Vítkovice – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:3 (po pr.) | Kladno – Třinec 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 29.09.2022, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:05 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    49:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prvotní střelu vyrazil Bow vysoko nad sebe a vyrážečkou snažil puk posunout dál od sebe. Nicméně ARON CHMIELEWSKI na hranici vysoké hole puk zasáhl dříve a kotouč přistál u pravé tyče na holi Voželnílka. ten jej záhy vrátil a Chmielewski dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Daniel Voženílek.
    33:33 Daniel VOŽENÍLEK - 1:1
     
    33:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka z ničeho nic a je srovnáno. Martin Růžička dokázal dostat puk na dlouhou hůl DANIELA VOŽENÍLKA, který se rychlou kličkou na brankovišti přesunul na pravou tyč a dostal kotouč za roztaženého Bowa. Asistence: Martin Růžička a Tomáš Marcinko.
    16:28 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    16:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zachycený kotouč na modré čáře a Matyáš Filip okamžitě vystartoval do protiakce. Střelecký úhel se mu pomalu a jistě sevřel a tak zasekl brusle a z otočky našel na protějším křídle volného JAKUBA KLEPIŠE, který překonil Mazance ranou pod vyrážečku. Asistence: Matyáš Filip.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. Klepiš (Filip) – 34. Voženílek (M. Růžička, Marcinko), 50. Chmielewski (Voženílek)


    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Slováček, Dotchin, Ticháček, Sotnieks, Cibulskis, Kehar, Veber, Babka – Procházka, Plekanec, Kubík – Beran, Klepiš, Brodecki – Zikmund, Filip, Melka – Indrák, Bláha.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Daneček) – M. Doudera, J. Jeřábek, Čukste, Adámek, Zahradníček, Jaroměřský, Havránek – Voženílek, Marcinko, M. Růžička – Nestrašil, Roman, Hrehorčák – Daňo, Hudáček, Svačina – Chmielewski, Dravecký, Doktor.
    thejrc.org