Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:5 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.)
HC Litvínov – Jihlava 5:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
Mountfield HK
Pátek 30.09.2022, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Partner:
     
    34:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové podruhé skóroval ve vlastním oslabení! Krásnou akci středem kluziště předvedl JAN NEVŠÍMAL, který se protáhl okolo obránců a poté našel prostor v dolní části klece. 4:2. Asistence: Matěj Havlíček a Michal Beneš.
     
    29:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka Hanáků sice pokračovala, ale kvůli nekoncentrovanosti domácích hosté snižují. Po přihrávce Jana Nevšímala se prosazuje MATĚJ NOVOTNÝ. 4:1. Asistence: Jan Nevšímal.
     
    29:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto byla parádní střela, o kterou se postaral MICHAL TOMEČEK! Útočník Hanáků si klepl o kotouč u modré čáry a přihrávku Kočího parádně zavěsil do šibenice. Lépe to snad trefit ani nešlo. 4:0. Asistence: Václav Kočí a Radim Hradil.
     
    26:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového vedení! Potvrdilo se pravidlo: nedáš, dostaneš. Sám v mezikruží se ocitl VÁCLAV KOČÍ, který poslal kotouč přesně k tyči. 3:0. Bez asistence.
     
    10:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankář Tichý musel podruhé lovit kotouč ze své sítě. Patrik Sedláček na modré čáře posunul černou gumu na ŠIMONA GROCHA, který z vrcholu levého kruhu trefil precizně horní kout brány. 2:0. Asistence: Patrik Sedláček a Jan Kučera.
     
    07:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dvakrát za sebou dostali do útočného pásma do lepších střeleckých pozic. Z pravého kruhu krásně zavěsil do horního růžku MAREK MATAŠOVSKÝ, a tak Mora vede o jeden gól. 1:0. Asistence: Radim Hradil a Šimon Groch.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. Matašovský (Hradil, Groch), 11. Groch (Sedláček, Kučera), 27. Kočí, 30. Tomeček (Kočí, Hradil) – 30. Novotný (Nevšímal), 35. Nevšímal (Havlíček, Michal Beneš)


    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Panáček, Sedláček, Kočí, Groch, Tomiga, Galvas, Drábek – Tomeček (A), Belan, Kusak, Janech, Adam, Havel, Hradil, Matašovský, Kučera (C), Fasner (A), Kuchta, Pigl
    Trenér: Karel Beran

    Mountfield HK: Tichý (27. Kasal) – Hrbek, Hušek, Táborský, Havlíček (C), Pelda, Boukal – Idžan, Matěj Beneš, Král, Nevšímal, Klíma, Novotný, Giesl, Kopecký, Prášek, Brožek, Vencl, Michal Beneš (A)
    Trenér: Martin Vágner

    Rozhodčí: Šudoma, Blaha – Axman, Bezděk
    thejrc.org