Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Kolín – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 1:2 (kon.)
Šumperk – Jihlava 1:4 (kon.) | Zlín – Vsetín 0:2 (kon.) | Pardubice B – Prostějov 4:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 24.09.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky a příznivce!

    Den na, který valašský region dlouhé roky čekal je zde! Po letech se střetnou dva odvěcí rivalové – Zlín a Vsetín, to vše v rámci 4. kola Chance ligy.

    Při sledování tohoto prvoligového svátku vám přeji příjemnou zábavu.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Vsetín je posledním celkem, který je v nové sezoně 1. ligy stoprocentní! Valaši odehráli tři zápasy, posbírali 9 bodů a okupují první místo v tabulce!

    Valaši nejprve rozložili Šumperk, porazili pardubické "béčko" i silnou Porubu. To vše při působivém skóre 13:4!

    Až teď ovšem přichází ta pravá prověrka. Zlín má (podobně jako Vsetín) postupové ambice, půjde tedy tak trochu o souboj titánů.

    Nejlépe se zatím nepřekvapivě daří Luboši Robovi, což je borec, který každý rok atakuje ty nejvyšší pozice a získává nejednu individuální cenu. Se svými třemi brankami a čtyřmi asistencemi drží druhé místo jak v produktivitě, tak mezi střelci.

    Obrovskou posilu získali žlutozelení do brány. Maksim Žukov byl doposud oporou Jihlavy, které výrazně pomohl vyhrát první ligu. Žukov několikrát ukázal, že je mužem především pro play off, nyní však vede statistiky brankářů už po 3. kole!

    Mezi výrazné příchody zařaďme ještě slovenského útočníka Petera Lichance, finského snajpra Riku Sihvonena, exzlínského Pavla Klhůfka nebo velezkušeného obránce Ondřeje Němce! Přínosem by měl být i Lotyš se 199 starty v KHL Daniels Berzinš nebo brněnský Pavel Jenyš.

    Naopak mezi odchody připočítejme kapitána Radima Kucharczyka, jenž ukončil bohatou kariéru, syna současného trenéra Beranů Rostislava Vlacha Romana nebo Romana Půčka, který zamířil do Vítkovic. Angažmá ve Finsku zvolil talentovaný brankář Jakub Málek.

    Tento kádr je mimořádně silný, bude to však dnes stačit na největšího favorita soutěže?

    V dresu s Beranem na hrudi nastoupil žlutomodrý odchovanec Pavel Klhůfek a Ondřej Němec.

    Nejproduktivnější hráči:

    Luboš Rob 3+4
    Daniel Klímek 2+2
    Pavel Jenyš 2+1
     
    PSG Berani Zlín:

    Ševci za sebou mají trochu vlažnější start... V 1. kole přišel výbuch s Kolínem, poté už dvě výhry, avšak nikterak přesvědčivé. Šumperk Berany dlouho trápil, Jihlava zápas dokonce dotáhla do 8. série nájezdů! Ty rozsekl Petr Mrázek. Zatím z toho tedy je 5. příčka, samozřejmě v takové fázi sezony stačí jedna, dvě výhry a situace je o řád lepší.

    To, že Zlín chce ihned zpět do Extraligy je více než jasné. Tomu také odpovídá skladba kádru. Zůstali hráči jako Kašík, Honejsek, Gazda, Kubiš, vrátil se Ondráček. To jsou ostřílená jména, v některých případech mluvíme o někdejších hvězdách nejvyšší soutěže. A takový Daniel Gazda v loňské sezoně atakoval národní tým! Do Baťova města se navíc vrátil účastník posledního MS Valentin Claireaux!

    Bodově se nejvíce daří Jiřímu Ondráčkovi se dvěma trefami a asistencí, obrácenou bilanci, tedy 1+2 má Daniel Gazda. Hned 6 borců pak je na dvou bodech.

    Zajímavá věc se udála v brankovišti. Jako jednička sice začal Libor Kašík, ten však tým proti Kolínu úplně nepodržel a do akce tak šel Daniel Huf. No a Huf chytá fenomenálně, co se čísel týče je lepší jen Maksim Žukov!

