    Icing hostí, vhazuje se u brněnské klece.
     
    08:30
    Další zakázané uvolnění, ševci se vracejí do útočného pásma.
     
    08:40
    Hampl na modrou odkud přišla střela. Hodně nepřesná...
     
    09:14
    Brno se snaží zahájit útočnou aktivitu, musí však pásmo opustit. Rozražeče do soupeřovy zóny jde dělat Tadeáš Schmied.
     
    09:42
    Jakub Heš zkusil na modré kličku, následně však už na kotouč nedosáhl.
     
    09:45
    Ofsajd Komety.
     
    10:09
    David Röss si chtěl vybruslit, ke střele se však neprokousal.
     
    10:15
    Nebezpečný závar před Uherkem, domácí brankář svou pozici nakonec uhájí.
     
    11:07
    Tvrdý hit v podání Jana Valáška! Kotouč však Kometa udržela a zahajuje útok, který po chvíli řeší rutinním zákrokem Marek Uherek.
     
    12:00
    Stejná kombinace ševců jako při prvním gólu! Vaculík zavezl za branku odkud ihned vracel do brankoviště. Tentokrát byl v pozici zakončovatele Jakub Heš, jeho pokus z první Fajmon vyřešil.
     
    13:02
    Hostující bek Antony kroužil vlastním pásmem až jej Berani zdvojili. Mladý obránce ještě krkolomně předal na modrou, tam však Kometa kotouč ztrácí.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jakub Frolo – 2 min., podrážení.
     
    13:33
    Zlín vyhazuje a dokonce se jemně vrhá do napadání.
     
    13:49
    Další úspěšné vyhození, puk je až u Fajmona.
     
    14:07
    Kometa se stále motá na vlastní polovině, další útok zkusí zahájit Jakub Zduba.
     
    14:43
    Samuel Šichtař nejprve udržel kotouč na modré a po chvíli i vypálil, jeho střela však byla zblokována. Puk z pásma vyprovodí Václav Pešák.
     
    15:20
    Domácí v plném počtu.
     
    15:49
    Jeden z domácích to zkusil z pravého křídla, brankář brněnských přerušuje hru. Kometa se hned po vhazování chtěla vysvobodit a povedlo se. Puk letí přesně na hůl Marka Uherka, který rozehraje.
     
    16:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    David Röss – 2 min., krosček.
     
    16:45
    Žlutomodří rozvinuli kombinaci, zatím však nestřílí.
     
    17:13
    Kotalovi se bomba nepovedla, kotouč se mu smekl z hole, domácí však drží pásmo!
     
    17:36
    Až teď přichází vyhození, Zlín je však rychle zpět.
     
    18:01
    Nahození do brankoviště kde operuje Adam Klimek! Když Oliver Lukaštík viděl že se schyluje ke strkanici také se jel na Martina Fajmona zblízka podívat, vše je však rychle vyřešeno.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Oliver Lukaštík – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Samuel Šichtař – 2 min., hrubost.
     
    Tresty se vykrátily, nyní už hrajeme 5 na 5.
     
    19:25
    David Röss dojíždí puk za branku, dlouho se zde však neohřál, hrají ševci.
     
    19:47
    Souboj u trestných lavic vyhrává domácí celek, který zaváží do pásma.
     
    19:55
    Nejnebezpečnější lajnou 1. třetiny jednoznačně je Vaculík – Holba – Heš. Tato trojice si vybojovala další šanci, zasahuje však Martin Fajmon!

    Čeká nás ještě jedno vhazování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina se, především její start se domácím Beranům povedla na výbornou! Ševci se rychle dostali do dvoubrankového vedení, činila se především formace s Jakubem Hešem, Matějem Holbou a Martinem Vaculíkem! Tito tři si nejen vypracovali obě gólovky, ale také několik dalších šancí.

    Marek Uherek v bráně neměl málo práce, nicméně žádný gólmanský zázrak také vytahovat nemusel. Spoluhráči mu pomohli při oslabení, které také odehráli velmi kvalitně.

    Žlutomodrá přesilovka se sice odehrála v pásmu, tady je však co zlepšovat, domácí téměř nestříleli. Jednou to zkusil Kotala a málem si zlomil hůl, po Klimkových dorážkách pak přišel jen vzájemný trest pro Lukaštíka a Šichtaře.

    Ševci tak pokračují ve stejném (produktivním) duchu jako končili zápas s Porubou, vědí však že musí zásadně zlepšáit defenzivu a to se jim zatím daří!

