Zlín – Sparta 5:6 (kon.) | Olomouc – Plzeň 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (2:3 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:1 (po pr.)
Liberec – K. Vary 3:4 (po pr.)
konec
Berani Zlín
5:6 (1:3, 2:1, 2:2)
HC Sparta Praha
Sobota 24.09.2022, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    59:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    No.... Tak to jen pro ševce studená sprcha! ALBERT BAREŠ vypálil ihned po vhazování, kotouč mu přistál na holi naprosto přesně a prudkou ranou jej posílá do sítě První gól i bod osmnáctiletého útočníka v sezoně! Asistence: Michal Vitouch.
     
    57:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Domácí obránci prohráli souboj za brankou, ztratili puk a ten byl předán ARTMU HRABOVETSKYIMU, který vletěl mezi kruhy jako velká voda! Z první vystřelil a skóruje. 5:5. Asistence: Martin Vašíček a Martin Böhm.
     
    42:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    RICHARD MAREK obrací skóre! Zlínští plni nových sil a elánu vletěli do pásma, Marek využil spolupráce s parťáky z lajny a skórují! 5:4! Asistence: Lukáš Heš a Jakub Čechmánek.
     
    41:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Po Zavřelově pokusu a několika odrazech se puk snesl před bránu, kde operoval Dědek a především ŠIMON FRÖMEL! Zlínský lídr stál na pravé tyči a ve správný okamžik doklepl kotouč do sítě! Asistence: Matěj Zavřel a Matyáš Dědek.
     
    38:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! ADAM LACIGA, jak je to u něj dobrým zvykem šel do brankoviště pro dorážku, vrtící se kotouč zpracoval a doplácal jej do sítě. Ševci jsou na dostřel! Asistence: Jakub Čechmánek a Lukáš Heš.
     
    27:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané si berou zpět dvoubrankové vedení! ONDŘEJ HRABÍK ve spolupráci s dalším produktivním Sparťanem Michalem Vitouchem dává svůj druhý gól a na zimním stadionu Luďka Čajky svítí skóre 2:4. Asistence: David Sečák a Michal Vitouch.
     
    21:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sníženo! JAKUB ČECHMÁNEK výborně pracoval na brankovišti, Lacigovu střelu přesně ztečoval mezi betony hostujícího gólmana a dává důležitou branku. 2:3! Asistence: Adam Laciga.
     
    18:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    3:1 Sparťané šli tvrdě do brankoviště, Tobiáš Synek dělal co mohl, skončil bezmocně na zemi a důrazný ONDŘEJ HRABÍK za něj kotouč došťouchal. Hosté jdou do trháku – 1:3! Asistence Martin Böhn a Michal Vitouch.
     
    16:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté obracejí, skóre! DAVID SENČÁK se uvolnil za brankou, vytočil se a zakončil za překvapeného Tobiáše Synka, jemuž puk propadl. 1:2. Asistence: Jan Hamršíd a Ondřej Hrabík.
     
    10:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! JAN HAMRŠÍD se natlačil za obranu, od Fábryho inkasoval přesnou přihrávku, nic nevymýšlel a ostře vypálil. Na tohle neměl Tobiáš Synek nárok – 1:1. Asistence: Andrej Fábry a Jakub Tůma.
     
    04:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Žlutomodří vedou! ŠIMON FRÖMEL vedl rychlý protiútok, vystřelil a jeho pokus zaplul až za Liemanna. 1:0. Asistence: Matyáš Dědek a Richard Marek.
    GSA

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 5. Frömel (Dědek, Marek), 22. Čechmánek (Laciga), 39. Laciga (Čechmánek, Heš), 42. Frömel (Dědek, Zavřel), 43. Marek (Heš, Čechmánek) – 11. Hamršíd (Fábry, Tůma), 17. Senčák (Hamršíd, Hrabík), 19. Hrabík (Böhn, Vitouch), 28. Hrabík (Sečák, Vitouch), 58. Hrabovetskyi (Vašíček, Böhm), 60. Bareš (Vitouch)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Burian, Nábělek, Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Babulík, Holba, Dědek, Pilát, L. Heš, Frömel, Marek, Matúšú, Laciga, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Sparta Praha: Liemann (Přikryl) – Pavlák, Tůma, Böhm, David, Červenka, Ducháč – Vašíček, Novák, Barreš, Mácha,
    Odehnal, Hrabík, Senčák, Hrabovetskyi, Fábry, Vitouch, Václavík, Höll Hamršíd

    Trenér: František Ptáček

    Rozhodčí: Kubičík, Obadal – Axman, Kučera
    thejrc.org