    Ze střídačky tento celek řídí staronová dvojice Rostislav Vlach – Juraj Jurík!

    Ještě doplňme, že zkušenosti s dresem soupeře má Michal Gago (z loňska) a obránce Jan Bartko. Trenér Rostislav Vlach na Vsetíně oslavil mistrovský titul!

    Nejproduktivnější hráči:

    Jiří Ondráček 2+1
    Daniel Gazda 1+2
    Valentin Claireaux 1+1
     
    Koho dnes sledovat?

    Michal Gago (ZLN): Důrazný útočník a zlínský odchovanec odehrál loňskou sezonu na Vsetíně. A nevedlo se mu špatně, posbíral 21 bodů. Následně se vrátil do Zlína, kde neplní nijak ofenzivní roli, hraje ve 4. formaci, své úkoly si však plní do puntíku. Mimo jiné už stihl bitku s šumperským Vratislavem Kunstem!

    Riku Sihvonen (VHK): Finský snajpr se do Česka prostřílel přes Polsko, po vzoru Markuse Korkiakoskiho se přesunul do Litoměřic, kde loni nasypal 28 gólů! Angažmá na Vsetíně pro něj znamená hrát o vyšší příčky, smělou ambicí je postup!

    Ondřej Němec (VHK): Na sklonku kariéry zvolil velezkušený obránce a mistr světa návrat domů. Ještě loni to zkoušel v extralize, konkrétně v barvách svého dnešního soupeře – Zlína. Němec byl lídrem na ledě i mimo něj, ani jeho výkony však sestupu nezabránily. Ten Ondřej Němec kousal jen velmi těžko. Nyní samozřejmě doufá ve šťastnější období.
     
    Historie vzájemných zápasů za posledních 15 let:

    Poslední ligové utkání spolu Zlín a Vsetín odehrály v roce 2007, ševci se tehdy radovali v poměru 4:1.

    V roce 2009 se oba celky střetly v přípravě, tehdy třetiligoví Valaši extraligovým Beranům nestačili a padli 7:1.

    V roce 2019 se oba týmy měly opět utkat, zápas měl být v rámci přerovského ZUBR Cupu perlou přípravy. Pořadatelství se však přehazovalo ze Zlína na Vsetín, přes Uherské Hradiště zpět na Lapač až bylo z bezpečnostních důvodů zrušeno.

    Přípravná utkání Zlína s VHK jsou asi prokleté, letos se měl odehrát klasický "přípravák" na Vsetíně. Utkání bylo ukončeno po 20ti minutách kvůli mlze, která se nad ledem začala objevovat....

    Fanoušci obou táborů jsou natěšeni, tohle bude možná nejlepší zápas letošní základní části Chance ligy!
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – M. Novotný, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Suhrada – Köhler (A), Kindl, Pospíšil – Ondráček (A), Hejcman, Illéš – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Luža, Chludil, Gago.
    Trenér: Rostislav Vlach

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – O. Němec (A), Hryciow, Smetana (A), Ondračka, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Rob – Jonák (C), Přikryl, Sihvonen – Berger, Berzinš, Š. Bláha.
    Trenér: Roman Stantien

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Maštalíř, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získal kotouč pro hosty Peter Lichanec. Následně to byl právě on, kdo se mohl dostat k zakončení do zcela prázdné brány. K jeho smůle ale minul přihrávku od jednoho z jeho spoluhráčů.
     
    01:43
    Zpoza vlastní svatyně zakládá útočnou akci Mikuláš Zbořil. Po delším souboji v rohu kluziště u branky Zhukova jsou ale u puku opět hráči ze Vsetína.
     
    02:42
    K jedné z prvních střel Beranů se dostal od levého kruhu Martin Novotný. Ten ale svým zakončením zcela minul bránu. Toto zaváhání ho ale nakonec moc mrzet nemusí, jelikož se puk přece jenom dostal k jednomu z jeho spoluhráčů.
     