    Po 20 ti minutách moravské dorostenecké derby 2:0 pro Zlín, Kometa musí dotahovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:15.
     
    Kometa se vrací na led, ještě čekáme na Berany a 2. třetina může započnout.
     
    A už se nám vracejí i žlutomodří borci vedení Marekm Uherkem, PSG aréna je připravena na prostřední periodu.
     
    A už se nám vracejí i žlutomodří borci vedení Marekm Uherkem, PSG aréna je připravena na prostřední periodu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Tohle nahození je protečováno za branku, před jedním z hostů jej však dojede Matěj Kotala.
     
    20:46
    Jakub Heš se ve středním pásmu chtěl trhnout a ujíždět na bránu, byl však včas vyrušen a kotouč ztratil.
     
    21:39
    Jakub Zduba pálí, jeho pokus je sražen, hostující jedenáctka se však nevzdává a bojuje o kotouč.
     
    22:28
    Jakub Heš chtěl pelášit za pukem, ten na něj však byl příliš rychlý. Zpracuje ho brankář Martin Fajmon.
     
    22:32
    David Röss chtěl Uherka načapat na levé tyči, ten se však nedal.
     
    23:39
    Marek Uherek přerušuje hru.
     
    24:09
    Tadeáš Schmied chce vyhodit, stále se mu však u kotouče motají dva hosté. Berani si nakonec přeci jen poradili a zakládají útok.
     
    24:49
    Rutinní zákrok pro strážce zlínské svatyně, Uherek má puk v náručí.
     
    25:25
    Jeden ze žlutomodrých beků upadl, situace končí beraním icingem.
     
    25:41
    Tomáš Mikel to zkoušel od modré, hradbu těl před sebou však neprostřelil.
     
    26:20
    Matěj Kotala si dost vehementně klepe o přihrávku, nakonec ji však nedostane...
     
    26:38
    Berani zahájili slušný zámek, který však nyní končí. Dopředu jde Kometa.
     
    26:51
    Samuel Šichtař prověřil brankáře Uherka střelou z levého křídla, žlutomodrý brankář si povyjel a vyráží betonem.
     
    27:16
    Martin Fajmon přerušuje hru.
     
    28:19
    Marek Uherek viděl, že dojíždějící kapitán hostí Röss by mohl znamenat problém a tak raději přikrývá kotouč.
     
    28:50
    Martin Vaculík to zkusil poměrně z úhlu, brankáře modrobílých však nepřekvapil.
     
    28:57
    Kotouč se odstěhoval do ochranné sítě, sudí hru zastavují.
     
    29:29
    Tomáš Mikel naznačil střelu a nakonec posílá po mantinelu, kde se kus černé gumy zasekl mezi hráči.
     
    30:09
    Žlutomodří teď poměrně často okupují soupeřovo území, tutovka z toho však zatím nebyla.
     
    30:20
    Teď si modrobílá defenziva odpočine, přichází icing.
     
    30:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Samuel Šichtař z úhlu vrátil kotouč do hry, přebral jej Červenka, našel VOJTĚCHA KUBÍNA a ten dává gól! 2:1! Asistence: Michal Červenka.
     
    30:49
    Jeden z hostí to hned zkusil z mezikruží backhandem, Uherek připraven.
     
    31:47
    Matěj Kotala si vyskočil aby ze vzduchu zpracoval kotouč, mezitím však vyjel z pásma a musí založit novou akci.
     
    31:50
    Ofsajd Beranů.
     
    32:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci si dvoubrankové vedení berou zpět, prosazuje se nejproduktivnější Beran JAKUB FROLO! 3:1. Asistenci doplníme.
     
    32:39
    Úmyslný ofsajd, hra se přesouvá k Marku Uherkovi.
     
    33:30
    Tohle bylo nebezpečné! Jakub Zduba najížděl levým křídlem, přes beka vypálil a zkusil zaskočit Uherka. Ten chytá kotouč do náruče a přerušuje hru.
     
    34:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beranům to v posledních minutách střílí! MATĚJ HOLBA pokračuje ve skvělé spolupráci s Hešem a Vaculíkem a dává své první góly v sezoně. 4:1. Asistence doplníme.
     
    34:48
    Hosté chtěli odpovědět, po nájezdu do pásma přišla zadovka a střela. Kotouč nepříjemně vyplaval u tyčky vedle přesouvajícího se Uherka a následně ještě vyletěl do vzduchu. Jeden ze žlutomodrých beků jej rukou odpaluje do rohu.
     
