Šamorín – Žilina B 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – Petržalka 0:0 (odl.)
odloženo
FC ŠTK 1914 Šamorín
0:0 (-:-)
MŠK Žilina B
sk Neděle 02.10.2022, 10:30 • Štadión Pomlé, Šamorín • MONACObet liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je odložený z dôvodu choroby v tíme domácich. (16:57:58)
     
    FC ŠTK 1914 Šamorín bojuje v tejto sezóne o najvyššie priečky a po desiatich kolách je na skvelom druhom mieste. Predbehol aj favorizované Košice. Naposledy si to odniesla Petržalka, zverenci Michala Kuruca tam triumfovali 2:1, góly dávali Bálint Szolgai a Ján Ferleťák. Zápasy so žilinským béčkom bývajú pomerne gólové, Šošoni naviac naposledy v Šamoríne vyhrali ešte v septembri 2017. Favoritom sú jednoznačne domáci.

    MŠK Žilina B zažíva jeden z najhorších vstupov do sezóny vôbec. Dôkazom je najhoršia defenzíva a posledné miesto. Zverencov Vladimíra Veselého naposledy zdolalo Humenné, jednalo sa o domácu prehru 0:1. Výkon Šošonov nebol najhorší, vo finálnej fáze však absolútne zlyhávali. Proti Šamorínu, naviac vonku, ich nečaká nič ľahké. Ako už býva zvykom, mohlo by padnúť dosť gólov. Očakáva sa ale víťazstvo domácich.
     
    Vážení diváci, vitajte pri textovom online prenose zo zápasu jedenásteho kola druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže medzi tímami FC ŠTK 1914 Šamorín a MŠK Žilina B.

    Stretnutie sa začne o 10:30.

    Matej Valkár

    Branky:


    FC ŠTK 1914 Šamorín:
    Trenér: Michal Kuruc

    MŠK Žilina B:
    Trenér: Vladimír Veselý

    Rozhodčí: Sučka – Halíček, Bobko – Gorel
    thejrc.org