Havlíčkův Brod – Salzburg 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 24.09.2022, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    50:02
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení a poprvé v zápase vedou! Od zadního mantinelu nahodil kotouč na Sigmunda NOAH SAMANSKI, který překvapil domácího gólmana, kterému puk zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Denis Simek
     
    22:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Bruslaři nejdříve trefili tyčku a poté z následující akce dostali gól! Salcburk zavezl kotouč do útočného pásma a z mezikruží ke vzdálenější tyči vypálil přesně PHILIP ZIESCHE. Asistence: Maximilian Wurzer.
     
    04:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání! MICHAL JANKO se zmocnil puku ve středním pásmu a najel si mezi kruhy odkud překvapil Lampa a dostává svůj tým do vedení! Bez asistence.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 5. Janko – 23. Ziechse (Wurzer), 51. Samanski (Simek)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Havlík) – Zych (C), Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Kutlvašr, Bezpalec – Coufal, Kuprijanov, Hrdlička – Krejčí, Holenda (A), Janko – Mach, Niederhafner, Machovský – Jeletz, Routa, Trejbal.
    Trenér: Václav Adam

    EC Red Bull Salzburg: Lamp (Ankirchner) – Lexer, Duller, Repo, Kirchebner (C), Baumann, Gruber, Kauhanen – Juric, Wurzer, Ziesche, Stiegler, Samanski, Mackner, Vinzens, Simek, Gschliesser.
    Trenér: Andrei Lavrov

    Rozhodčí: Jan Pavel — Jan Vašíček, Alice Zábršová

    Diváci: 50
    thejrc.org