    36:22
    Jakub Zduba viděl dezorientovaného Uherka a šel si pro dorážku, velmi brzy si ho vyhlédli domácí obránci.
     
    36:43
    Další ostrý nájezd do brankoviště, hra se začíná vyostřovat.
     
    36:43
    Jan Kopřiva si ještě jede celou situaci vysvětlit s rozhodčími.
     
    37:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Demolice! Berani nejprve šli do přečíslení 2 na 1, to ještě gólman hostí vyřešil. Akce však pokračovala, sám v brankovišti se zjevil důrazný DOMINIK KOS a přes Fajmonův beton uklízí puk do sítě. 5:1, ševci Kometu drtí! Asistence doplníme.
     
    38:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Oliver Lukaštík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:36
    Uherek přerušuje hru.
     
    38:49
    Kombijnace hostí, ti zatím nestřílí.
     
    Pozor, máme tu signalizovanou výhodu, Berani jdou do tří!
     
    38:53
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jan Kopřiva – 2 min., krosček.

    Kometa rychle odevzdává kotouč, začíná přesilovka 5 na 3!
     
    39:05
    Zákrok Marka Uherka, hra přerušena.
     
    39:13
    Ofsajd, Kometa se sama vyhání z pásma.
     
    39:37
    Skrumáž v brankovišti, jeden z beků nabírá kus černé gumy na vidle a vyhazuje.
     
    39:49
    Jakub Heš odvádí výtečnou práci, s pukem se projíždí středním pásmem a šetří čas!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou 40 minut dnešního dorosteneckého souboje.

    Dlouho se borci na ledě drželi docela při zemi, hra sice plynula, oba celky si zaútočily, žádná skutečně velká šance se však nenaskytla...

    Až v polovině základní hrací doby se nám s góly roztrhl pytel. Kometa nejprve snížila a plna nové energie chtěla vyrovnat, Jakub Frolo a za chvíli i Matěj Holba byli proti. Ševci se rozjeli a vyváří si pohodlný polštář. I Brno ještě mělo šanci, charakteristickým prvkem jsou ostré nájezdy do brankoviště Marka Uherka kde samozřejmě vznikají strkanice...

    Právě po důrazu v brankovišti se však prosadil Dominik Kos, borec který jak včera tak dnes ukazuje že pobyt v těchto lokalitách mu rozhodně není cizí.

    Zlín však stále nemá vyhráno, hned na startu 3. třetiny jej čeká oslabení 5 na 3. To zatím zvládá, udrží hostující střelce na uzdě?
     
    Další třetina začne přibližně v 19:01.
     
    V oslabení čeká Berany ještě 25 vteřin ve formátu 5 na 3, trest Jana Kopřivy vyprší zhruba minutku po vhození prvního buly závěrečné periody.
     
    Tentokrát se jako první vracejí na led Berani, Kometa je následuje za několik okamžiků.
     
    Ve středním pásmu už probíhá porada elitní přesilovkové letky, ta se pokusí na Berany vyzrát ideálně do 25 vteřin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Kotouč se odráží za hostující bránu, Brno musí zpět.
     
    40:38
    Berani už ve čtyřech, přišla střela z pravého kruhu, forward v modré však přestřelil.
     
    40:55
    Ještě jedna střela a Berani jsou kompletní. Krizový moment přežijí.
     
    41:56
    Dominik Kos přechytračil na vlastní modré trochu naivního beka soupeře a málem ujel do šance. Druhý obránce Komety však našlápl a tomuto úmyslu zabránil.
     
    42:44
    Zakázané uvolnění Beranů, ti jsou v těchto chvílích zavaření ve vlastním pásmu...
     
    42:49
    David Röss na levém křídle ve slušné šanci, kotouč si potáhl a vypálil! Uherek připraven.
     
    43:37
    Matěj Holba zkusil kulišárnu zpoza brány, kotouč vyplaval před Fajmonem, který kus černé gumy lapil ze vzduchu.
     
    44:02
    Matěj Kotala musí přišlápnout, na záda mu dýchá hned dvojice soupeřů. Zlínský obránce situaci ustál.
     
    44:23
    Marek Vyhlídal to zkusil svou jedovkou od modré, obětavě padajícího obránce sice prostřelil, na Marka Uherka si však nepřišel, jeho lapačka si puk našla
     
    44:59
    Střela kterou zblokoval Adam Klimek! Zlínský útočník nyní v bolestech sprintuje směr střídačka. Dostalo se mu alespoň uznání všech svých parťáků.
     
