Vítkovice – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:3 (po pr.) | Kladno – Třinec 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 29.09.2022, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:30
    Plekanec zkusil bleskovou střelu do bližší spojnice, ale Mazanec puk vytěsnil. Po pár odrazech se dostal na puk opět kladenský kapitán, který nastřelil vnitřní část levé tyče.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Jan Zahradníček – 2 min., nedovolené bránění.
    49:05 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    49:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Prvotní střelu vyrazil Bow vysoko nad sebe a vyrážečkou snažil puk posunout dál od sebe. Nicméně ARON CHMIELEWSKI na hranici vysoké hole puk zasáhl dříve a kotouč přistál u pravé tyče na holi Voželnílka. ten jej záhy vrátil a Chmielewski dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    47:12
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Jakub Klepiš – 2 min., hákování.
     
    46:47
    Dotchinova střela prošla skrz všechny hráče a Brodecki okamžitě zkoušel dorážet. Mazanec ukázal svůj přehled a bleskově se přemístil.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Jakub Jeřábek – 2 min., podrážení.
     
    41:35
    Chybnou rozehrávku zastavil Hrehorčák, který se uvolnil na ose a zaměstnal Bowa! Po odrazu ještě hledal dorážku Roman, ale to už Bow zasahoval betonem.
    33:33 Daniel VOŽENÍLEK - 1:1
     
    33:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka z ničeho nic a je srovnáno. Martin Růžička dokázal dostat puk na dlouhou hůl DANIELA VOŽENÍLKA, který se rychlou kličkou na brankovišti přesunul na pravou tyč a dostal kotouč za roztaženého Bowa. Asistence: Martin Růžička a Tomáš Marcinko.
     
    31:48
    Obrana Rytířů se dostala pod tlak přímo před brankou Bowa! Kotouč záhy vyplul rovnou mezi kruhy, kde tvrdě pálil Hudáček. Kotouče se nejspíše otřel o tyč.
     
    28:12
    Na druhé straně vedl protiútok Procházka, který zvolil individuální zakončení!
     
    28:00
    Nebezpečná střela od modré sice neměla gólové parametry, ale odražený přistál těsně u Svačiny, který se už chystal zakončovat, jenže na poslední chvíli k němu přistoupila domácí obrana.
     
    22:03
    Daňo dostal prostor u kladenské branky! Po vyjetí zpoza brankové konstrukce bekendem prověřil Bowa, který musel čelit i další dorážce. Tohle si kladenská obrana příliš nepohlídala.
     
    20:07
    Ihned po buly ujel Plekanec, kterému při kličce ujel puk z hole.
    16:28 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    16:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zachycený kotouč na modré čáře a Matyáš Filip okamžitě vystartoval do protiakce. Střelecký úhel se mu pomalu a jistě sevřel a tak zasekl brusle a z otočky našel na protějším křídle volného JAKUBA KLEPIŠE, který překonil Mazance ranou pod vyrážečku. Asistence: Matyáš Filip.
     
    16:14
    Nestrašilova střela byla vyražená přímo před branku, kde se pohotově zorientoval Daňo jenž přikopl puk na Růžičku. Ten pálil z první, jenže Bow se skvěle přemístil.
     
    15:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Antonín Melka – 2 min., držení.
     
    15:00
    Klepiš dostal průnikovou přihrávku na útočnou modrou! Při snaze zakončit mu byl ale povedeným obranným zákrokem vypíchnut kotouč a Mazanec nakonec nemusel zasahovat.
     
    11:04
    Plekancova křižná přihrávka našla napřaženou hůl Kubíka, jehož pokus šel těsně vedle tyče. Od brankové konstrukce se puk potom odrazil do ochranné sítě.
     
    10:15
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Jan Zahradníček – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    06:55
    Pohledná kombinace Plekance, Kubíka a Procházky! Právě Procházka si převzal zadovku od Kubíka a rychlou kličkou se uvolnil na levém kruhu a pokusil se ještě na pravé tyči hledat Kubíka s Plekancem. Kotouč ale pouze projel hranicí brankoviště.
     
    05:55
    Z pravého rohu se prokličkoval až do předbrankového prostoru Indrák, kterému Mazanec nenechal žádný prostor u pravé tyče.
     
    04:34
    Marcinko byl na poslední chvíli ubráněn na hranici brankoviště, kam mu servíroval kotouč Voženílek.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. Klepiš (Filip) – 34. Voženílek (M. Růžička, Marcinko), 50. Chmielewski (Voženílek)


    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Slováček, Dotchin, Ticháček, Sotnieks, Cibulskis, Kehar, Veber, Babka – Procházka, Plekanec, Kubík – Beran, Klepiš, Brodecki – Zikmund, Filip, Melka – Indrák, Bláha.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Daneček) – M. Doudera, J. Jeřábek, Čukste, Adámek, Zahradníček, Jaroměřský, Havránek – Voženílek, Marcinko, M. Růžička – Nestrašil, Roman, Hrehorčák – Daňo, Hudáček, Svačina – Chmielewski, Dravecký, Doktor.
    thejrc.org