Dukla Praha – Jihlava 5:0 (kon.) | Příbram – Olomouc B 5:0 (kon.) | Opava – Táborsko 1:0 (kon.)
konec
FK Příbram
5:0 (1:0)
SK Sigma Olomouc B
Pátek 30.09.2022, 17:30 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Příbram právě vstřelila branku!
    Čepice na trávník, je tu hattrick. Pavel Osmančík odcentroval z pravého křídla k hranici malého vápna, kde TOMÁŠ WÁGNER přeskočil bránícího Slavíčka a hlavou usměrnil míč do pravé horní části brány, navíc do protipohybu gólmana.
     
    60
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Olomouc docela kruté. Příbram rozehrála rohový kop, TOMÁŠ WÁGNER si dokázal najít prostor pro hlavičku a balón odehrál rovněž ze svého pohledu k levé tyči soupeřovy svatyně a také v tomto případě se mohl brankář Olomouce jen bezmocně dívat.
     
    58
    Příbram právě vstřelila branku!
    Václav Dudl se na levé straně dobře zbavil v souboji o míč hostujícího Hadaše, odcentroval na střed před hostující bránu a na hranici malého vápna hlavičkoval nepokrytý DAVID SURMAJ ke vzdálenější tyči. Vilém Fendrich se mohl po míči jen podívat.
     
    50
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí prakticky z ničeho dávají druhý gól. DAVID SURMAJ možná trochu překvapil obranu hostů, když proběhl mezi dvěma obránci, dostal se k míči a levačkou jej odehrál přesně ke vzdálenější tyči, od které se balón odrazil do sítě. Vilém Fendrich se sice snažil zareagovat, ale neměl šanci. Už pátý gól tohoto střelce v sezóně.
     
    34
    Příbram právě vstřelila branku!
    Středočeši jdou zhruba deset minut před koncem první půle do vedení a to zaslouženě. Po pěkné naťukávačce přihrál Václav Dudl ve vápně na střed TOMÁŠI WÁGNEROVI, který už jen uklidil míč po zemi do prázdné brány. Tady nemohl její strážce nic moc dělat, vystartoval proti prvně jmenovanému a pak se už nestačil vrátit.

    Petr Frömel


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 34. Wágner, 50. Surmaj, 58. Surmaj, 60. Wágner, 74. Wágner

    Karty:   62. Dudl (PRI), 88. Sakala (PRI) – 45. Slavíček (OLB), 56. Hadaš (OLB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0.
    FK Příbram: Melichar – Stropek (84. J. Jeřábek), Sakala, Fišl – Čejka (72. Osmančík), Petrák, M. Čermák, Dudl (78. Hájek) – Zeronik (78. V. Novotný) – Wágner (C) (85. Anih), Surmaj.
    Náhradníci: Smrkovský – Švestka.

    Trenér: M. Nikl.

    SK Sigma Olomouc B: Fendrich – Slavíček, Bednár, Vepřek (C), Galus – Slaměna (11. Mikulenka, 63. Fiala), J. Sedlák, Fabiánek (63. Grygar) – Hadaš (63. Grečmal), Zlatohlávek (82. Uriča), J. Matoušek.
    Náhradníci: Král – David.

    Trenér: A. Chromý.

    Rozhodčí: J. Petřík – P. Kotalík, M. Cichra
    thejrc.org