    45:57
    Propagační pokus Martina Vaculíka, pro puk však dojížděli ještě jeho parťáci a u Martina Fajmona bylo nakonec docela horko!
     
    46:18
    Martin Vaculík podruhé! Jeho šikovná kličkovaná končí poodskočeným kotoučem.
     
    46:44
    Ofsajd Komety.
     
    47:35
    Ada Klimek se dostal do souboje s obráncem Mitrem, kterého počastoval ostrým hitem.
     
    48:17
    Luka Pečner inkasoval přihrávku skrz střední pásmo a málem proskočil mezi dva obránce. Se zpracováním to každopádně bylo horší, puk se stěhuje do rohu.
     
    48:59
    Drobné zmazky žlutomodrých při střídání, nakonec je vše v pořádku.
     
    49:34
    Martin Vaculík naslepo hledal někoho před brankou, tentokrát tam však nebyl ani Heš ani Holba...
     
    50:28
    Adam Klimek našlápl na pravém křídle a předal úplně volnému Dominiku Kosovi na levou tyč! Důrazný forward nedokázal po těžkém pasu řádně vypálit, puk se však i tak zavrtěl a chvilku si to mířil za Fajmona! Ten nakonec situaci vyřeší.
     
    51:26
    Berani se snažili situaci ještě dojet, nakonec se však píská icing.
     
    51:35
    Tahle hostující střela hned po vhazování jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    52:04
    Martin Vaculík a jeho elegantní bekhendová klička ze středu! Hostující gólman vyráží špičkou levého betonu!
     
    52:51
    Jakub Heš se ještě natahoval po dorážce v brankovišti, na puk však nedosáhne.
     
    53:50
    Ostrá střela modrobílých, za Markem Uherkem zvoní tyč!
     
    54:14
    Luka Pečner si na středu klepl o puk, dostal jej a vystřelil. Kotouč se mu však v rozhodujícím okamžiku smekl a tento pokus tak nebezpečný není.
     
    54:53
    Obránce Patrik Antony si udělal výlet až za bránu, obrkoužil pásmo a předává na modrou.
     
    55:39
    Kotouč o mantinel pro Frola, Berani jej však nezachytí před modrou a musejí z pásma.
     
    56:25
    Zápas se už spíše dohrává, dorostenci z Brna začínají tušit že dnes jim tady pšenka nepokvete.
     
    57:16
    Ani ševci se nikam neženou a trpělivě rozehrávají u Marka Uherka.
     
    57:41
    Jan Valášek to zkusil z úhlu, puk se otřel o boční síťku.
     
    58:04
    Kotala na Vaculíka, ten z otočky našel ve středním pásmu Jakuba Heše, který chtěl jít dopředu, kotouč však ztratil.
     
    58:35
    Dominik Kos přebral kotouč na modré, vystavil se však ofsajdu a hra je přerušena.
     
    58:55
    Icing žlutomodrých.
     
    Rozhodčí opravují svůj verdikt, vhazuje se na středovém kruhu.
     
    59:13
    Hampl se dral za pukem, ale nezíská jej.
     
    59:51
    Ještě ostrý hit Michala Červenky u trestných lavic a zápas končí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec!

    Berani už ve třetí části nepřipustili žádné drama, klíčem bylo ubránit půl minutky přesilovky 5 na 3. Poté se sem tam ještě nějaká šance objevila, nebyla to ale žádná ofenzivní show.

    Ševci vítězí díky parádnímu vstupu a výborné odpovědi na snižující branku, celý zápas však byl na vysoké úrovni. Zlín k ofenzivnímu potenciálu přidal zlepšenou defenzivu a odvěkého rivala poráží vysoko 5:1!
     
    To je ode mne pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost, doufám že jste si zápas užili a zase se budu brzy těšit u dalších zápasů (nejen) z hokejového Zlína.

    Hezký víkend.
    (19:32:45)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 1. Holba (Vaculík, Heš), 6. Vaculík (Holba), 33. Frolo, 35. Holba, 38. Kos – 31. Kubín (Červenka)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Mořkovský, Kopřiva, Mikel, Uřičář, Lukaštík, Schmied – Vaculík, Holba, Kos, Pečner, Valášek, Pešák, Frolo, Hampl, J. Heš, Klimek
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Kometa Brno: Fajmon (Hradil) – Zubíček, Jurný, Spanel, Mitro, Antony, Vyhlídal – Hamák, Kubín, Šichtař, Zbuda, Červenka, Šebela, Röss, Pavlík, Halačka, Štulo, Volf
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Karpíšek – Kleprík, Husák
    thejrc.org