Mladá Boleslav – K. Vary 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Třinec 4:3 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Zlín – Plzeň 1:3 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:1 (3:2 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 23.09.2022, 15:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    52:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po hraničním vyloučení Pajera, jenž se srazil s brankářem hostů, také Slezané využívají přesilovku. JONÁŠ JOBÁNEK dostal kotouč na levý kruh a překonal Tichého střelou nad jeho lapačku. To bude ještě drama! Asistence: Jan Moškoř, Filip Hrůzek.
     
    50:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá přesilovku a odskakuje do dvoubrankového vedení! Pajer nahazoval od modré čáry před branku, kde byl dobře zaparkovaný JAN NEVŠÍMAL, jenž tečoval Pajerovu střelu. Asistence: Lukáš Pajer, Michal Beneš.
     
    30:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku! Holinka adresoval přihrávku přes brankoviště pro JONÁŠE JOBÁNKA, jenž za pomoci odrazu propálil přesunujícího se Tichého. Asistence: Miroslav Holinka, Filip Hrůzek.
     
    26:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    JAN VENCL dostal přihrávku na mezikruží. Šikovně si obhodil obránce a nekompromisní střelou překonal Klimka nad jeho lapačku. Asistence: David Brožek, Matěj Novotný.
     
    17:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    DAVID BROŽEK odebral kotouč jednomu z obránců a postupoval sám na Klimka. Hradecký útočník v pádu zakončil mezi betony a dostal svůj tým do jednobrankového vedení! Bez asistence.
     
    03:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! LUKÁŠ PAJER dostal přihrávku ve středním pásmu a ujel v oslabení sám na bránu. Tváří v tvář Klimkovi vystřelil na lapačku a srovnal stav utkání –⁠ 1:1. Asistence: Petr Moravec, Martin Hrbek.
     
    00:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom! Brankář Tichý zastavil nahozený kotouč za svou klecí. Oceláři se dostali díky výbornému forčeku na kotouč a TOMÁŠ ŠILAR překvapil Tichého střelou z levého kruhu. Třinec se tak po deseti vteřinách ujal vedení! Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 4. Pajer (Moravec, Hrbek), 18. Brožek, 27. Vencl (Brožek, Novotný), 51. Nevšímal (Pajer, Beneš) – 1. Šilar, 31. Jobánek (Holinka, Hrůzek), 53. Jobánek (Moškoř, Hrůzek)


    Mountfield HK: Tichý (Kasal) –⁠ Hrbek, Táborský, Brotánek, Žaba, Havlíček (C), Hušek, Boukal –⁠ Brožek, Novotný, Moravec, Pajer, Kopecký, Klíma, Prášek, Idžan, Vencl, L. Král, Nevšímal, Michal Beneš.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Oceláři Třinec: Klimek (J. Král) –⁠ Kyselý, Buják, Andrle, Kareš (C), Hrůzek, Kremnický –⁠ Pánek, Bartoš, Kozlík, Hlávka, Šutý, Gerych, Spěváček, Holinka, Cedzo, Volas, Šilar, Moškor, Jobánek.
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Zavřel, Bernat –⁠ Bohuněk, Jiruška
    thejrc.org