    03:41
    I přes menší zaváhání Daniela Hufa se ševci opět dostávají do útočného části kluziště. Hostům se ale přece jenom podařilo dostat k puku, nicméně ne na příliš dlouho, jelikož vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    04:10
    Po ofsajdu se dostává ke kotouči Jakub Husa, který okamžitě pálil ze středního pásma. Jeho zakončení ale brankáři Vsetína příliš problémů nezpůsobilo.
     
    04:39
    Na druhé straně se nicméně k podstatně zajímavější střele dostal Pavel Jenyš, a to z prostoru mezi kruhy. Ani jeho pokus ale neskončil za zády Hufa.
     
    05:38
    Své defenzivní schopnosti nyní předvedl Lukáš Chludil, který tvrdým hitem odstavil soupeře od puku. Díky tomu se ševci mohli přesunout do útočného pásma, to by je ale nesměla zastavit vlastní chyba v podobě ofsajdu.
     
    06:37
    A máme tady další bravurní zákrok od Daniela Hufa. Po šikovné kličce se sám před brankáře dostal Daniels Berzinš. Ten se pokusil vymíchat zlínského brankáře rafinovanou prací s pukem. Ani to mu ale na vsítění prvního gólu nestačilo.
     
    07:36
    Hostům se v poslední minutě podařilo usadit v útočném pásmu. Ani tento tlak proti zlínské čtvrté formaci ale nestačil na nějakou více nebezpečnou akci.
     
    08:35
    Před bránu soupeře se pokusil vyslat kotouč Jiří Ondráček. Jeho nabídka ale jenom projela brankovištěm, a to dokonce až do středního pásma, díky čemuž se můžou hlásit o slovo Vsetínští.
     
    09:34
    Díky nabídce téměř přes celé kluziště se mohl dostat do zajímavé šance Peter Lichanec. K jeho smůle ale kotouč po cestě zblokoval jeden ze zlínských obránců, který ho poslal mimo kluziště.
     
    10:33
    Zpoza vlastní brány zakládá útočnou akci Jiří Říha. Toto tažení vstříc bráně Daniela Hufa ale nemělo příliš dlouhého trvání, jelikož se po souboji v rohu kluziště dostali k puku opět Berani.
     
    11:32
    Tak toto byla velmi nebezpečná střela, kterou vyslal od levého kruhu Pavel Klhůfek. Jeho zakončení bylo nebylo vůbec špatně, i tak ale skončilo v lapačce zlínského brankáře.
     
    12:31
    Po buly po pravici Maxima Žukova se v útoku drží domácí. Ti ale zatím nedokázali vyprodukovat ani jednu střelu, a to hlavně díky dobrému napadání ze strany soupeře.
     
    13:30
    A máme tady další zajímavou akci ze strany Vsetína. Tentokrát na jejím konci stál Roman Přikryl, který pálil opět od levého kruhu. Jeho pokus už byl ale o něco horší, jelikož ani netrefil bránu.
     
    14:29
    Na druhé straně se pokusil ohrozit svatyni hostů Tomáš Pospíšil, ani jeho pokus ale nebyl nějak úspěšný, jelikož ho zblokoval jeden z obránců soupeře svým tělem.
     
    15:28
    Z podobné pozice nyní pálil i Daniel Bukač. Jeho pokus už byl o něco blíže ke gólu, jelikož alespoň doletěl k bráně. Dobře připravený Maxim Žukov ho ale dokázal pohotově zastavit svými betony.
     
    15:38
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Lukáš Chludil – 2 min., držení.
     
    16:37
    Po zcela zbytečném vyloučení ze strany domácích jsme zatím byli svědky pouze pár střel ze strany hostů. Za zmínku nicméně stojí ta, o kterou se postaral Luboš Rob, když vyslal kotouč na bránu z bezprostřední blízkosti.
     
    17:36
    Přesilovka se nám pomalu chýlí ke konci a vypadá to, že zůstane nevyužita, jelikož se kotouč nyní nachází u brány Vsetína. Jde vidět, že více hostům svědčí hra pět na pět.
     
