Sparta – K. Vary 4:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:0 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Pardubice – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:4 (5:4 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (po pr.)
Litvínov – Mountfield HK 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 02.10.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:21 T.J. MELANCON - 3:4
     
    61:21
    Liberec právě vstřelil branku! Roman ztratil u mantinelu puk, který sebral Filippi a před třineckou brankou vznikla situace tři na jednoho. Kotouč dostal na pravou stranu T.J. MELANCON, který prostřelil Mazance. Konečný stav utkání 3:4.
    54:25 Miloš ROMAN - 3:3
     
    54:25
    Třinec právě vstřelil branku! Velkou šancí pohrdl na pravém křídle stojící Nestrašil, jenž těsně minul kolem přesunujícího se Neužila. Hra pokračovala a do předbrankového prostoru se s pukem na holi dostal MILOŠ ROMAN a jeho bekhendový pokus skončil v síti. Asistence: Martin Růžička, Andrej Nestrašil. Stav utkání 3:3.
    40:28 Michael FROLÍK - 2:3
     
    40:28
    Liberec právě vstřelil branku! Balinskisovu střelu z osy brankář Mazanec viděl a vyrazil, když se tento hráč dostal ke střele od modré podruhé, díky teči před brankou stojícího MICHAELA FROLÍKA skončil puk v síti. Liberec se poprvé v zápase ujímá vedení. I hosté po půlminutě třetiny využili přesilovku. Asistence: Uvis Balinskis, Tomáš Filippi. Stav utkání 2:3.
    35:17 Martin FAŠKO-RUDÁŠ - 2:2
     
    35:17
    Liberec právě vstřelil branku! Gól je nakonec uznán, nedošlo ke vstřelení gólu zjevným kopnutím útočícím hráčem. Jako střelec je označen MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistence: Mislav Rosandić, Michal Bulíř. Stav utkání 2:2.
    20:30 Martin RŮŽIČKA - 2:1
     
    20:30
    Třinec právě vstřelil branku! Úspěšnost v přesilových hrách mají Oceláři dnes dobrou. Daňo si poodstoupil z předbrankového prostoru, kde byl pokryt a z místa u levé tyče našel křížně na levém kruhu MARTINA RŮŽIČKU. Třinecký kanonýr touto brankou vstřelil svůj třístý extraligový gól. Asistence: Marko Daňo, Andrej Nestrašil. Stav utkání 2:1.
    17:52 Jaroslav VLACH - 1:1
     
    17:52
    Liberec právě vstřelil branku! Hosté ve středním pásmu sebrali Hudáčkovu nepřesnou rozehrávku a šli přímočaře do zakončení. Zakončující JAROSLAV VLACH neměl moc místa u pravé tyče na zakončení, ale podařilo se mu tam puk propasírovat. Asistence: Adam Najman. Stav utkání 1:1.
    14:11 Marko DAŇO - 1:0
     
    14:11
    Třinec právě vstřelil branku! Puk se ale odrazil zpět do hry a domácí nakonec tuto přesilovku využili! Střelcem branky je MARKO DAŇO, kterému do slotu poslat puk Růžička. Asistence: Martin Růžička, Jakub Jeřábek. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 15. Daňo (M. Růžička, J. Jeřábek), 21. M. Růžička (Daňo, Nestrašil), 55. Roman (M. Růžička, Nestrašil) – 18. Vlach (A. Najman), 36. Faško-Rudáš (Rosandić, Bulíř), 41. Frolík (Balinskis, Filippi), 62. Melancon


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Daneček) – J. Jeřábek, M. Doudera, Adámek, Čukste, Jaroměřský, Zahradníček – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Hrehorčák, Roman, Nestrašil – Svačina, Hudáček, Daňo – Kurovský, Dravecký (A), Chmielewski – Doktor.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Bílí Tygři Liberec: Neužil (Kváča) – Melancon, Balinskis, Štibingr, Vitásek, J. Dvořák, Derner, Rosandić – Faško-Rudáš, Bulíř (C), Birner (A) – Frolík, Filippi, Flynn – Rychlovský, A. Najman, Vlach – Šír, Jelínek (A), Čederle.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Hlavatý, Axman

    Diváci: 3 642
    thejrc.org