    18:35
    Po zakázaném uvolnění soupeře se ke kotouči v útočném pásmu dostávají opět ševci. Jejich hra ale ani tentokrát nedokázala vyprodukovat žádnou střelu.
     
    19:34
    Po vhazování dokázal vybojovat na hranici útočného pásma kotouč Daniel Gazda. Nakonec ale takto jenom zpracoval puk soupeři, který se tak opět dostává k zakončení. Jeho autorem byl Adam Hořanský, který pálil od levého kruhu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky poměrně vyrovnané hry na obou stranách, což se projevilo na skóre na skóre, které je od začátku zápasu stále nezměněné. I přesto nám ale tento souboj titánu přinesl poměrně dost střel na obě svatyně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Úvodní vhazování druhé dvacetiminutovky dopadlo lépe pro ševce, díky čemuž se dostal k zakončení Jiří Ondráček. Jeho nebezpečný pokus od pravého kruhu ale skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    21:43
    Blízko k prosazení se měl rovněž i Jakub Illéš. Ten mohl kotouč dorazit do zcela prázdné brány z bezprostřední blízkosti. Ve velkém zmatku si ale puku nevšiml, a tak mu pouze projel mezi nohami mimo svatyni.
     
    22:42
    Velké hrubky se ve středním pásmu dopustil Daniel Gazda. Ten při pokusu o vyhození puku do útočného pásma trefil pouze záda soupeře, který mohl jít do samostatné úniku. K jeho smůle se ale nestihl včas zorientovat, a tak o tuto šanci přišel.
     
    23:41
    Po vhazování u svatyně Daniela Hufa a následném bleskurychlém přesunu do útočného pásma se dostal ke střele od pravého kruhu Tomáš Pospíšil. Jeho pokus ale pouze minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    23:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Marek Voženílek – 2 min., faul kolenem.
     
    24:48
    Po velmi ostrém faulu jednoho z hostů se v útočném pásmu drží ševci, kterým jde zatím přesilovka o poznání lépe. Nejblíže ke gólu měl zatím Denis Kindl, který dorážel puk do brány z velké blízkosti. K jeho smůle ale trefil pouze betony brankáře.
     
    25:47
    O další střelu se postaral Petr Mrázek, který pálil od pravého kruhu. Jeho pokus ale nadzvedl jeden z obránců do ochranné sítě. Stejně dopadl i následný pokus Daniela Gazdy.
     
    26:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady první gól utkání dámy a pánové! Nevyužití přesilovky přímo ukázkově potrestal RIKU SIHVONEN. Ten svým zakončením od pravého kruhu trefil přímo levý růžek svatyně soupeře. Asistence: Roman Přikryl.
    26:17 Riku SIHVONEN - 0:1
     
    26:54
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Mikuláš Zbořil – 2 min., hákování.
     
    27:53
    Po vhazování v útočném pásmu se okamžitě dostal k zakončení Ondřej Němec. Jeho pokus ale skončil pouze v lapačce gólmana. O pár vteřin později nicméně pálil znovu, v tomto případě ale trefil pouze betony brankáře.
     
    28:52
    Ani tato přesilovka není ze strany hostů nějak ukázková. V tomto případě jsme sice viděli o pár střel více, i přesto ale více času strávili ve vlastním než v útočeném pásmu.
     
    29:51
    Tak toto byla zatím největší šance ševců, do které se dostal Antonín Honejsek. Ten se po velké chybě jednoho z obránců Vsetína dostal do samostatného úniku. Svou kličkou se pokusil prostrčit kotouč mezi betony brankáře, to se mu ale vůbec nepodařilo.
     
    30:50
    Mezitím co se na stadionu začíná tvořit mlha, stejně jako v přátelském derby, kdy se hrálo Na Lapači, se čím dál tím více dostávají do hry hosté. I díky tomu se jim právě podařilo vybojovat vhazování u svatyně Hufa.
     
    31:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól vážení! Postaral se o něj svou tečí VÍT JONÁK, který překvapivě změnil směr letícího puku. Brankář pak neměl nejmenší šanci jakkoli zasáhnout. Asistence: Ondřej Němec a Roman Přikryl.
    31:40 Vít JONÁK - 0:2
     
    32:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Peter Lichanec – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    33:35
    A máme tady druhou početní výhodu ševců. V tomto případě jim ale nevychází vůbec podle představ, jelikož během úvodní minuty nevystřelili na bránu ani jednou.
     
    34:34
    K první střele na bránu se pár vteřin před koncem dostal Mikuláš Zbořil, který pálil od modré. Jeho pokus sice doletěl až k bráně, tam ho ale zastavil brankář svými betony.
     
    35:33
    K podobnému zakončení se nyní dostal Dominik Luža. Ani on si ale nevedl o moc lépe, jelikož jeho střelu zblokoval jeden z obránců, který ji poslal do ochranné sítě.
     
    36:32
    Zpoza brány soupeře se pokusil do brankoviště procpat kotouč Mikuláš Zbořil. To se mu ale ani na několikátý pokus nepodařilo, a to hlavně kvůli dvěma nepříjemně dotírajícím obráncům. Díky tomu tak schoval puk pod svou lapačku Žukov.
     
    37:31
    O střelu od pravého kruhu se pokoušel Tomáš Pospíšil. Nakonec se ale k zakončení vůbec nedostal, jelikož mu v kritický moment nadzvedl hůl jeden z obránců.
     
    38:30
    Od vlastní svatyně se pokusil založit útočné tažení dlouhou přihrávkou Michal Hryciow. Jeho nabídka ale skončila mimo kluziště, a to kvůli teči jednoho z obránců soupeře.
     
    39:29
    Po vhazování u branky Maxima Žukova se dostali k puku jeho spoluhráči. Ti ale nikam nespěchají, jelikož po posledním přerušení hry nemohli střídat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21.
     
    Druhá třetina nám nabídla podstatně zajímavější a akčnější hokej, než ta úvodní, což se následně projevilo i na skóre. Právě díky dvěma gólům vedou hráči z Valašska. Je ale překvapivé, že obě tyto branky padly při hře pět na pět, protože i trestů bylo o poznání více.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., podrážení.
     
    41:23
    Rychlé vyloučení soupeře hraje náramně hráčům Vsetína do karet. Jejich přesilovky ale zatím nebyly zrovna dvakrát ukázkové a jinak tomu není ani tentokrát, jelikož se zatím dostal ke střele pouze Jan Berger.
     
    42:22
    Druhá půle početní výhoda byla ze strany hostů o poznání lepší, o čemž svědčí i ostrá střela Daniela Klímka od pravého kruhu. Ani to ale zatím nestačí na změnu skóre.
     
    43:21
    Ihned po konci oslabení se o slovo opět hlásí ševci, kteří se ihned dostávají do útoku. Toho se pokusil využít svou střelou Pavel Kubiš. Jeho pokus ale skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    44:20
    O střelu od pravého kruhu se na druhé straně postaral Ondřej Smetana. Jeho ledabylý pokus ale Danielu Hufovi nenatropil žádné velké problémy. Na následném buly se navíc k puku dostávají opět Berani.
     
    45:19
    Do zajímavého přečíslení dva na jednoho se dostali hosté. V tomto případě se jim ale ani nepodařilo vystřelit, natož se tak prosadit. Mohl za to hlavně Antonín Honejsek, který zastavil křižnou přihrávku obětavým pádem.
     
    46:02
    Své dobré bruslařské schopnosti nyní předvedl Jakub Illéš, který se díky svým rychlým nohám dokázal procpat až před brankáře. Nepodařilo se mu ale už ustát kvalitní defenzívní práci jednoho z obránců, který mu tak znemožnil zakončit.
     
    46:16
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Štěpán Bláha – 2 min., hákování.
     
    47:15
    V porovnání se soupeřem měli Berani dneska přesilovky podstatně lepší. Tentokrát tomu ale tak není, jelikož se jim kromě jednoho nahození do brankoviště nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu.
     
    48:14
    I tato početní výhoda zůstane pravděpodobně nevyužita, skóre se ale mohlo měnit na opačné straně. K odraženému puku se totiž dostal Daniels Berzinš, který se tak ocitl v samostatném úniku. Jeho zakončení ale bravurním zákrokem betony zastavil Huf.
     
    49:13
    O další střelu hostů se nyní postaral Šimon Jenáček. Jeho pokus od modré ale nedoletěl ani k brankáři, jelikož ho zblokoval jeden z obránců soupeře.
     
    50:12
    Do dalšího útočného tažení se hrnuli hráči ze Vsetína. K jejich smůle je ale zastavila vlastní chyba v podobě ofsajdu. Na následném vhazování navíc vybojovali puk ševci.
     
    51:11
    Ani ševci ale nechtějí zůstat pozadu. Důkazem toho byla nebezpečná střela z prostoru mezi kruhy, o kterou se zasloužil Jakub Illéš. Jeho pokus ale skončil mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:28
    Po dalším vyloučení z řad domácích mají šanci na vstřelení možná definitivní branky hosté. Nejblíže k tomu měl autor první branky Riku Sihvonen, který pálil od levého kruhu.
     
    53:27
    Kromě zmíněné střely se už hráči z Valašska na více nezmohli, a to i přesto, že času v útočném pásmu strávili podstatně více, než v předchozích přesilovkách.
     
    54:26
    Čas pro Berany plyne neúprosným tempem a výhra za tři body je pro ně vzdálená už poměrně daleko. Alespoň o snížení se nyní pokusil Daniel Bukač, kterému ale střela vůbec nesedla.
     
    54:36
    Po dalším vhozeném předmětu na ledovou plochu při přerušené hře konzultují sudí s kapitány a pořadateli další průběh zápasu. Nutno dodat, že se tato situace nestala poprvé.
     
    55:35
    Tak přece jenom nám hra pokračuje, nicméně je momentálně podstatně opatrnější z obou stran. Dokazuje to i fakt, že se hra odehrává hlavně ve středním pásmu.
     
    56:34
    Zpoza vlastní svatyně se nyní pokusil založit útočnou akci Martin Novotný. Jeho nabídka ale nenašla vůbec nikoho a tak skončila pouze zakázaným uvolněním. Následné vhazování navíc dopadlo přívětivě pro hosty.
     
    57:33
    Hra se v poslední minutě odehrává hlavně na území ševců, čehož se nyní pokusil využít i Daniel Klímek. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy ale skončil pouze na vyrážečce zlínského gólmana.
     
    58:26
    Oddechový čas pro tým PSG Berani Zlín.
     
    59:22
    Ševci zkoušejí riskantní hru bez brankáře. Početní výhoda se jim ale zatím nepodařilo jakkoli využít, jelikož prohráli buly v útočném pásmu.
     
    59:41
    O jednu z posledních střel utkání se nyní postaral Antonín Honejsek. Jeho prudký pokus od modré sice nadělal brankáři jisté problémy, nakonec ho ale chytil do lapačky.
     
    Konec zápasu.
     
    Závěrečná třetina nám nabídla hru, ve které předváděli lepší hru hosté, a možná i díky tomu si udrželi dvoubrankové vedení a zasloužené tři body. V závěru dvacetiminutovky se sice pokusili ještě Berani vzdorovat v šesti, ani to jim ale nestačilo ani na snížení.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:06:48)
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 27. Sihvonen (Přikryl), 32. Jonák (O. Němec, Přikryl)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – M. Novotný, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Suhrada – Köhler (A), Kindl, Pospíšil – Ondráček (A), Hejcman, Illéš – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Luža, Chludil, Gago.
    Trenér: Rostislav Vlach

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – O. Němec (A), Hryciow, Smetana (A), Ondračka, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Rob – Jonák (C), Přikryl, Sihvonen – Berger, Berzinš, Š. Bláha.
    Trenér: Roman Stantien

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Maštalíř, Blažek
    ocianews.com